nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εδω και μέρες επέστρεψε το φαινόμενο (το είχα ξαναπάθει παλιότερα) Οτι ώρα και να κοιμηθώ , ανεξαρτήτως αν είμαι κουρασμένος η ξεκούραστος θα ξυπνήσω 3:00 ακριβώς . (πάντα κοιτάζω το κινητό τι ώρα είναι οταν ξυπνάω μήπως και δεν άκουσα το ξυπνητήρι) . προχθές που κοιμόμουν μάλιστα ήταν διαφορετικό. το βάζω σε spoiler για όποιον βαριέται να διαβάζει Ξύπνησα 3:00 και είδα στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου μια πολυ ψιλή αντρική φιγούρα. (Στο ύψος του "καλόγερου" που κρεμάμε ρούχα περίπου) για μερικά δευτερόλεπτα αλλα το προσπέρασα γιατι μου φάνηκε επειδή ξύπνησα (όπως σκέφτηκα εκείνη την στιγμή, αν και στο όνειρο που έβλεπα δεν υπήρχε ο τύπος). έκατσα στο pc να βάλω να έρθει κάτι απο τον θείο που είχα ξεχάσει και μπήκα και λίγο fb να δω αν ειναι ενας φίλος μέσα. Μιλήσαμε για κανα 5λεπτο και μετά σηκώθηκα να πάω τουαλέτα για να γυρίσω να ξαπλώσω πάλι. όση ώρα καθόμουν στο pc είχα την αίσθηση πως κάποιος στεκόταν πίσω απο την καρέκλα μου αλλα δεν έδωσα σημασία. πάω τουαλέτα και δεν άναψα το φως. Οπως έκανα την δουλειά μου άκουσα στον διάδρομο πίσω μου βήματα ξυπόλητου ανθρώπου αρκετά δυνατά μάλιστα (ο ήχος της πατούσας στο πλακάκι ειναι χαρακτηριστικός) και νόμιζα οτι κάποιος δικός μου σηκώθηκε να πάει τουαλέτα. Κοιτάζω πίσω μου και υποθέτω πως θα με άκουσε και δεν θα στάθηκε μπάστακας μπροστά στην πόρτα αλλα θα περιμένει λίγο πιο πέρα στο διάδρομο να βγω. (τν πόρτα δεν την είχα κλείσει). βγαίνω , κανείς! πάω στα δωμάτια τους και όλοι κοιμόντουσαν (το πρωί μου είπαν οτι δεν σηκώθηκαν ) αλλα και δεν προλάβαιναν ουτε αν έτρεχαν να μπουν , αφου βγήκα αμέσως απο την τουαλέτα. ξύπναγα συνεχώς από περίεργα όνειρα κάθε μια ώρα (κοίταζα το κινητό μου). όνειρα σχετικά με φοβίες που έχω. (πχ μερικοί φοβούνται το κολύμπι) αυτό έγινε και χθες που κοιμόμουν και σήμερα ξύπνησα κουρασμένος. Η πλάκα είναι πως είχε και δροσιά (15 βαθμούς) και περίμενα να κάνω καλό ύπνο .. να επισημάνω πως. δεν κάνω πλάκα , δεν τρολλάρω και δεν ήμουν υπο την επήρεια αλκοολ η οποιασδήποτε άλλης ουσίας που θα μπορούσε να έχει σχέση. Θα μπω φαντάρος , άγχος δεν μπορώ να πω πως έχω γιατι έχω κανονίσει τα πάντα απο νωρίς και δεν έχω κάτι να ανησυχώ. ο λόγος που ανοίγω το θέμα ειναι για να δω αν το έχει πάθει κανένας άλλος και να ακούσω καμια ιδέα σχετικά με τον λόγο που συμβαίνει . Κάποιος μου είπε πως ξυπνάω αυτή την ώρα λόγο του βιολογικού ρολογιού μου. Υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο ακριβές? 3:00 κάθε μέρα ?
nickarmy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ξυπνάω πριν το ξυπνητήρι αρα μια ακρίβεια την έχει , για το θέμα σου δεν ξέρω
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 δεν πειραζει...Κανεις προβα για τον στρατο.. Νικ να μιλησουμε ρε συ αν θες να δουμε αν μας στειλουν μετα απο το κεντρο σε καμια μοναδα και ειμαστε μαζι να συναντηθουμε...
HERTHAN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 .προχθές που κοιμόμουν μάλιστα ήταν διαφορετικό. το βάζω σε spoiler για όποιον βαριέται να διαβάζει Ξύπνησα 3:00 και είδα στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου μια πολυ ψιλή αντρική φιγούρα. (Στο ύψος του "καλόγερου" που κρεμάμε ρούχα περίπου) για μερικά δευτερόλεπτα αλλα το προσπέρασα γιατι μου φάνηκε επειδή ξύπνησα (όπως σκέφτηκα εκείνη την στιγμή, αν και στο όνειρο που έβλεπα δεν υπήρχε ο τύπος). έκατσα στο pc να βάλω να έρθει κάτι απο τον θείο που είχα ξεχάσει και μπήκα και λίγο fb να δω αν ειναι ενας φίλος μέσα. Μιλήσαμε για κανα 5λεπτο και μετά σηκώθηκα να πάω τουαλέτα για να γυρίσω να ξαπλώσω πάλι. όση ώρα καθόμουν στο pc είχα την αίσθηση πως κάποιος στεκόταν πίσω απο την καρέκλα μου αλλα δεν έδωσα σημασία. πάω τουαλέτα και δεν άναψα το φως. Οπως έκανα την δουλειά μου άκουσα στον διάδρομο πίσω μου βήματα ξυπόλητου ανθρώπου αρκετά δυνατά μάλιστα (ο ήχος της πατούσας στο πλακάκι ειναι χαρακτηριστικός) και νόμιζα οτι κάποιος δικός μου σηκώθηκε να πάει τουαλέτα. Κοιτάζω πίσω μου και υποθέτω πως θα με άκουσε και δεν θα στάθηκε μπάστακας μπροστά στην πόρτα αλλα θα περιμένει λίγο πιο πέρα στο διάδρομο να βγω. (τν πόρτα δεν την είχα κλείσει). βγαίνω , κανείς! πάω στα δωμάτια τους και όλοι κοιμόντουσαν (το πρωί μου είπαν οτι δεν σηκώθηκαν ) αλλα και δεν προλάβαιναν ουτε αν έτρεχαν να μπουν , αφου βγήκα αμέσως απο την τουαλέτα. Και πιστευα οτι θα με καταλαβεις σε μια φαση.......
santana99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 άγχος πρέπει να είναι αδελφέ...όσο και αν έχεις κανονιστεί από πριν το άγχος είναι άγχος... εκτός αν έπερνες τίποτα περίεργα και τώρα που τα έκοψες σε ενοχλούν...
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 δεν πειραζει...Κανεις προβα για τον στρατο.. Νικ να μιλησουμε ρε συ αν θες να δουμε αν μας στειλουν μετα απο το κεντρο σε καμια μοναδα και ειμαστε μαζι να συναντηθουμε... ναι άγχος πρέπει να είναι αδελφέ...όσο και αν έχεις κανονιστεί από πριν το άγχος είναι άγχος... εκτός αν έπερνες τίποτα περίεργα και τώρα που τα έκοψες σε ενοχλούν... δεν έπαιρνα κάτι τον τελευταίο καιρό . άγχος? και δεν θα το καταλάβαινα αν είχα? ελπίζω μόνο μην τα παθαίνω αυτά και όταν μπω στρατό γιατι ο ύπνος εκεί ειναι πολύτιμος και σπάνιος τον πρώτο καιρό
IHateLove Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 είναι από το άγχος, εγώ είχα 3 φορές την εβδομάδα μάθημα 8-10/11 και πάντα ξύπναγα από τις 6:30 και δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν φανταστείς και ότι το μάθημα ξεκίναγε 8.15-20...
Pireotis88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αγχος και νευρα ειναι...δεν ξερεις τι θα παιξει εκει..δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι ρε φιλε..την υγεια σου να εχεις ...
gatokoritso Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ξύπνησα 3:00 και είδα στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου μια πολυ ψιλή αντρική φιγούρα. (Στο ύψος του "καλόγερου" που κρεμάμε ρούχα περίπου) για μερικά δευτερόλεπτα αλλα το προσπέρασα γιατι μου φάνηκε επειδή ξύπνησα (όπως σκέφτηκα εκείνη την στιγμή, αν και στο όνειρο που έβλεπα δεν υπήρχε ο τύπος). έκατσα στο pc να βάλω να έρθει κάτι απο τον θείο που είχα ξεχάσει και μπήκα και λίγο fb να δω αν ειναι ενας φίλος μέσα. Μιλήσαμε για κανα 5λεπτο και μετά σηκώθηκα να πάω τουαλέτα για να γυρίσω να ξαπλώσω πάλι. όση ώρα καθόμουν στο pc είχα την αίσθηση πως κάποιος στεκόταν πίσω απο την καρέκλα μου αλλα δεν έδωσα σημασία. πάω τουαλέτα και δεν άναψα το φως. Οπως έκανα την δουλειά μου άκουσα στον διάδρομο πίσω μου βήματα ξυπόλητου ανθρώπου αρκετά δυνατά μάλιστα (ο ήχος της πατούσας στο πλακάκι ειναι χαρακτηριστικός) και νόμιζα οτι κάποιος δικός μου σηκώθηκε να πάει τουαλέτα. Κοιτάζω πίσω μου και υποθέτω πως θα με άκουσε και δεν θα στάθηκε μπάστακας μπροστά στην πόρτα αλλα θα περιμένει λίγο πιο πέρα στο διάδρομο να βγω. (τν πόρτα δεν την είχα κλείσει). βγαίνω , κανείς! πάω στα δωμάτια τους και όλοι κοιμόντουσαν (το πρωί μου είπαν οτι δεν σηκώθηκαν ) αλλα και δεν προλάβαιναν ουτε αν έτρεχαν να μπουν , αφου βγήκα αμέσως απο την τουαλέτα. κατα τα αλλα ναι παιζει το αγχος.κανε αυτο που κανω εγω περιμενε να παει 3 για να κοιμηθεις ουτε κανονια δεν με ξυπνανε μετα..
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 δεν έπαιρνα κάτι τον τελευταίο καιρό . άγχος? και δεν θα το καταλάβαινα αν είχα? ελπίζω μόνο μην τα παθαίνω αυτά και όταν μπω στρατό γιατι ο ύπνος εκεί ειναι πολύτιμος και σπάνιος τον πρώτο καιρό Δεν είναι υποχρεωτικό να νιώσεις το άγχος, υπόψιν, μπορείς να είσαι « συμφιλιωμένος» με την ιδέα ότι θα πας funταρος αλλά υποσυνείδητα να σκας. Μέσα, ειδικά την πρώτη νύχτα, θα κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοιχτό.
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν είναι υποχρεωτικό να νιώσεις το άγχος, υπόψιν, μπορείς να είσαι « συμφιλιωμένος» με την ιδέα ότι θα πας funταρος αλλά υποσυνείδητα να σκας. Μέσα, ειδικά την πρώτη νύχτα, θα κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοιχτό. Γιατι; Εμενα μου αρεσε πολυ ο στρατος και δεν ειχα κανενα προβλημα! Λιγη πειθαρχεία και σωματική άσκηση ποτε δεν εκαναν κακο.
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Άγχος. Ακόμα κι αν δε το καταλαβαίνεις. Το ρημάδι προκαλεί απίστευτα πράγματα, εγώ πέρυσι έτρεχα σε καρδιολόγους χωρίς λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις