nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν είναι υποχρεωτικό να νιώσεις το άγχος, υπόψιν, μπορείς να είσαι « συμφιλιωμένος» με την ιδέα ότι θα πας funταρος αλλά υποσυνείδητα να σκας. Μέσα, ειδικά την πρώτη νύχτα, θα κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοιχτό. οπότε καταλήγουμε στο οτι ήταν από το άγχος ..το δέχομαι σήμερα πάλι ξύπνησα στις 3:00 αλλα ευτυχώς κοιμήθηκα αμέσως η βαλεριάνα κάνει δουλειά ? σκέφτομαι να πάρω γιατί απο τώρα οτιδήποτε άλλο θα με βοηθούσε να κοιμιθώ (οποίος κατάλαβε κατάλαβε) is forbidden ps: γιατι να κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό? εννοείς απο φόβο για τους άγνωστους που θα κοιμόμαστε στον ίδιο θάλαμο ?
kfyros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 όσο και να λες ότι δεν έχεις άγχος για το φανταρηλίκι, έχεις, όπως και να το κάνουμε.. εδώ διακοπές πας και έχεις άγχος να μην ξεχάσεις τίποτα χρήσιμο!
leecherman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μεγάλωσες γέρο μου,μεγάλωσες... Έχεις προλάβει όμως να διαλύσεις τον κιρκαδικό σου ρυθμό,πειράζοντας σκόπιμα τους υποδοχείς. Καλά νέα:Επανέρχεσαι σχετικά γρήγορα στις πρότερες φάσεις σου (πριν το χάχα) αν περιορίσεις μέχρι αποκλεισμού τα ψυχωδηλωτικά. Εναλλακτικά,βάλε παρέα (καλή),γκομενούλα,διατροφή,παρέα (το ξανάπα...),γυμναστική,ό,τι δηλαδή σε κάνει το μαύρο να αποφεύγεις.
ParhsG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μηπως το παθαινεις απο καποιο εξωτερικό θορυβο; Δε ξερω αλλα και εγω το παθαινα επειδη πχ μπορει τα ποτιστικα να παιρναν μπρος , ασανσερ χανει πιεση κ κοπαναει συγκεκριμενη ωρα, να περνάει καποιο βαρυ οχημα , καποιος να επιστρεφει απο νυχτερινη δουλεια και να κανει θορυβο..
leecherman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αυτοί οι θόρυβοι υπήρχαν και παλιά.... Απλά χάλασε το αίσθημα του κορεσμού,κάπου δυσκολεύεται η πορεία κατάλυσης της σεροτονίνης και ο οργανισμός μένει ανικανοποίητος και στη τσίτα... ...είναι αυτό που φοβούνται όλοι,μη και πάει σε "ανώτερα" βοηθητικά/ψυχωδηλωτικά....
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μεγάλωσες γέρο μου,μεγάλωσες... Έχεις προλάβει όμως να διαλύσεις τον κιρκαδικό σου ρυθμό,πειράζοντας σκόπιμα τους υποδοχείς. Καλά νέα:Επανέρχεσαι σχετικά γρήγορα στις πρότερες φάσεις σου (πριν το χάχα) αν περιορίσεις μέχρι αποκλεισμού τα ψυχωδηλωτικά. Εναλλακτικά,βάλε παρέα (καλή),γκομενούλα,διατροφή,παρέα (το ξανάπα...),γυμναστική,ό,τι δηλαδή σε κάνει το μαύρο να αποφεύγεις. αυτά τα έχω σταθερά αν και το για (καλή) μπροστά απο το γκομενούλα δεν ξέρω , θα δείξει δεν πίνω τίποτα ρα , τώρα που μπαίνω τα έχω κόψει ολα Μηπως το παθαινεις απο καποιο εξωτερικό θορυβο; Δε ξερω αλλα και εγω το παθαινα επειδη πχ μπορει τα ποτιστικα να παιρναν μπρος , ασανσερ χανει πιεση κ κοπαναει συγκεκριμενη ωρα, να περνάει καποιο βαρυ οχημα , καποιος να επιστρεφει απο νυχτερινη δουλεια και να κανει θορυβο.. έχω ενα μαγαζί που φτιάχνει πάγο στην γειτονιά μου , ίσως να σπάει τον πάγο εκείνη την ώρα , αν και παλιά είχαμε κάνει παράπονα και το είχαν να σπάει τον πάγο μετά τις 7 το πρωί επειδή μας ξυπνούσε..
ParhsG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν δε κοιμασε εκεινη την ωρα κατσε να ακουσεις να δεις τι παιζει
leecherman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αυτά τα έχω σταθερά αν και το για (καλή) μπροστά απο το γκομενούλα δεν ξέρω , θα δείξει δεν πίνω τίποτα ρα , τώρα που μπαίνω τα έχω κόψει ολα Έχει κόμα μπροστά απ' τη λέξη γκομενούλα,πάει δηλαδή στη προηγούμενη λέξη,παρέα.Η γκομενούλα είνα για το σμπρώξιμο. Το ότι τάκοψες μαχαίρι,χωρίς να δώσεις τη δυνατότητα στον οργανισμό σου να ικανοποιείται με άλλες χαρές,αυτό προσπαθώ να σου πω ότι κατέστρεψες. Θέλει λίγο προσοχή,εύκολα πας 'αλλού',το είπες και μόνος σου,βαλεριάνα σκέφτηκες λες και οι βενζοδιαζεπίνες είναι τσαγάκι.... Τεσπάν,θα καθαρίσεις γρήγορα,είναι κι ο στρατός στη μέση,είναι και η αλλαγή περιβάλλοντος και όλα αυτά θα λειτουργήσουν κατευναστικά...
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν δε κοιμασε εκεινη την ωρα κατσε να ακουσεις να δεις τι παιζει θα κάτσω απόψε η αυριο και βλέπουμε πάντως ακόμα και την μέρα ο θόρυβος του πάγου που σπάει ειναι ενοχλητικός(τον ακούω αυτή την στιγμη μάλιστα ) Έχει κόμα μπροστά απ' τη λέξη γκομενούλα,πάει δηλαδή στη προηγούμενη λέξη,παρέα.Η γκομενούλα είνα για το σμπρώξιμο. Το ότι τάκοψες μαχαίρι,χωρίς να δώσεις τη δυνατότητα στον οργανισμό σου να ικανοποιείται με άλλες χαρές,αυτό προσπαθώ να σου πω ότι κατέστρεψες. Θέλει λίγο προσοχή,εύκολα πας 'αλλού',το είπες και μόνος σου,βαλεριάνα σκέφτηκες λες και οι βενζοδιαζεπίνες είναι τσαγάκι.... Τεσπάν,θα καθαρίσεις γρήγορα,είναι κι ο στρατός στη μέση,είναι και η αλλαγή περιβάλλοντος και όλα αυτά θα λειτουργήσουν κατευναστικά... χαχαχαχαχχαχαχαχα ντάξ, έλεος man εισαι υπερβολικός δεν χρειάζομαι να καθαρίσω απο κάτι, καθαρός είμαι
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 οπότε καταλήγουμε στο οτι ήταν από το άγχος ..το δέχομαι σήμερα πάλι ξύπνησα στις 3:00 αλλα ευτυχώς κοιμήθηκα αμέσως η βαλεριάνα κάνει δουλειά ? σκέφτομαι να πάρω γιατί απο τώρα οτιδήποτε άλλο θα με βοηθούσε να κοιμιθώ (οποίος κατάλαβε κατάλαβε) is forbidden ps: γιατι να κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό? εννοείς απο φόβο για τους άγνωστους που θα κοιμόμαστε στον ίδιο θάλαμο ? Από το άγχος, την πρώτη ημέρα ειδικά. ;ρ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Άγχος. Ακόμα κι αν δε το καταλαβαίνεις. Το ρημάδι προκαλεί απίστευτα πράγματα, εγώ πέρυσι έτρεχα σε καρδιολόγους χωρίς λόγο. Αυτό ακριβώς! Και αν το συνδυάσεις και με μια γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, είσαι κομπλέ! Εγώ ξυπνούσα κατά τις 4 σταθερά για 3 εβδομάδες σε συνδυασμό με διάφορα άλλα χαριτωμένα συμπτώματα όπως ταχυκαρδίες (και το ανάποδο), κρύος ιδρώτας, τάσεις λυποθυμίας, πόνοι στο στήθος και την πλάτη κλπ κλπ. Από καρδιολόγο ξεκίνησα, σε γαστρεντερολόγο κατέληξα. Από το άγχος, την πρώτη ημέρα ειδικά. ;ρ Την πρώτη μέρα μετά από τόσο τρέξιμο δεν θα καταλάβει για πότε θα κοιμηθεί. Εγώ είχα ξεραθεί πάντως... 1
zazik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει να κάνει με το χασίσι που έπινε......καποια στιγμή βγάζει παρενέργειες άγχους , μέχρι και ελαφρά ψυχωτικά επεισόδεια σε μερικούς.... http://psi-gr.tripod.com/emails_10.html
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ζητώ συγγνώμη! Δεν είχα διαβάσει το περιεχόμενο μέσα στα spoilers του αρχικού post...
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Την πρώτη μέρα μετά από τόσο τρέξιμο δεν θα καταλάβει για πότε θα κοιμηθεί. Εγώ είχα ξεραθεί πάντως... Μην το λες, εγώ την πρώτη μέρα έπεσα ναι μεν ξερός αλλά 5:45 ήμουν με το μάτι ανοιχτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις