Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και το φορουμ λεγεται ..INSOMNIA..ποσες ειναι οι περισσοτερες ωρες που εχετε κατσει αυπνος???Σιγουρα δε συνεβη επειδη το θελατε...αλλα γιατι οι καταστασεις τα εφεραν ετσι...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποτε μπορουσα να κατσω μεχρι και σχεδον 2 ημερες αυπνος .

Τωρα που 40ρησα αντεχω με το ζορι 24.

Εαν στο ζήταγε η δουλεια θα σου ελεγα για ποτε θα το συνήθιζες....
Δημοσ.

ποτε δεν εχω κατσει πανω απο 24ωρο αυπνη.παντοτε θα ψαξω για 1-2 ωρες που θα δωσουν λιγη ενεργεια.με αυτο το σχεδιο μπορω να παω 3 μερες σερι.

Δημοσ.

Χωρίς καθόλου ύπνο πρέπει να είχα κλείσει 48ωρο, και το αποκορύφωμα ήταν ότι κάπου στις 44+ ώρες κατεβήκαμε με κολλητό στην Κόρινθο για paintball...περιττό να πω ότι έπαιξα δέκα λεπτά και μετά ξάπλαρα σε κάτι άχυρα :P

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι σαν μωρο, μετα βιας αντεχω 16 ωρες αυπνη. παντα κουτουλαω. επισης κοιμαμαι χωρις προβλημα σε οποιοδηποτε σημειο ειτε εχει φως ή φασαρια. εχω κοιμηθει σε παραλιες, στο μαθημα, στο τραμ, στο τραινο, σε κλαμπ, σε μπαρ και σε διαφορα αλλα μερη που δεν ειναι για υπνο.

παντως μια συμφοιτητρια μου εκανε το τρομερο ρεκορ 10 μερες σερι αυπνη. burn out κανονικο, εχασε την παραδωση της πτυχιακης της και ολη την εξεταστικη του ιουνιου με αποτελεσμα να μην παρει πτυχειο με ολους τους υπολοιπους. οι φημες λενε οτι τωρα ειναι με ηρεμιστηκα και αντικαταθλιπτικα και αλλα -ηκα.

Δημοσ.

Κάπου 30 ώρες... Ήθελα να κρατηθώ ξύπνιος μέχρι μια λογική ώρα, δηλαδή νωρίς βράδυ της επόμενης μέρας, επαναρυθμίζοντας έτσι το βιολογικό μου ρολόι. Δυστυχώς, συνήθως όταν καίω εγκεφαλικά κύτταρα από τη βαρεμάρα μου, πέφτω για ύπνο και το χαλάω.

Δημοσ.

ειμαι σαν μωρο, μετα βιας αντεχω 16 ωρες αυπνη. παντα κουτουλαω. επισης κοιμαμαι χωρις προβλημα σε οποιοδηποτε σημειο ειτε εχει φως ή φασαρια. εχω κοιμηθει σε παραλιες, στο μαθημα, στο τραμ, στο τραινο, σε κλαμπ, σε μπαρ και σε διαφορα αλλα μερη που δεν ειναι για υπνο.

Δικιά μου είσαι 'συ. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...