Prospector8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι γαμω νομιζα θα νικαγα!!! Και εγω πριν 3 χρονια ειχα αρχισει WoW και μια μερα διαβαζω καπου οτι αν μεινεις 3 μερες αυπνος αρχιζει ο εγκεφαλος σου και βλεπει διαφορα περιεργα πραγματα οποτε ξεκιναω,μαμ κακα και farm και σταματαω μετα απο 64 ωρες,φυσικα υπηρξαν και διαλειμματα κτλπ. Τελικα δεν προσεξα κατι τετοιο οποτε ο μυθος απορηφθηκε Πλεον και λογο δουλειας ανετα βγαζω σερι 2 ημερες. Δεν ξερω αν πρεπει ειμαι υπερυφανος η οχι που μπορω να αντεξω τοσο πολυ,και ξερω φυσικα ολες τις παρενεργειες του να μην κοιμηθεις για μια μερα,αλλα μερικες φορες νομιζω πως δεν μπορω να κανω αλλιως ωστε να γινουν διαφορες δουλειες.
tehAllantin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μωρε μια χαρα γινεται.... Δουλευω στο Κεντρο Ερευνων Ελλαδος (ουσιαστικα για το CERN στην Ελλαδα), οπου πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι να ανοιξω (2 ωρες δρομος απο το σπιτι μου) και γυριζω κατα τις 8 το απογευμα (2 ωρες παλι για να παω στο σπιτι μου). Ε, μετα να μην βγουμε λιγο εξω; Ασε παει ο υπνος μου... Συν οτι μια φορα την εβδομαδα ανεβαίνω αυθημερόν Ελβετια και ξανακατεβαινω την ιδια μερα..... Γενικα μονο σαββατοκύριακα κοιμαμαι. Αλλα τις 3 ωρες το βραδυ που ειμαι ξυπνιος καθαριζω, μαγειρευω, πλένω το αυτοκίνητο.... Γενικα δεν πανε χαμενες.... Ρε μλκ Γιώργο σταμάτα να ποστάρεις στο ινσομνια καιι κοίτα τα pc για τα Particles, θα μας κράξει πάλι ο Χατζηθανάσης...
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοί που λένε μια βδομάδα ή 10 μέρες εννοούν χωρίς καθόλου ύπνο? Γιαί αν εννοούν με 2 ώρες την μέρα πχ δεν πιάνεται. αυτη παντως που λεω εγω ηταν τελειως σερι οι 10 μερες. αφου μετα την τρεχαν στον νοσοκομειο.
panther_512 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το 97 στην 5-ήμερη μείναμε τελείως άυπνοι τα πρωτα δύο 24-ωρα και μετά με κανα 2-3 ώρες ύπνο την ημέρα, στα λεωφορεία συνήθως. Δεν θέλαμε να χάσουμε ούτε δευτερόλεπτο από την εκδρομή, αλλά ακριβώς λόγω της αυπνίας, μόνο τις πρώτες 2 μέρες θυμάμαι ψιλοκαθαρά. Όταν γύρισα σπίτι, κοιμήθηκα σερί κάπου 27 ώρες, με λίγα μικροδιαλείματα για νερό και κατούρημα. Όταν φοιτούσα, στις εξεταστικές έκανα πολύ συχνά 24-ωρα χωρίς ύπνο. Τώρα πλέον μένω άυπνος όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί η γυναίκα μου από το άγχος της δουλειάς και στριφογυρνά όλη την ώρα στο κρεβάτι.
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 θα μας κράξει πάλι ο Χατζηθανάσης... Το μονο σιγουρο!
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 2,5 μέρες, λίγο από υποχρεώσεις και λίγο από ψώνιο αλλά δεν νύσταξα και πολύ
funbreaker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αυτη παντως που λεω εγω ηταν τελειως σερι οι 10 μερες. αφου μετα την τρεχαν στον νοσοκομειο. Λογικά θα έπαιρνε κάτι για να μένει ξύπνια. Αλλιώς και να θες δεν μπορείς 10 μέρες, θα λυποθημίσεις.
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 παντως μια συμφοιτητρια μου εκανε το τρομερο ρεκορ 10 μερες σερι αυπνη. burn out κανονικο, εχασε την παραδωση της πτυχιακης της και ολη την εξεταστικη του ιουνιου με αποτελεσμα να μην παρει πτυχειο με ολους τους υπολοιπους. οι φημες λενε οτι τωρα ειναι με ηρεμιστηκα και αντικαταθλιπτικα και αλλα -ηκα. μηπως οι φημες λενε και γιατι εμεινε 10 μερες αυπνη?
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εγω με αμφεταμίνες εχω μείνει μέχρι 6 αλλα νόμιζα οτι λέγαμε μόνοι μας πόσο μείναμε
Swimmer21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 37 ώρες αυπνος με εναν φιλο μου περσυ το καλοκαιρι.. αντεξαμε επειδη καναμε μπανιο στη θαλασσα και μας ξυπνησε αυτο.. αλλα μετα το φαγητο το μεσημερι.. ηρθε ο υπνακος Randy Gardner holds the scientifically documented record for the longest period a human being has intentionally gone without sleep not using stimulants of any kind. In 1964—as a 17-year-old high school student in San Diego, California—Gardner stayed awake for 264 hours (eleven days), breaking the previous record of 260 hours held by Tom Rounds of Honolulu.
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Randy Gardner holds the scientifically documented record for the longest period a human being has intentionally gone without sleep not using stimulants of any kind. In 1964—as a 17-year-old high school student in San Diego, California—Gardner stayed awake for 264 hours (eleven days), breaking the previous record of 260 hours held by Tom Rounds of Honolulu. 11 μέρες χωρίς τίποτα? ωραίος , είχε αντοχές
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μηπως οι φημες λενε και γιατι εμεινε 10 μερες αυπνη? οχι το ειπε η ιδια, burn out με ψυχολογικα προβληματα για τον πουτσο. η τυπισα ειναι μεγαλη ψωναρα και drama queen ταυτοχρονα με ενα τελειωμα απο κομπλεξ κατωτεροτητας. 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 οχι το ειπε η ιδια, burn out με ψυχολογικα προβληματα για τον πουτσο. η τυπισα ειναι μεγαλη ψωναρα και drama queen ταυτοχρονα με ενα τελειωμα απο κομπλεξ κατωτεροτητας. μήπως υπερέβαλε για να δώσει έμφαση στο δράμα που περνούσε?
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μήπως υπερέβαλε για να δώσει έμφαση στο δράμα που περνούσε? καλα αμα σου εξιστορισω το ολο πραμα θα γελαει κι ο καθε πικραμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα