tehAllantin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 /me grabin' da popcorn! στο χωριό μου τα λέμε παπαδίτσες!
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 καλα αμα σου εξιστορισω το ολο πραμα θα γελαει κι ο καθε πικραμενος. Ακούμε
doctorkostis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 36+ ωρες στη δουλεια. Τις περισσοτερες ορθιος/σε κινηση. Δουλεια το πρωι, εφημερια το βραδυ να δεχομαι καινουριους ασθενεις και καπακι δουλεια το πρωι. Το κακο μετα ειναι οτι πρεπει να οδηγησω για να παω σπιτι. Ριχνω κατι 15ωρα συνεχομενα συνηθως μετα απο τετοια μερα. Περιμενω και γω την Ευα....
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 οκ λοιπον. ολη η φαση ελαβε χωρα τον μαιο οταν παρεδιναν πτυχιακη ολοι οι 5ετης του πολυτεχνειου (ολες οι σχολες μαζι ειμαστε 120-150 ατομα μετα βιας). εκεινη την μερα λοιπον καλουμαστε να ψηφισουμε εναν φοιτητη ως τον πιο αγαπητο του πολυτεχνειου κι αυτο το ατομο παιρνει ενα μικρο βραβειο. Η τυπισα της ιστοριας λοιπον, ειναι ενα ατομο που γενικως εχει εντονη δραστηριοτητα μεσα στην σχολη, χωνεται παντου, διοργανωνει εκδρομες και αλλα τετοια. σε γενικες γραμμες ειναι καλη φοιτητρια, αθλητρια, κοινωνικοποιημενη και εμφανισιακα καλο κομματι θα ελεγα αλλα αποδειχθηκε τρομερα ανασφαλης. Ηθελε ντε και καλα να κερδισει το βραβειο του πιο αγαπητου/δημοφιλη φοιτητη, ομως δεν το κερδισε. Το βραβειο πηγε σε ενα αλλο παιδι. Η κυρια λοιπον, αφου εβρισε τον νικητη και αλλα ατομα, χτυπαει κριση μεγατονων γιατι πιστευε οτι δεν την αγαπαει κανεις! Παθαινει το burn out και μενει 10 μερες αυπνη. Η πλακα ομως ειναι πως το εμαθα εγω. Αφου εγινε καλα καλα ρομπα στους γνωστους της, δεν πηγε απλα να τους ζητησει συγνωμη και να δικαιωλογηθει. Οχι εκανε και κατι αλλο. Εστειλε email απολογιας σε οοοοοοολους του φοιτητες του πολυτεχνειου ζητωντας δημοσια συγνωμη και εξιστορωντας τα παθη της και τα λαθη της. Γνωστοποιησε επισης οτι ψηφισε τον εαυτο της για το βραβειο. Φυσικα ο δεικτης «ρομπιας» της εκτιναχθηκε. Μπορει να ειχαν μεινει 50 ατομα που δεν ξεραν τι μαλακιες ειχε κανει, ε το μαθανε κι αυτοι. Το αποτελεσμα ολων αυτων ηταν οτι εχασε την παρουσιαση της πτυχιακης της, την εξεταστικη του ιουλιου και φυσικα δεν πηρε πτυχειο μαζι με ολους τους υπολοιπους. Ειχε ομως το κουραγιο να ερθει στην απονομη, να βαλει την τηβενο και να βγαλει φωτογραφιες. παντα μου την εδινε στα νευρα η συγκεκριμενη αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι, ειχα πεισει τελικα τον εαυτο μου οτι μαλλον την ζηλευω. ε τελικα εβλεπα την λασκαρισμενη της βιδα αλλα δεν το καταλαβενα.
margaritagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Κατι σκορπια 24ωρα. Η πρωτη φορα ηταν τελειωνοντας το λυκειο. Εκεινη τη μερα το βραδυ ειχαμε την αποφοιτηση και μετα το καθιερωμενο κλαμπ. Οποτε ειχα γυρισει σπιτι την επομενη 7-8 το πρωι, οπου ισα ισα αλλαξα, τουαλετα κλπ και μετα απο μια ωρα εφυγα για το αεροδρομιο που πετουσα για ελβετια. Ετσι κοιμηθηκα το μεσημερι αυτης της μερας, κι οχι πολυ, κανα 3ωρο κ μετα το βραδυ παλι. Ε οι αλλες φορες ηταν κλασσικα σε διακοπες.
gatokoritso Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 οκ λοιπον. ολη η φαση ελαβε χωρα τον μαιο οταν παρεδιναν πτυχιακη ολοι οι 5ετης του πολυτεχνειου (ολες οι σχολες μαζι ειμαστε 120-150 ατομα μετα βιας). εκεινη την μερα λοιπον καλουμαστε να ψηφισουμε εναν φοιτητη ως τον πιο αγαπητο του πολυτεχνειου κι αυτο το ατομο παιρνει ενα μικρο βραβειο. Η τυπισα της ιστοριας λοιπον, ειναι ενα ατομο που γενικως εχει εντονη δραστηριοτητα μεσα στην σχολη, χωνεται παντου, διοργανωνει εκδρομες και αλλα τετοια. σε γενικες γραμμες ειναι καλη φοιτητρια, αθλητρια, κοινωνικοποιημενη και εμφανισιακα καλο κομματι θα ελεγα αλλα αποδειχθηκε τρομερα ανασφαλης. Ηθελε ντε και καλα να κερδισει το βραβειο του πιο αγαπητου/δημοφιλη φοιτητη, ομως δεν το κερδισε. Το βραβειο πηγε σε ενα αλλο παιδι. Η κυρια λοιπον, αφου εβρισε τον νικητη και αλλα ατομα, χτυπαει κριση μεγατονων γιατι πιστευε οτι δεν την αγαπαει κανεις! Παθαινει το burn out και μενει 10 μερες αυπνη. Η πλακα ομως ειναι πως το εμαθα εγω. Αφου εγινε καλα καλα ρομπα στους γνωστους της, δεν πηγε απλα να τους ζητησει συγνωμη και να δικαιωλογηθει. Οχι εκανε και κατι αλλο. Εστειλε email απολογιας σε οοοοοοολους του φοιτητες του πολυτεχνειου ζητωντας δημοσια συγνωμη και εξιστορωντας τα παθη της και τα λαθη της. Γνωστοποιησε επισης οτι ψηφισε τον εαυτο της για το βραβειο. Φυσικα ο δεικτης «ρομπιας» της εκτιναχθηκε. Μπορει να ειχαν μεινει 50 ατομα που δεν ξεραν τι μαλακιες ειχε κανει, ε το μαθανε κι αυτοι. Το αποτελεσμα ολων αυτων ηταν οτι εχασε την παρουσιαση της πτυχιακης της, την εξεταστικη του ιουλιου και φυσικα δεν πηρε πτυχειο μαζι με ολους τους υπολοιπους. Ειχε ομως το κουραγιο να ερθει στην απονομη, να βαλει την τηβενο και να βγαλει φωτογραφιες. παντα μου την εδινε στα νευρα η συγκεκριμενη αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι, ειχα πεισει τελικα τον εαυτο μου οτι μαλλον την ζηλευω. ε τελικα εβλεπα την λασκαρισμενη της βιδα αλλα δεν το καταλαβενα. απιστευτο δηλαδη για 10 μερες κλαιγοταν που δεν τη βγαλαν τη ποιο αγαπητη?μηπως ηταν αδικια?το αλλο παιδι τι ειχε κανει?ρε ευα εχει ζουμι η υποθεση για τετοια epic κουτσομπολια φτιαχνουμε καινουργιο θεμα κριμα παντως το κοριτσι ηταν τρελο και αποτρελαθηκε.μα καλα εμαιλ παντου?δεν μπορουσε να βγαλει μια λιτη ανακοινωση στο facebook ξερω γω στους κοντινους της?αυτη δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι οι χαζοταινιες απο hollywood μερια την κατεστρεψαν...
Pireotis88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν λεμε πολυτεχνειο...ΕΜΠ ενοουμε λογικα...αν ναι για πες τι τμημα ηταν ..μπας και ξερω την περιπτωση...εχω κατι φιλους στα Μεταλλα..
fuku Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 38 ώρες σε 4 αεροδρόμια......ίσως οι καλύτερες 38 ώρες της ζωής μου ως τώρα
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 απιστευτο δηλαδη για 10 μερες κλαιγοταν που δεν τη βγαλαν τη ποιο αγαπητη?μηπως ηταν αδικια?το αλλο παιδι τι ειχε κανει?ρε ευα εχει ζουμι η υποθεση για τετοια epic κουτσομπολια φτιαχνουμε καινουργιο θεμα κριμα παντως το κοριτσι ηταν τρελο και αποτρελαθηκε.μα καλα εμαιλ παντου?δεν μπορουσε να βγαλει μια λιτη ανακοινωση στο facebook ξερω γω στους κοντινους της?αυτη δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι οι χαζοταινιες απο hollywood μερια την κατεστρεψαν... καμια αδικια, το παιδι που πηρε το βραβειο το αξιζε, ηταν κι αυτος πολυ μεσα στα κοινα και ηταν πολυ νορμαλ και ευχαριστο ατομο. αυτο το πραμα με το εμαιλ παντως ηταν απιστευτο, τριβαμε τα ματια μας ολοι. δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα της αλλα φουσκωνει τα παντα ολα. μονιμως εχει ενα τρομερο προβλημα ή ενα παρα πολυ δυσκολο project ή την εχει χτυπησει μια μεγαλη στεναχωρια. παντα προσπαθει να ειναι η καλυτερη σε ολα σε σημειο να σπαει νευρα οχι λογω των επιδοσεων της αλλα με τον τροπο που δειχνεται Οταν λεμε πολυτεχνειο...ΕΜΠ ενοουμε λογικα...αν ναι για πες τι τμημα ηταν ..μπας και ξερω την περιπτωση...εχω κατι φιλους στα Μεταλλα.. δεν ενοουμε καν ελλαδα οποτε δεν την ξερεις σιγουρα. 1
tsifotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 προσωπικο ρεκορ χωρις ουτε ενα λεπτο υπνου; 60 κατι, ωρες στα 22 μου - λογω μιας ανεξηγητης υπερεντασης Ξυπνησα αργα μεσημερι κυριακης και πηγα προς την βιβλιοθηκη της σχολης. εργασιες, καφεδες (πολλοι) παρταρισμα, κοινωνικες συναναστροφες, δουλειες στο σπιτι (φιλου), σερφαρισμα, παρτυ σε σπιτι που στο τελειωμα του αποκοιμηθηκα οταν ητανε πια πρωι τεταρτης και επρεπε να παω για μαθημα. Φοβομουνα οτι αμα την πεσω δεν θα ξυπνησω σε λιγοτερο απο 20 ωρες. Το περιεργο ειναι οτι κοιμηθηκα 4 ωρες και κατι και απο το ιδιο βραδυ ειχα νορμαλ βιολογικο ρολοι. *ναι αυτο σημαινει οτι δεν αλλαξα/λουστηκα για κανενα 70ωρο χαλαρα Τι γαματες αντοχες στα early 20's !!! *Και αντικορφονμιλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα