Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC της υπογραφής το έχω 2 βδομάδες περίπου και ενώ είναι γενικά πολύ ήσυχο, τις τελευταίες μέρες, ιδίως το βράδυ κάνει έναν θόρυβο σαν τρίξιμο, στατικός ηλεκτρισμός, σαν χιόνια στο ραδιόφωνο. Ακούγετε καθαρά το βράδυ ας πούμε που έχει απόλυτη ησυχία και δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ακούγετε περισσότερο πίσω.

Τί μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Αν κάνει θόρυβο, δεν τον κάνει μόνο το βράδυ. Απλά τότε το καταλαβαίνεις εσύ, επειδή όπως είπες έχει ησυχία.

Κατά 99% είναι θόρυβος από το τροφοδοτικό. Έχω ακούσει για πολλά Corsair που έχουν αυτό το θεματάκι. Και το δικό μου στις αρχές το είχα παρατηρήσει, μέχρι που άρχισα να κουνάω το καλώδιο ρεύματος που μπαίνει στο τροφοδοτικό.

Στο δικό μου αν έβαζες το αυτί σου κοντά και άρχιζες με μαλακές κινήσεις να κουνάς το καλώδιο (να το κουνάς σαν να προσπαθείς να το βολέψεις καλύτερα ας πούμε), τότε παρατηρούσες τον θόρυβο αυτό να έρχεται και να χάνεται, ανάλογα με το που θα το πετύχαινες.

Αν το αφήσεις σε σημείο που δεν κάνει θόρυβο, μετά από λίγο μπορεί να ξεκινήσει πάλι.

Εμένα πάντως μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας, σταμάτησε να το κάνει τελείως. Ποιος ξέρει ίσως όταν είναι φρέσκα το κάνουν.

Δοκίμασε το πάντως.

Δημοσ.

με το που έγραψα το μήνυμα σήκωσα την κεντρική μονάδα στο γραφείο χωρίς να κλείσω το PC απλά έβγαλα ethernet, ποντίκια, πληκτρολόγια. κοίταξα μέσα με το φακουδάκι και δεν μου φάνηκε ότι είναι από το τροφοδοτικό αλλά ίσως από την κάρτα γραφικών. Βασικά δεν μύριζει τίποτα περίεργα ούτε κολλάει το PC. Μετά από λίγο σταμάτησε τελείως ο θόρυβος και τώρα που το ξανασύνδεσα είναι κομπλε....

Δημοσ.

Τώρα δηλαδή δεν ακούγεται καθόλου θόρυβος;

και τα ξημερώματα και τώρα ακούγετε μόνο ένα χαμηλό βουητό από το ανεμιστηράκι. και αυτό ελάχιστο

Δημοσ.

Βασικά λύθηκε την επόμενη μέρα... μέχρι χτες το βράδυ που ξαναπήγα σπίτι και ήταν ανοιχτό το PC από το μεσημέρι και να τος πάλι ο ήχος.. διακριτικός όμως έτσι; με το ζόρι τον άκουγα μέσα στην ησυχία. Κούνησα λίγο την κεντρική μονάδα, τα καλώδια και σιγά σιγά σαν να έφυγε και τον έκλεισα. Σήμερα το πρωί πουθ τον άνοιξα ήταν κομπλέ πάλι...

Δημοσ.

o 'ηχος συνεχίζεται πάντως... ΄κάθε βράδυ μετά από λειτουργία ωρών, ποτέ τη μέρα, πρωί μεσημέρι ή απόγευμα...

To περίεργο που πρόσεξα... όταν είναι κανονικά όρτια στη θέση της πάνω στη βάση φελιζόλ από το κουτί το κάνει. Αν την γύρω μερικές μοίρες αριστερά ή δεξιά (όχι την πρόσοψη αλλά τον κάθετο άξονα - tilt δηλαδή) σταματάει πάντα... μόλις την επαναφέρω συνεχίζει

Δημοσ.

Είναι 30 μοίρες η κλίση δεν στέκεται εκεί χαχα. Από ότι κατάλαβα είναι τελικά η κάρτα γραφικών γιατί συμβαίνει μετά από ώρες έντονου παιχνιδιού (παίζω GW2 με τις ώρες τώρα) και μόλις το κλείσω σιγά σιγά χάνετε πάλι. Ίσως το ανεμιστηράκι κάπου βρίσκει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...