Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω εδω και 3 χρόνια τον συγκεκριμένο δίσκο ο οποίος μου είχε αφήσει χρόνους πριν αρκετό καιρό, δεν τον έβλεπαν τα windows και έκανε το χαρακτηριστικό τακ τακ οπότε ειπα μάλλον εχει χτυπήσει η κεφαλή και τον ειχα βάλει στην άκρη.

Σήμερα ειπα να ασχοληθω λίγο μαζί του μηπως κατάφερνα τίποτα αν και ειχα ξεγραμμένο και λογω του τικ τακ, τον άνοιξα οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του έβγαλα το connector sata to usb και τον σύνδεσα σε εναν εξωτερικό adapter που έχω για sata σε usb (με ρεύμα) και ως δια μαγίας δούλεύει κανονικά και με ολα τα δεδομένα του :) :) :) οποτε προφανώς εχει χαλάσει το connector του, η δεν στέλνει το απαιτούμενο ρεύμα δεν ξέρω

Έψαξα να βρω αλλο στο ebay αλλα δεν βλέπω κατι που να κάνει, οποτε θα ήθελα να ρωτήσω μήπως τυχαίνει να εχει καποιος κανένα παρόμοιο connector που να μην χρειάζεται η να ειναι απο χαλασμένο δίσκο, αν υπάρχει καποιο site να το παραγγείλω ακόμα καλύτερα.

Ξέρω οτι μπορώ να τον βάλω σε αλλη θήκη και να τον κάνω εξωτερικό παλι αλλα αν έβρισκα το connector να τον κουμπώσω οπως ηταν δεν θα με χάλαγε κιολας, αν παλι δεν βρώ θα καταφύγω σε αυτην την λύση την εξωτερικής θήκης.

Ευχαριστώ

post-40279-0-30337300-1346400330_thumb.jpg

post-40279-0-69937100-1346400337_thumb.jpg

post-40279-0-49629000-1346400345_thumb.jpg

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16527&cat=117&sub=340&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

Καινούριο κουτάκι και το βάζεις πάνω.

Γνώμη μου. Ξαναδοκίμασε με άλλο καλώδιο Usb Και σύνδεσε τον δίσκο σε σταθερό στις πίσω θύρες υπάρχει περίπτωση να σου έκανε αυτό επειδή δεν έδινε αρκετό ρεύμα(Δεν ανέφερες αν το έχεις δοκιμάσει σε πίσω θύρες κ.λ.π).

Λίγο δύσκολο να βρεις κατάλληλο connector με λιγότερο απο 10-15 ευρώ.

Δημοσ.

α.εχεις το αρχικοκαλωδιο usb ?γιατι αν εχεις βαλει πιο μεγαλο μπορει να μην δινει το σωστο ρευμα.β.αν δεν βρεις ebay δεν θα βρεις πουθενα.κατα τα αλλα ναι συμφωνω οτι με ενα νεο κουτακι κανεις την δουλεια.παιζει να μπροεις να παρεις απο το αλλο κουτακι τον ανταπτορα και να τον βαλεις μετα πισω στο κουτι της wd>λογικα ισως ειναι ιδιον διαστασεων

Δημοσ.

Οχι το καλώδιο δεν το έχω που είχε, οντως κατι με το ρεύμα παίζει αλλα μάλλον παω για καινούργιο κουτάκι να τελειώνω. Το θέμα ειναι οτι δουλεύει ο δίσκος και επιτέλους μπορω να τον χρησιμοποιήσω ξανα :)

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά

Δημοσ.

βρες ενα μικρο καλωδιο Max 10 ποντους και δοκιμασε το.οποιοδηποτε μεγαλυτερο καλωδιο μπορει να μην παιξει .αλλιως βρες ενα τετοιο .

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=40510

απλα δες τι Usb θες να εχει.λογικα θα υπαρχουν ολα τα ειδη.παλια καποιοι σκληροι εδιναν ενα παρομοιο μεσα που επερνες ρευμα απο 2 usb για πιο stable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...