Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήρα από μια δημοπρασία του ebay τον παρακάτω δίσκο.

http://www.ebay.co.uk/itm/271045095364?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_936wt_1144

kingspec 120gb ssd sata 2.

Προορίζεται για να αντικαταστήσει τον σκληρό του λαπτοπ για να να πάρει άλλο αέρα. ( Είναι ένα toshiba 3ετιας χωρίς sata 3)

Η ερώτηση μου είναι, αξίζει ο συγκεκριμένος δίσκος έστω κι αυτά τα χρήματα; Ή είναι επίφοβος να χαιρετήσει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή;

Γιατί διαφορά σε σχέση με τον τωρινό είμαι σίγουρος ότι θα δω. Το θέμα είναι καθαρά η αξιοπιστία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μα γιατί ρωτάς μετά την αγορά & όχι πριν; Φοβήθηκες μη στο πάρουμε; :P

Τώρα καλός ή κακός τον φοράς & τον λούζεσαι. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ άγνωστος. Γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα από αξιοπιστία δε τον ξέρω...

Δημοσ.

Ύστερα από την σχετικά πρόσφατη άσχημη εμπειρία μου με έναν SSD, θα απέφευγα να «επενδύσω» σε κάτι χωρίς όνομα. Μέχρι τότε ήμουν της λογικής «τι μπορεί να πάθει, απλά chipάκια είναι, δεν έχει "κομμάτια" που να παθαίνουν ζημιά». Έτσι νόμιζα... οπότε για μένα αποτελεί κακή αγορά αυτό το προϊόν που πήρες.

Τώρα βέβαια, όπως είπε και ο άδικος, τον λούζεσαι. Την αγορά την έκανες ήδη, οπότε και να σου πει κάποιος «ξέρεις, βγάζουν πρόβλημα» δεν αλλάζει κάτι. Τον αγόρασες.

:P

Δημοσ.

Και vertexακι ε; Άστα να πάνε.

Νώντα το βασικό που θα σε συμβουλέψω είναι αφού τον πήρες για λειτουργικό κράτα τον μόνο γι'αυτό & θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τίποτα σημαντικό/αναντικατάστατο μέσα ή έστω ghost την όλη εγκατάσταση κάπου αλλού αν μπορείς να διαθέσεις το χώρο & άστον να βγάλει τα λεφτά του. Δε λέμε πως θα πάθει κάτι, απλά να είσαι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο (που πρέπει να είσαι με οποιονδήποτε δίσκο).

Αυτά :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα βέβαια, όπως είπε και ο άδικος, τον λούζεσαι. Την αγορά την έκανες ήδη, οπότε και να σου πει κάποιος «ξέρεις, βγάζουν πρόβλημα» δεν αλλάζει κάτι. Τον αγόρασες.

:P

δυστυχώς ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που ρωτάει κάτι αφού αγόρασε το προϊόν :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...