Προς το περιεχόμενο

Braun cruZer 6 Face All-in-One Shaver and Trimmer - 45€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω ειχα παρει την cruzer 3 αλλα δεν μου ειχε βγει καθολου καλη, επρεπε να περασω αρκετες φορες για να ξυριστω. Το μονο που λειτουργουσε σχετικα καλα ηταν το trimming της, τελικα πηρα αυτην και ησυχασα μιας και εχει βγει αρκετα καλη για τα χρηματα της.

Δημοσ.

επισης εισαι σιγουρος οτι στελνει ελλαδα γιατι στο προηγουμενο μπλακφ υπηρχε θεμα με τα προιόντα μπράουν

Δημοσ.

Νομίζω ότι η Philips παραμένει καλύτερη προσφορά αν κάποιος θέλει trimmer, αν και δεν έχω πειστεί ακόμη για το πόσο καλή είναι και αυτή.

Δημοσ.
Και εγω ειχα παρει την cruzer 3 αλλα δεν μου ειχε βγει καθολου καλη' date=' επρεπε να περασω αρκετες φορες για να ξυριστω. Το μονο που λειτουργουσε σχετικα καλα ηταν το trimming της, τελικα πηρα αυτην και ησυχασα μιας και εχει βγει αρκετα καλη για τα χρηματα της.

Και γω αυτη την ρεμινγκτον εχω αψογη για τα χρηματα της μπορω να πω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Νομίζω ότι η Philips παραμένει καλύτερη προσφορά αν κάποιος θέλει trimmer, αν και δεν έχω πειστεί ακόμη για το πόσο καλή είναι και αυτή.

Σε ποια ανφέρεσαι;

Δημοσ.

επισης εισαι σιγουρος οτι στελνει ελλαδα γιατι στο προηγουμενο μπλακφ υπηρχε θεμα με τα προιόντα μπράουν

την εχω παραγγειλει εδω και 3 μερες και παραλαμβανω τεταρτη.στελνει σιγουρα και με δωρεαν μεταφορικα. μετατροπεα ξερει κανεις που θα βρω? η τροφοδοσια της ειναι η αγγλικη "μπανιου" με τα 2 πιν.

Δημοσ.

την εχω παραγγειλει εδω και 3 μερες και παραλαμβανω τεταρτη.στελνει σιγουρα και με δωρεαν μεταφορικα. μετατροπεα ξερει κανεις που θα βρω? η τροφοδοσια της ειναι η αγγλικη "μπανιου" με τα 2 πιν.

Στο ebay και στα συνοικιακά καταστήματα ηλεκτρικών / κεραιών κτλ

Και εγώ την Remington έχω, πολύ ευχαριστημένος

Δημοσ.

Έχω τη Cruzer 4.

Αν τη θελετε για trimmer είναι καλή. Για κανονικό ξύρισμα, νομίζω υπάρχουν καλύτερες. Στο + ότι είναι αδιάβροχη και άρα τη πλένεις στο νερό αντί να τη καθαρίζεις με βουρτσάκια. Νομίζω δεν γίνεται να κουρέψεις βρεγμένα γένια άρα το "under the shower" έχει νόημα μόνο στο ξύρισμα (στο οποίο πιστεύω δεν είναι τόσο καλή).

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Επειδη μπαινει ο κολλητος στρατο σκεφτομασταν να του παρουμε καμια μηχανη. Παιζει καμια προταση μεχρι 90 max. Το amazon νομιζω βολευει...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Επειδη μπαινει ο κολλητος στρατο σκεφτομασταν να του παρουμε καμια μηχανη. Παιζει καμια προταση μεχρι 90 max. Το amazon νομιζω βολευει...

γιαυτο ακριβως τον λογο παραγγειλα την κρουζερ 6!

γιατι δεν μπορω τα ξυραφια! :P

δεν ειναι προσφορα που "ληγει" γιατι παραπανω απο μισο μηνα την κοιταζω την μηχανη και την εχει σε αυτη την τιμη!

αν ειναι καλη θα ενημερωσω!δεν εχω αραια η αδυναμα γενια,και γιαυτο δεν εχω βρει μια καλη εως τωρα. ελπιζω να ειναι αυτη καλη! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...