pOLoS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστημενος ειμαι με τη μηχανη και στελνει Ελλαδα μια χαρα
barman_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 καλη η ρεμινγκτον παιδια,αλλα εχει πολυ μαλακα πλαστικα κ στην κοντη σκαλα,εχω κατακοπει!!!
nellos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα εσπασε το το καπακι που το ανοιγεις για να καθαρισεις την μηχανη εσωτερικα Sent from my iPhone using Insomnia
panos44 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ηρθε η μηχανη,το βισμα για την φορτιση ειναι ιδιο με το ελληνικο απλα εχει λιγοτερο κενο αναμεσα στα 2 που μπαινουν στην πριζα και πρεπει να παω να παρω ενα ανταπτορα..!
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι δεν ειναι ιδιο, ειναι Αγγλικο μπανιου. Ειναι σχεδον ιδιο.
panos44 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι δεν ειναι ιδιο, ειναι Αγγλικο μπανιου. Ειναι σχεδον ιδιο. ναι το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα αυτον τον μετατροπεα.. εψαξα σε καθε ηλεκτρολογικο-ηλεκτρονικο μαγαζι.μπορειτε να μου υποδειξετε ενα? καυκας-κωνσταντακατος-πρακτικερ δεν εχουν. πηγα και σε συνοικιακα. αν ξερετε καποιο να εχει ας προτεινει..
IVIetaCreatoR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.eager.gr/product.php?productid=14761&ref=bestprice.gr Και αυτός ίσως.
panos44 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.eager.gr/...ef=bestprice.gr Και αυτός ίσως. οχι Δηλαδή αυτόςο converter δεν κάνει? και οχι!!!!!! αυτο το βυσμα ειναι 2πινο πιο χοντρο απο το ευρωπαικο το δικο μας και με μικροτερο κενο αναμεσα στα πιν γιαυτο εφαγα τον κοσμο και δεν βρισκω.δεν ειναι αγγλικη τριπινη κλασσικη μπριζα αλλα μπανιου. στο σπιτι που μενει η κοπελα μου στην αγγλια οπου σπουδαζει ειδα πρωτη φορα τετοιο βυσμα..!
asemnos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Οπότε αυτό μαζί με εναν κλασικό converter και καθάρισες
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 και οχι!!!!!! αυτο το βυσμα ειναι 2πινο πιο χοντρο απο το ευρωπαικο το δικο μας και με μικροτερο κενο αναμεσα στα πιν γιαυτο εφαγα τον κοσμο και δεν βρισκω.δεν ειναι αγγλικη τριπινη κλασσικη μπριζα αλλα μπανιου. στο σπιτι που μενει η κοπελα μου στην αγγλια οπου σπουδαζει ειδα πρωτη φορα τετοιο βυσμα..! Μαλλον δεν το προσεξες καλα το προηγουμενο που σου εδωσε ο φιλος (και το επομενο σε μαυρο ιδιο ειναι). Για προσεξε τις 2 στρογγυλες εγκοπες προς το "κεντρο" των πλακε επαφων: (ειναι "2 σε 1" και κανει και για το κλασικο τριπινο UK και για το μπανιου το διπινο) [ασχετα που δεν το στελνει Ελλαδα το συγκεκριμενο, μιλαμε για το αν κανει ή οχι] 2
panos44 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 σε ευχαριστω! του εστειλα μηνυμα ελπιζω να μου στειλει!θελω να παρω αλλη μια για τον πατερα μου αλλα ακριβυνε παλι!!!
zacharis1955 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το Μediamarkt (για όσους βαλεύει) έχει αρκετά μοντέλα σε Remington & Braun...
katcos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) σε ευχαριστω! του εστειλα μηνυμα ελπιζω να μου στειλει!θελω να παρω αλλη μια για τον πατερα μου αλλα ακριβυνε παλι!!! Αν είσαι Αθήνα και το βιάζεσαι έχει και εδώ (και σε άλλα καταστήματα φυσικά): http://www.katoumas....owse/464?sef=hc Είχα πάρει παλιότερα αυτόν : http://www.katoumas....e/2467?sef=hcfp ,ταιριάζει μια χαρά ( όπως ήδη έχει αναφέρει και ο matrixxx ) Πάρε μαζί σου το αγγλικό να το δοκιμάσεις επί τόπου.(τιμή δεν θυμάμαι, μπορείς να τηλεφωνήσεις όμως να σου πουν) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2012 από katcos
zacharis1955 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οι ειδικοί αντάπτορες για την μετατροπή Αγγλικής, Αμερικάνικης και πολλών άλλων τύπων πρίζας, σε σούκο υπάρχουν πλέον σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά με ηλεκτρολογικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα