Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, ειμαι αναμεσα στις 2 αυτες καρτες. Συγκεκριμενα για την 7950 εχω στο μυαλο μου της gigabyte, τωρα για τη 660 ti δεν ξερω κι πολλα, γιαυτο αν μπορειτε να με βοηθησετε να διαλεξω ποια απο τις 2 :)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστωωω, αλλα το θεμα μου με τα στοιχεια της συκρισης που μου παραθετεις ειναι οτι η 660 ti υπαρχει και σε oc εκδοσεις οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβες τα στοιχεια αυτα, γιατι με μια oced μπορει να υπηρχαν μικροτερες διαφορες η και να ηταν και καλυτερη, αυτη ηταν η αμφιβολια μου

Δημοσ.

Ευχαριστωωω, αλλα το θεμα μου με τα στοιχεια της συκρισης που μου παραθετεις ειναι οτι η 660 ti υπαρχει και σε oc εκδοσεις οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβες τα στοιχεια αυτα, γιατι με μια oced μπορει να υπηρχαν μικροτερες διαφορες η και να ηταν και καλυτερη, αυτη ηταν η αμφιβολια μου

δν εχουν και τρελεσ διαφορεσ οι oc εκδοσεισ με τοις κανονικεσ μην σε ενδιαφερει αυτο πανε παρε μια καρτουλα (αν εχεις τα χρηματα) και θα εισαι οκ ;)
Δημοσ.

Σου είπα γιατί την sapphire. Έχει το pcb της 7970 που έχει καλύτερη τροφοδοσία ρεύματος και βοηθάει στο overclocking. Επίσης αν δεις reviews, το cooler της σε load κατάσταση είναι πιο αθόρυβο από άλλα σε idle.

Δες και Link.png Site: review να καταλάβεις.

Δημοσ.

Σωτηρη (αποτι κατααβα απο το ψευδωνυμο σου) σε ευχαριστω παρα πολυ. Βρηκα επισης και αυτο εδω το Link.png Site: review το οποιο ηταν αναλυτικοτατο και πολυ βοηθητικο, οποτε κατεληξα στην sapphire 7950. Ευχαριστω πολυ ολους σας για τη βοηθεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ αυτήν θα παραγγείλω μεθαύριο οπότε θα την ευχαριστηθούμε μαζί. :-D

EDIT: Πριν την πάρεις ρώτα τους αν είναι αυτή με το μαύρο pcb. Υπάρχει και μία παλιά έκδοση με μπλε pcb που είναι της 7950. Είναι παλιά αλλά μπορεί να έχουν στοκ.

Επεξ/σία από sotosmelvin
Δημοσ.
Link.png Site: Αυτη εδω λογικα θα παραγγειλω μεσα στο μηνα... νομιζω οτι μπλε ειναι ολα τα pcb της sapphire 7950 oc, υπαρχει και με μαυρο :huh:? Επισης αν υπαρχουν και τα 2 ποιο απο τα 2 να επιλεξω το μαυρο η το μπλε?
Δημοσ.

Και εγώ αυτήν θα παραγγείλω και έστειλα μήνυμα στο μαγαζί για το εάν έχουν αυτές με το μάυρο pcb. Η κανονική έκδοση είναι με το μπλε pcb αλλά αυτή είναι με το pcb της 7950. Αυτές με το μαύρο έχουν το pcb της 7970, άρα αυτές θέλουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...