Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατως αλλαξα μητρικη και cpu και εβαλα την Gigabyte A75M-D2H με τον επεξεργαστη AMD A4 3400, οπου αυτος εχει μεσα του ενσωματομενο συστημα γραφικων.

Αφου σεταρισα windows κλπ, υστερα απο 2-3 ωρες οπου τον αφησα να κανει defrag, τον βρηκα κλειστο.

Οσο κι αν προσπαθησα να τον ανοιξω απο το power button δεν ανοιγε.

Οταν εβγαζα το καλωδιο DVI ο υπολογιστης ξεκινουσε. Οταν το ξαναεβαζα, το pc ηταν νεκρο και δεν ξανα ανοιγε. (ουτε ανεμιστηρες, ουτε τιποτα)

Αναγκαστηκα, να συνδεσω vga καλωδιο και ανοιγε κανονικα και ειχα εικονα.

Υστερα απο 3-4 ανοιγοκλεισιματα, σταματησε να δινει και απο εκει εικονα, αλλα bootαρει κανονικα.

Δοκιμασα να τον συνδεσω και με την tv μου με hdmi, αλλα ουτε εκει δινει καθολου εικονα.

Τελικα:

- Με καλωδιο DVI δεν ξεκινα καθολου ο υπολογιστης.

- Με vga, ξεκινα και μπαινει windows (ακουω τον ηχο εκκινησης) αλλα δεν εχω εικονα.

- Με hdmi ξεκινα και μπαινει windows, αλλα δεν εχω εικονα.

Η μητρικη και η cpu παρθηκαν εχτες σε αντικατασταση εγγυησης.

Δοκιμασα και νεο μεγαλυτερο τροφοδοτικο (550w) αλλα δεν αλλαξε κατι.

Λογω της ενσωματωμενης καρτας γραφικων στον επεξεργαστη, δεν ξερω αν το προβλημα οφειλεται στην cpu, ή στην μητρικη.

Τι να επιστρεψω στο καταστημα για αλλαγη. ? (εχτες τα πηρα). την μητρικη ή τη cpu. ?

Βγαζει καποιος ακρη. ?

Επεξ/σία από warewolf
Δημοσ.

Αφου δοκιμασα και αλλαγη μνημων και το προβλημα παρεμεινε, δοκιμασα να αφαιρεσω το plate που ειχε η μητρικη για την πισω πλευρα των βυσματων/εξοδων. Προφανως για καποιο λογο δημιουργουσε προβλημα.

Ολα καλα λοιπον, ακομα και με DVI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...