green gordon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οι εργοδοτες στη χωρα μας (ενα 80% τουλαχιστον)ειναι τοσο ηλιθιοι που πιστευουν οτι δινοντας 3 καΙ 60 στους υπαλληλους τους εχουν κερδος. Οσοι επενδυουν σε καλυτερες συνθηκες εργασιας και αποδοχες για τους υπαλληλους ειναι σιγουρα κερδισμενοι. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. 1
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν φτάνει που σαν εργοδότες εκμεταλλεύεστε την υπεραξία του υπαλλήλου, τον θεωρείτε και "κόστος". Αντε να μου χαθείτε, να κάνετε ΕΣΕΙΣ την χαμαλίκα ρε and we have a winner. μπηκα στο τοπικ, μονο και μονο για να δω ποιος θα χυσει πρωτος δηλητηριο κατα των εργοδοτων. ρε μαγκες, αφου δουλευετε σαν σκλαβοι για αυτα τα "πλουσια αφεντικα" που τα κονομανε απο τον ιδρωτα σας, γιατι δεν πατε να ανοιξετε τις δικιες σας επιχειρησεις; και το χρημα απο τον ιδρωτα σας θα πηγαινει αποκλειστικα στις τσεπες σας και θα αμοιβετε πιο δικαια τους υπαλληλους σας, εφοσων γνωριζετε απο πρωτο χερι το "δικιο του εργατη". επομενως ειναι μια win-win κατασταση για ολους. αρα τι περιμενετε τοτε; αντε ξεκινηστε, αποδειξτε τους ισχυρισμους σας. 1
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 and we have a winner. μπηκα στο τοπικ, μονο και μονο για να δω ποιος θα χυσει πρωτος δηλητηριο κατα των εργοδοτων. ρε μαγκες, αφου δουλευετε σαν σκλαβοι για αυτα τα "πλουσια αφεντικα" που τα κονομανε απο τον ιδρωτα σας, γιατι δεν πατε να ανοιξετε τις δικιες σας επιχειρησεις; και το χρημα απο τον ιδρωτα σας θα πηγαινει αποκλειστικα στις τσεπες σας και θα αμοιβετε πιο δικαια τους υπαλληλους σας, εφοσων γνωριζετε απο πρωτο χερι το "δικιο του εργατη". επομενως ειναι μια win-win κατασταση για ολους. αρα τι περιμενετε τοτε; αντε ξεκινηστε, αποδειξτε τους ισχυρισμους σας. Δωσε μου το κεφαλαιο και θα παω να ξεκινησω.Οι εταιριες οποιουδηποτε μεγεθους θελουν κεφαλαιο. Αυτο που κανουν οι περισσοτεροι ειναι να παρουν δανεια και μετα ΑΝ πιασει η φαση να τα αποπληρωσουν.Αν δεν πιασει η φαση θα χρωστανε δανεια , μισθους , εισφορες , προμηθευτες και παει λεγοντας. Ετσι δεν γινονται δουλειες. Επισης χρειαζεται και κυκλο πελατων.Δεν ανοιγεις μια επιχειρηση και μετα ντυνεσαι τσολιας και τους περιμενεις στο πεζοδρομιο. Αν ειχα κανει κομποδεμα θα ανοιγα μια δικια μου εταιριτσα.Τουλαχιστον να μαμαω μονος μου τον εαυτο μου.Αλλα τα "καλα αφεντικα" σου που με εχουν μειον 16 χηνες οπως ειπα και πιο πριν φροντισαν να ΜΗΝ εχω κομποδεμα. Για αυτο πριν υποστηριξεις τα "καλα αφεντικα" που τοσο αδικως τους επιτιθομαστε , μην γενικευεις και εχε υποψη σου οτι κυκλοφορουν ΠΟΛΛΑ λαμογια εκει εξω.Οχι ολοι , αλλα ΠΟΛΛΟΙ. 1
KleKoR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 and we have a winner. μπηκα στο τοπικ, μονο και μονο για να δω ποιος θα χυσει πρωτος δηλητηριο κατα των εργοδοτων. ρε μαγκες, αφου δουλευετε σαν σκλαβοι για αυτα τα "πλουσια αφεντικα" που τα κονομανε απο τον ιδρωτα σας, γιατι δεν πατε να ανοιξετε τις δικιες σας επιχειρησεις; και το χρημα απο τον ιδρωτα σας θα πηγαινει αποκλειστικα στις τσεπες σας και θα αμοιβετε πιο δικαια τους υπαλληλους σας, εφοσων γνωριζετε απο πρωτο χερι το "δικιο του εργατη". επομενως ειναι μια win-win κατασταση για ολους. αρα τι περιμενετε τοτε; αντε ξεκινηστε, αποδειξτε τους ισχυρισμους σας. Τζίνα Ράινχαρτ: "Ο φτωχός φταίει για τη φτώχεια του" Τι είπε η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, προκαλώντας όπως ήταν λογικό, θύελλα αντιδράσεων Η Αυστραλή Τζίνα Ράινχαρτ είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον πλανήτη και πρώτη στη σχετική λίστα του Forbes, καθώς κληρονόμησε 75 εκ. δολάρια. Σύμφωνα με την ίδια, οι φτωχοί άνθρωποι είναι φτωχοί επειδή δε δουλεύουν αρκετά, κι επειδή η κυβέρνηση τους εξασφαλίζει με υψηλά επιδόματα ανεργίας. Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι "αν ζηλεύεις αυτούς που έχουν λεφτά, μην κάθεσαι και παραπονιέσαι. Κάνε κάτι για να βγάλεις κι εσύ λεφτά – μην σπαταλάς χρόνο πίνοντας ή καπνίζοντας ή διασκεδάζοντας, δούλεψε περισσότερο. Δεν υπάρχει μονοπώλιο στους εκατομμυριούχους". Τα παραπάνω τα κατέγραψε στο Αυστραλέζικο περιοδικό Australian Resources, προσθέτοντας: "Αν ζηλεύεις αυτούς που έχουν λεφτά, τότε μην κάθεσαι απλά να γκρινιάζεις. Κάνε κάτι για να βγάλεις λεφτά και εσύ. Πέρνα λιγότερο χρόνο καπνίζοντας, πίνοντας ή κουτσομπολεύοντας και περισσότερο δουλεύοντας". Να μη γίνει η Αυστραλία, Ελλάδα Καταλήγοντας, περιέγραψε την κυβέρνηση της Αυστραλίας ως "σοσιαλιστική", επειδή φροντίζει τους φτωχούς και είναι ενάντια στις επιχειρήσεις. Κατά τη γνώμη της, τα επιδόματα ανεργίας πρέπει να μειωθούν, όπως και η φορολογία, "αλλιώς η Αυστραλία θα καταντήσει σαν την Ελλάδα". Αυτή την στιγμή η περιουσία της Ράινχαρτ ανέρχεται σε 29.17 δις δολάρια, ενώ κατάφερε να αυξήσει την περιουσία της κατά 18,8 δις δολάρια μέσα σε ένα μόλις χρόνο. http://news247.gr/eidiseis/kosmos/dhlwsh_ntroph_o_ftwxos_ftaiei_gia_th_ftwxeia_toy.1912183.html Είπε η γυναίκα που ξεκίνησε από το μηδέν... μόλις 75.000.000 κληρονομιά το 1992 Μήπως είσαι εσύ είσαι... Αχ τι σου κάνει αυτή η ψευδαίσθηση ότι θα γίνεις και εσύ κάποτε πλούσιος...
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 το κεφαλαιο; τοσα χρονια που δινανε οι τραπεζες δανεια, γιατι δεν πηγες να παρεις για να ανοιξεις την επιχειρηση σου; η να σε βοηθησουν οικονομικα οι γονεις/φιλοι/συγγενεις σου; τι περιμενες; να ερθω εγω να στο δωσω; η μηπως ολοι αυτοι που ανοιγουν επιχειρησεις, ειχανε κανει "κομποδεμα" και τα βρηκανε τα κεφαλαια; για πεσμας.
HERTHAN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δωσε μου το κεφαλαιο και θα παω να ξεκινησω.Οι εταιριες οποιουδηποτε μεγεθους θελουν κεφαλαιο. Αυτο που κανουν οι περισσοτεροι ειναι να παρουν δανεια και μετα ΑΝ πιασει η φαση να τα αποπληρωσουν.Αν δεν πιασει η φαση θα χρωστανε δανεια , μισθους , εισφορες , προμηθευτες και παει λεγοντας. Ετσι δεν γινονται δουλειες. Οποιος θελει να κανει μια δουλεια και δεν εχει κεφαλαιο παει και δανειζεται. Ετσι γινοταν παντα, ετσι γινεται και ετσι θα γινεται. Μονο ετσι και αυτο ειναι το πιο σωστο γιατι μετα θα εκαναν δουλειες μονο αυτοι που τα ειχαν και δεν χρειαζοταν να δανειστουν. Οποιον δεν τον αρεσει να παει να δουλεψει με 300-400-500 και αν δεν του αρεσει κι αυτο να κατσει σπιτι να ψωφισει απο την πεινα. Απο εκει και περα ας σταματησει να ειναι συναιτερος το κρατος στις επιχειρησεις και ΜΟΝΟ τοτε και με ενα πιο σωστο και αξιοπιστο φορολογικο συστημα σε ολους τους τομεις θα σταματησουν να φοροδιαφευγουν,Απο την στιγμη που αυτο δεν μπορει να γινει και δεν γινεται τοσα χρονια ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και φοροδιαφευγουν γιατι αλλιως και μαθηματικα δεν γινεται μια επιχειρηση να επιβιωσει. 1
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 http://news247.gr/ei...oy.1912183.html Είπε η γυναίκα που ξεκίνησε από το μηδέν... μόλις 75.000.000 κληρονομιά το 1992 Μήπως είσαι εσύ είσαι... Αχ τι σου κάνει αυτή η ψευδαίσθηση ότι θα γίνεις και εσύ κάποτε πλούσιος... δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το ποιος ειμαι και τι εχω κανει στην ζωη μου. επομενως η ειρωνια σου δεν περναει σε εμενα.ουτε αλλαζει καποιες αληθειες αυτης της ζωης.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 το κεφαλαιο; τοσα χρονια που δινανε οι τραπεζες δανεια, γιατι δεν πηγες να παρεις για να ανοιξεις την επιχειρηση σου; η να σε βοηθησουν οικονομικα οι γονεις/φιλοι/συγγενεις σου; τι περιμενες; να ερθω εγω να στο δωσω; η μηπως ολοι αυτοι που ανοιγουν επιχειρησεις, ειχανε κανει "κομποδεμα" και τα βρηκανε τα κεφαλαια; για πεσμας. H κάνεις πλάκα, η δεν εχεις τη παραμικρή ιδέα πως λειτουργεί η αγορά. Απο πότε δάνειο = κεφαλαιο; Ακόμα και την εποχή των χρυσών αγελάδων που έδιναν πιστωτικές για πλάκα, αν δεν είχες εγγύηση, δάνειο για επιχείρηση δεν έπαιρνες. Ο ίδιος είχα ζητήσει 50.000 και μου ζητούσαν να υποθηκεύσω το σπίτι μου το οποίο τότε είχε αξία 200! Που σημαίνει ότι αν δεν είχες κανα σπίτι (άρα κεφάλαιο) να υποθηκεύσεις, δεν σου έδιναν δάνειο με τίποτα και πολύ σωστά έκαναν. Η θα έψηνες τους γονείς σου να βάλουν ένα τους σπίτι αυτοί ως εγγύηση; Όσο για τα δανεικά απο συγγενείς φίλους, αυτό και αν είναι τραγικό λάθος. Ποτέ δάνεια για επιχειρηματικές κινήσεις απο συγγενείς και φίλους!
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχουν και ατυχιες, δεν μπορεις να εισαι απολυτος για τιποτα. Ο father μου ειχε παρει ποσα δανεια για την εξελιξη και επεκταση του μαγαζιου μας. Το προιον του μαγαζιου ομως δυστυχως ηταν απο αυτα που πεθαναν κυριολεκτικα μεσα σε ενα χρονο. Απο εκει που ολα ηταν καλα τα πραγματα αλλαξαν αποτομα. Ετσι λοιπον εμεινε με το δανειο που ακομα αποπληρωνουμε. Οταν εγω τελικα αποφασισα να ανοιξω ενα δικο μου μαγαζι το 2008 δεν βρηκα ουτε μια τραπεζα να μου δανεισει. Τιποδα, μηδεν. Μπηκα στη διαδικασια να μπω στο ΕΣΠΑ ή το 2009 ή το 10 δεν θυμαμαι ακριβως, τιποτα και εκει, ακομα και με αυτο η τραπεζα παλι δεν δανειζε. Δεν θα κανω καν τον κοπο να μπω στη διαδικασια να σας εξηγησω το λαθος που κανετε να νομιζετε οτι ολοκληρη η Ελλαδα ειναι η Αθηνα μονο γιατι βλεπω οτι καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι υπηρξαν δολοφονιες νομων πανω στα εργασιακα (Ημαθια ας πουμε στη δικη μου περιπτωση) και οτι δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οποιος θελει να κανει μια δουλεια και δεν εχει κεφαλαιο παει και δανειζεται. Ετσι γινοταν παντα, ετσι γινεται και ετσι θα γινεται. Μονο ετσι και αυτο ειναι το πιο σωστο γιατι μετα θα εκαναν δουλειες μονο αυτοι που τα ειχαν και δεν χρειαζοταν να δανειστουν. Οποιον δεν τον αρεσει να παει να δουλεψει με 300-400-500 και αν δεν του αρεσει κι αυτο να κατσει σπιτι να ψωφισει απο την πεινα. Απο εκει και περα ας σταματησει να ειναι συναιτερος το κρατος στις επιχειρησεις και ΜΟΝΟ τοτε και με ενα πιο σωστο και αξιοπιστο φορολογικο συστημα σε ολους τους τομεις θα σταματησουν να φοροδιαφευγουν,Απο την στιγμη που αυτο δεν μπορει να γινει και δεν γινεται τοσα χρονια ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και φοροδιαφευγουν γιατι αλλιως και μαθηματικα δεν γινεται μια επιχειρηση να επιβιωσει. ναι θυμαμαι και πριν 10-15 χρονια αποδειξεις κανεις φπα κανεις εισφορες κανεις μαυρα ολοι ψευτικα βιβλια μηδενικες δηλωσεις γιατρων στο κολωνακι φυσικα οταν ειναι το κρατος να δινει επιχορηγησεις μια χαρα τις παιρνανε και μια χαρα παιρνανε και φοιτητες για πρακτικη οταν πληρωνε το κρατος τα μισα. και αμα το πας ετσι,σε οποιον επιχειρηματια του φαινονται πολλες οι εισφορες και οι φοροι να τη κλεισει και να παει να ψΩφισει απο τη πεινα.
HERTHAN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 H κάνεις πλάκα, η δεν εχεις τη παραμικρή ιδέα πως λειτουργεί η αγορά. Απο πότε δάνειο = κεφαλαιο; Ακόμα και την εποχή των χρυσών αγελάδων που έδιναν πιστωτικές για πλάκα, αν δεν είχες εγγύηση, δάνειο για επιχείρηση δεν έπαιρνες. Ο ίδιος είχα ζητήσει 50.000 και μου ζητούσαν να υποθηκεύσω το σπίτι μου το οποίο τότε είχε αξία 200! Που σημαίνει ότι αν δεν είχες κανα σπίτι (άρα κεφάλαιο) να υποθηκεύσεις, δεν σου έδιναν δάνειο με τίποτα και πολύ σωστά έκαναν. Η θα έψηνες τους γονείς σου να βάλουν ένα τους σπίτι αυτοί ως εγγύηση; Όσο για τα δανεικά απο συγγενείς φίλους, αυτό και αν είναι τραγικό λάθος. Ποτέ δάνεια για επιχειρηματικές κινήσεις απο συγγενείς και φίλους! Δηλαδη ΠΟΤΕ δανεια απο Τραπεζα και ΠΟΤΕ δανεικα απο συγγενεις και φιλους. Και που θα το βρεις το κεφαλαιο να ξεκινησεις? Δωσε μου μια απαντηση σε παρακαλω διοτι εχω μεγαλη απορια τωρα να μου πεις γιατι οταν ξεκινησα εγω και δεν ειχα φραγκο δεν εβρισκα απο πουθενα αλλου εκτος αν πηγαινα να κλεψω.
KleKoR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το ποιος ειμαι και τι εχω κανει στην ζωη μου. επομενως η ειρωνια σου δεν περναει σε εμενα.ουτε αλλαζει καποιες αληθειες αυτης της ζωης. Προφανώς και δεν θέλω να μάθω κιόλας.... Για πες λίγο τις αλήθειες της ζωής, έτσι για να ξέρουμε και εμείς... Sent from my iPad using Insomnia
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδη ΠΟΤΕ δανεια απο Τραπεζα και ΠΟΤΕ δανεικα απο συγγενεις και φιλους. Και που θα το βρεις το κεφαλαιο να ξεκινησεις? Δωσε μου μια απαντηση σε παρακαλω διοτι εχω μεγαλη απορια τωρα να μου πεις γιατι οταν ξεκινησα εγω και δεν ειχα φραγκο δεν εβρισκα απο πουθενα αλλου εκτος αν πηγαινα να κλεψω. Αυτό κατάλαβες εσύ έτσι; Αν ΔΕΝ έχεις κεφάλαιο (σπίτι, οικόπεδο, υπάρχουσα κερδοφόρα επιχείρηση) ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσει ΚΑΜΙΑ τράπεζα δάνειο. Άρα αν καταφέρεις να πάρεις δανειο το έκανες επειδή είχες ΗΔΗ κεφάλαιο, αφού η ύπαρξη εγγύησης είναι αυστηρό προαπαιτούμενο. Οπότε η ερώτησή σου, που θα βρείς το κεφάλαιο να ξεκινήσεις δεν κολλάει....είτε το έχεις σε κάποια μορφή (κινητό/ακίνητο) και παίρνεις δάνειο, είτε δεν το έχεις και δεν παίρνεις τίποτα. Τώρα σε ότι αφορά τα δάνεια απο φίλους και συγγενείς, ανάλογα το πόσο θέλεις να ρισκάρεις τις σχέσεις σου. Γιατί αν αποτύχει η επιχείρησή σου...θα μπουν και αυτοί μέσα. Προτιμώ να χάσω το δικό μου σπίτι, παρά να αναγκάσω κάποιον τρίτο να χάσει το δικό του επειδή έβαλε το δικό του σπίτι ως εγγύηση.
HERTHAN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι θυμαμαι και πριν 10-15 χρονια αποδειξεις κανεις φπα κανεις εισφορες κανεις μαυρα ολοι ψευτικα βιβλια μηδενικες δηλωσεις γιατρων στο κολωνακι φυσικα οταν ειναι το κρατος να δινει επιχορηγησεις μια χαρα τις παιρνανε και μια χαρα παιρνανε και φοιτητες για πρακτικη οταν πληρωνε το κρατος τα μισα. και αμα το πας ετσι,σε οποιον επιχειρηματια του φαινονται πολλες οι εισφορες και οι φοροι να τη κλεισει και να παει να ψΩφισει απο τη πεινα. Γιατι πριν 15 χρονια ηταν χαμηλες οι εισφορες εργοδοτη και εργαζομενου ή η φορολογια των εταιριων και οι επιχειρησεις εβγαιναν ανετα να βγαλουν τα εξοδα? Και τοτε ετσι ηταν και καλα εκαναν γιατι κι εσυ αν κανεις δικια σου επιχειρηση τοτε μονο θα καταλαβεις. Αλλα επειδη δεν εχεις δικια σου επιχειρηση δεν μπορεις να ξερεις τι γινεται.Οταν κανεις ξαναελα να μου πεις. Γιατι εσυ το κρατος εισαι και λες σε οποιον επιχειρηματια δεν αρεσει να παει να ψωφισει αν δεν του αρεσουν οι εισφορες? Αλλα που να καταλαβεις οτι αν οι εισφορες ηταν χαμηλοτερες η φορολογια χαμηλοτερη και και και και....... ο μισθος του υπαλληλου θα ηταν μεγαλυτερος.Αλλα δεν....... Οταν κανεις δικια σου επιχειρηση ελα να μου τα πεις παλι αυτα. Αυτό κατάλαβες εσύ έτσι; Αν ΔΕΝ έχεις κεφάλαιο (σπίτι, οικόπεδο, υπάρχουσα κερδοφόρα επιχείρηση) ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσει ΚΑΜΙΑ τράπεζα δάνειο. Άρα αν καταφέρεις να πάρεις δανειο το έκανες επειδή είχες ΗΔΗ κεφάλαιο, αφού η ύπαρξη εγγύησης είναι αυστηρό προαπαιτούμενο. Οπότε η ερώτησή σου, που θα βρείς το κεφάλαιο να ξεκινήσεις δεν κολλάει....είτε το έχεις σε κάποια μορφή (κινητό/ακίνητο) και παίρνεις δάνειο, είτε δεν το έχεις και δεν παίρνεις τίποτα. Τώρα σε ότι αφορά τα δάνεια απο φίλους και συγγενείς, ανάλογα το πόσο θέλεις να ρισκάρεις τις σχέσεις σου. Γιατί αν αποτύχει η επιχείρησή σου...θα μπουν και αυτοί μέσα. Προτιμώ να χάσω το δικό μου σπίτι, παρά να αναγκάσω κάποιον τρίτο να χάσει το δικό του επειδή έβαλε το δικό του σπίτι ως εγγύηση. Αρα δεν κανεις τιποτα αυτο θες να μου πεις?
KleKoR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε τους υπαλλήλους με τις εισφορές τους κατέστρεψαν τον τόπο... Και μισθούς έτσι.... Αντι να δουλεύουν τσάμπα για να πάει καλα η επιχείρηση, ζητούσαν και λεφτά... Τς τς τς.... Αλήτες.... Sent from my iPad using Insomnia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα