Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω στο τοίχο αυτές τις πλαστικές "κρεμάστρες" για να κρεμάω το λάστιχο ποτίσματος και έχω να επιλέξω ανάμεσα στα ούπα που λέπετε, 6άρι και 8άρι. Η βιδογωνία είναι 4x50mm (διάμετρος x μήκος), αν κ η λογική μάλλον λέει σε 6άρι ούπα (το πάνω) και στο 8άρι δεν είναι πολύ κακή ε, ή θα παίζει και θα έχει πολύ τζόγο;

(άρε θέματα που έχει επιτέλους αυτός ο zoran πρωινιάτικα) :-D

post-74587-0-32339700-1346569620_thumb.jpg

Δημοσ.

Το τι θα βαλεις εξαρταται απο την τρυπα.Κανονικα δεν θα πρεπει να μπαινει πολυ ευκολα μεσα.Συνηθως για να βαλεις το σωστο ουπα στην σωστη τρυπα θελει ενα μικρο χτυπηματακι με σφυρι.Οποτε βλεπεις τι τρυπα εχεις κανει και ενεργεις αναλογα.

Δημοσ.

Να βαλεις το 6αρι.

Βιδωσε τη βιδογωνια μιση στροφη και με ενα σφυρακι χτυπα τη ωστε να σπρωξει το ουπατ περιπου ενα εκατοστο ακομα μεσα στην τρυπα που εχεις ανοιξει.Μετα βιδωσε κανονικα την βιδογωνια και εισαι κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Thanx παιδιά, βέβαια δεν το διευκρίνησα αλλά το ερώτημα ήταν περισσότερο εάν η 4άρα βιδογωνία πειράζει να μπεί σε 8αρι ούπα, αλλά οκ, θα το βάλω σε 6άρι κ θάναι οκ!

να σου στειλω τον πατερα μου να σου φτιαξει ολο το σπιτι να γλιτωσεις κι απο τον κοπο; :P

άσε ρε, γιατί τι είναι ο μπαμπάς σου οικοδόμος; :P

Δημοσ.

παιδιά όλα οκ, τρυπάνι 6άρι, ούπα 10άρι και βίδες έβαλα κάτι διαμετρήματος 24mm

όλα καλά σας λέω, κανόνι!

:-D

πλάκα κάνω, 6άρια όλα κ οι βίδες 4άρες

Δημοσ.

να ηταν μονο αυτο!

Ωχ ωχ ωχ τον φανταζομαι διευθύνων σύμβουλο (ο ιδιοκτήτης sic) σε καμμιά ΑΤΕ 2η-3ης τάξης :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...