zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να βάλω στο τοίχο αυτές τις πλαστικές "κρεμάστρες" για να κρεμάω το λάστιχο ποτίσματος και έχω να επιλέξω ανάμεσα στα ούπα που λέπετε, 6άρι και 8άρι. Η βιδογωνία είναι 4x50mm (διάμετρος x μήκος), αν κ η λογική μάλλον λέει σε 6άρι ούπα (το πάνω) και στο 8άρι δεν είναι πολύ κακή ε, ή θα παίζει και θα έχει πολύ τζόγο; (άρε θέματα που έχει επιτέλους αυτός ο zoran πρωινιάτικα)
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 να σου στειλω τον πατερα μου να σου φτιαξει ολο το σπιτι να γλιτωσεις κι απο τον κοπο;
panos2171 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Aν το σκεφτείς λογικά βάζεις αυτό που σφηνώνει στην τρύπα και δεν είναι χαλαρό.
nemesiskp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Το τι θα βαλεις εξαρταται απο την τρυπα.Κανονικα δεν θα πρεπει να μπαινει πολυ ευκολα μεσα.Συνηθως για να βαλεις το σωστο ουπα στην σωστη τρυπα θελει ενα μικρο χτυπηματακι με σφυρι.Οποτε βλεπεις τι τρυπα εχεις κανει και ενεργεις αναλογα.
dimpa16 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Να βαλεις το 6αρι. Βιδωσε τη βιδογωνια μιση στροφη και με ενα σφυρακι χτυπα τη ωστε να σπρωξει το ουπατ περιπου ενα εκατοστο ακομα μεσα στην τρυπα που εχεις ανοιξει.Μετα βιδωσε κανονικα την βιδογωνια και εισαι κομπλε. 1
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Thanx παιδιά, βέβαια δεν το διευκρίνησα αλλά το ερώτημα ήταν περισσότερο εάν η 4άρα βιδογωνία πειράζει να μπεί σε 8αρι ούπα, αλλά οκ, θα το βάλω σε 6άρι κ θάναι οκ! να σου στειλω τον πατερα μου να σου φτιαξει ολο το σπιτι να γλιτωσεις κι απο τον κοπο; άσε ρε, γιατί τι είναι ο μπαμπάς σου οικοδόμος;
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 άσε ρε, γιατί τι είναι ο μπαμπάς σου οικοδόμος; να ηταν μονο αυτο!
LiquidOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ότι έγραψε ο dimpa16. Αν σου ξέφυγε το τρυπάνι και το 6άρι πλέει, δεν πας σε 8άρι, υπάρχουν 7άρια.
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 παιδιά όλα οκ, τρυπάνι 6άρι, ούπα 10άρι και βίδες έβαλα κάτι διαμετρήματος 24mm όλα καλά σας λέω, κανόνι! πλάκα κάνω, 6άρια όλα κ οι βίδες 4άρες
kanesaxo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 να ηταν μονο αυτο! Ωχ ωχ ωχ τον φανταζομαι διευθύνων σύμβουλο (ο ιδιοκτήτης sic) σε καμμιά ΑΤΕ 2η-3ης τάξης :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα