nickarmy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 συμφωνώ το μόνο πρόβλημα θα ηταν στον αρχαίων αλλά όλα τα άλλα θα μπορούσαν να περάσουν στους επόμενους
REDODIN7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τα βιβλία δεν χρειάζονται και για άντληση γνώσεων στα μετέπειτα χρόνια για πράγματα που δεν θυμάσαι ή δεν έχεις καν διδαχθεί ? Σε πολλές ειδικότητες όπως η δικιά μου (ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ) ναι είναι αλλά τι ψάχνεις εγώ ότι πέρασα το πέρασα με χειρόγραφες σημειώσεις. Βιβλία δεν έδιναν μόνο κάτι φωτοτυπίες ότι νάνε στο τέλος του εξαμήνου. Όταν έφτιαξαν τα πράγματα κάπως και πήγα να πάρω βιβλία που θα μου ήταν πολύ χρήσιμα όπως φωτοτεχνία, ηλεκτρικές μηχανές και ηλεκτροτεχνία οι κύριοι στην βιβλιοθήκη μου είπαν με ένα πολύ εκνευριστικό ύφος ΌΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ!
vk13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τα πάντα υπάρχουν και στο internet διαθέσιμα αυτή τη στιγμή θα ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα πραγματικά η έλλειψη βιβλίων? Καταλαβαίνω τι λες και εγώ έχω χρησιμοποίησει τα βιβλία μου για μεταπτυχιακό αλλά να σου πω την αλήθεια πολύ πιο γρήγορα και με εξαιρετικά μεγαλύτερη ποιότητα δουλεύεις μέσω internet πλεόν. Το ότι πηγαίναμε παλιά στην βιβλιοθήκη για να βγάλουμε τη διπλωματική, αν και ρομαντικό, αν το δεις πρακτικά είναι απίστευτο χάσιμο χρόνου και πραγματικά τσάμπα κόπος. Προσωπική άποψη καθαρά, φυσικά υπάρχουν άτομα που προτιμούν να δουλεύουν με χαρτί, μολύβι και βιβλία. Εχω φίλο δικαστή με 4 μεταπτυχιακά και διδακτορικό που ακόμα, αν και νέος, δουλεύει με βιβλία (κυρίως γαλλικά), γράφει σε χαρτί και δίνει τα πάντα έξω για δακτυλογράφηση. Δεν μπορεί να δουλέψει αλλιώς αλλά αν το δεις ρεαλιστικά τη ζωή του δύσκολη κάνει. Τέλος πάντων τουλάχιστον για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια είμαι απόλυτος. Είναι αστείο να μην επιστρέφονται τα βιβλία. Για μεταπτυχιακά βιβλία δεν παίζουν πλέον, ούτε βρισκεις τόσο εύκολα σημειώσεις μέσω internet σε κάποια μαθήματα... Σου λένε προτείνω το τάδε βιβλίο, το οποίο δεν στο δίνουν και άντε κόψε το λαιμό σου εσύ για να το βρεις... Το μόνο σου μονοπάτι οι σημειώσεις που έχεις από το μάθημα. Από κει και περα αν θες να μάθεις κάτι επιπλέον δώσε ένα 60αρι min που κάνει το κάθε βιβλίο...
mentoras99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τελικα, καταργουνται, ή δεν καταργουνται τα δωρεαν συγγραματα στους φοιτητες; Γιατι με το νεο εξαμηνο και τις δηλωσεις μαθηματων, σε καποιους εμαθα οτι κανονικα οπως παλια λεει διανομη απο τα εκπαιδευτικα ιδρυματα.
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Για μεταπτυχιακά βιβλία δεν παίζουν πλέον, ούτε βρισκεις τόσο εύκολα σημειώσεις μέσω internet σε κάποια μαθήματα... Σου λένε προτείνω το τάδε βιβλίο, το οποίο δεν στο δίνουν και άντε κόψε το λαιμό σου εσύ για να το βρεις... Το μόνο σου μονοπάτι οι σημειώσεις που έχεις από το μάθημα. Από κει και περα αν θες να μάθεις κάτι επιπλέον δώσε ένα 60αρι min που κάνει το κάθε βιβλίο... μπορεις να βρεις ολα τα pdf's του κοσμου (σε ηλεκτρονικη μορφη)... PS: για business studies
andreapaog328 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Τελικα, καταργουνται, ή δεν καταργουνται τα δωρεαν συγγραματα στους φοιτητες; Γιατι με το νεο εξαμηνο και τις δηλωσεις μαθηματων, σε καποιους εμαθα οτι κανονικα οπως παλια λεει διανομη απο τα εκπαιδευτικα ιδρυματα. μια χαρά μοιράζονται και αυτο το εξάμηνο τα συγγραματα...ο έυδοξος εχει ανοιξει...
mentoras99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μια χαρά μοιράζονται και αυτο το εξάμηνο τα συγγραματα...ο έυδοξος εχει ανοιξει... Αρα δεν καταργουνται τα δωρεαν συγγραματα.
Downloadpercent Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 και για αυτό το εξάμηνο μπορούμε, από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος όλα είναι ρευστά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα