Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρχουν βιβλία σε βιβλιοθήκη;

Επειδή χωρίς αυτά είναι σκέτη....... θήκη; :P

Πέρα από την πλάκα, μερικά πράγματα πρέπει να λειτουγούν και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Όπως πχ το διάβασμα. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να είναι με ένα pc στο χέρι για να διαβάζει.

@Cossutius: Το λαμβάνω υπόψιν μου και το είδος του φορουμ, αλλά μερικές φορές παραπάει. Η απόψεις των consumerist whores επηρεάζουν πλέον τους πάντες.

• Like 1
Δημοσ.

Σεναριο 1: τα βιβλια διατιθενται απο τους εκδοτικους οικους και τα πληρωνεις απο την τσεπη σου. Nice στο γεωπονικο εχουμε κατι τομους, παιρνουμε 6 τουλαχιστον το εξαμηνο, φθηνοτερα απο 50-60 ευρω δεν ειναι, οποτε σ ενα χρονο θες... Αρκετα λεφτα θα ελεγα

Σεναριο 2: τα βιβλια κυκλοφορουν με μικρο κοστος σε ηλεκτρονικη μορφη. Κι εκει ή που βγαζεις τα ματια σου μπροστα στην οθονη (οσοι δεν εχετε η/υ ατυχησατε!) ή που δινεις ενα καρο λεφτα για να τα εκτυπωσεις μονος σου ή αρχιζουμε και κανουμε πλουσια φωτοτυπαδικα/βιβλιοπωλεια που θ αρχισουν "νεα επιχειρηση".

Εγω ξερω οτι αυτη η χωρα μπορει να σωθει μονο απο τα νεαρα ατομα, κι αυτο για να γινει απαιτειται μορφωση και καλλιεργεια. Οταν το κρατος με τις πραξεις του υποβαθμιζει κι αλλο, το ηδη υποβαθμισμενο προιον της παιδειας, τοτε το προβλημα γινεται ακομα μεγαλυτερο.

Και σαν συνεπεια αυτου του μετρου θα χουμε καταληψεις, χαμενες εξεταστικες.. Μπαχαλο θα γινουμε παλι

• Like 1
Δημοσ.

Μα έχουν πλάκα.

Πάνε και λένε "φοιτητής που φοιτεί σε άλλη πολη, δε δικαιούτε σίτιση ή εστία, αν το οικογενειακο εισόδημα ξεπερναει τα 20.000.

Δηλαδή οικογένεια με 2 παιδιά, που δουλεύει μονο ο μπαμπάς και παίρνει 1200 ευρω το μήνα, φθάνει για να έχει 2 σπίτια στο νοικι (η ένα, αλλά να πληρωνει χαράτσια για το άλλο) και να δίνει στον φοιτητή.

Φυσικά εδω υπάρχει ο αντίλογος του "τραβα δουλεψε φοιτητακο".

Με τη διαφορα οτι "δεν υπάρχουν δουλειές κυριε μλκα μου. Πας σε καφετέριες και γελάνε μαζί σου. Ούτε για φυλάδια δεν εχει πλεον."

Κιόμως υπάρχει ακόμα κόσμος που υποστηρίζει τη παρούσα κατάσταση.

Είναι σαφές πως όπους φτωχός ή άνεργος και η μοίρα του.

Κρίμα που η μόρφωση πάει και μαθηματικά να γίνει προνόμιο των οικογενειών με μεγάλα εισοδήματα.

• Like 5
Δημοσ.
Μα έχουν πλάκα.

Πάνε και λένε "φοιτητής που φοιτεί σε άλλη πολη' date=' δε δικαιούτε σίτιση ή εστία, αν το οικογενειακο εισόδημα ξεπερναει τα 20.000.

Δηλαδή οικογένεια με 2 παιδιά, που δουλεύει μονο ο μπαμπάς και παίρνει 1200 ευρω το μήνα, φθάνει για να έχει 2 σπίτια στο νοικι (η ένα, αλλά να πληρωνει χαράτσια για το άλλο) και να δίνει στον φοιτητή.

Φυσικά εδω υπάρχει ο αντίλογος του "τραβα δουλεψε φοιτητακο".

Με τη διαφορα οτι "δεν υπάρχουν δουλειές κυριε μλκα μου. Πας σε καφετέριες και γελάνε μαζί σου. Ούτε για φυλάδια δεν εχει πλεον."

Κιόμως υπάρχει ακόμα κόσμος που υποστηρίζει τη παρούσα κατάσταση.

Είναι σαφές πως όπους φτωχός ή άνεργος και η μοίρα του.

Κρίμα που η μόρφωση πάει και μαθηματικά να γίνει προνόμιο των οικογενειών με μεγάλα εισοδήματα.[/quote']

Και η υγεία...

Και η δικαιοσύνη.... Αυξήθηκαν πάλι τα παράβολα...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Kαι κανα ipad για να διαβάζει σωστά τα pdf.

Και πληρώστε του και το ρεύμα για να ξημεροβραδιάζεται στους υπολογιστές ψάχνοντας τα pdf

Δώστε του και ίντερνετ για να μπορεί να μπαίνει στο ipad.

Γενικά...δώστε!!!

δεν ειπε κανεις να μας δινουν και ipad,αλλα εμενα προσωπικα δε με ενοχλει να μην εχω βιβλια σε χαρτι,τα προτιμω σε ηλεκτρονικη μορφη.

χαρα που θα κανουν οι torrent trackers...

Δημοσ.

δεν ειπε κανεις να μας δινουν και ipad,αλλα εμενα προσωπικα δε με ενοχλει να μην εχω βιβλια σε χαρτι,τα προτιμω σε ηλεκτρονικη μορφη.

χαρα που θα κανουν οι torrent trackers...

μονο ζεβερα δουλευει τωρα

Δημοσ.

Οι οποίοι μη ξεχνάμε πως "απαγορεύονται"

Οπότε για σπουδές πλέον είσαι ή γόνος οικογένειας με υψηλό εισόδημα, ή παράνομος :P

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι που δεν καταλαβαίνω... για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρχουν βιβλία σε βιβλιοθήκη; Πόσες φορές έχει χρειαστεί ο καθένας κάτι και το βρήκε στο internet και όχι σε ένα βιβλίο; Πόσες φορές χρειάστηκε κάτι και το βρήκε σε βιβλίο και όχι σε internet;

κανεις πλακα ετσι; harry potter εχεις δει; που τα εμαθε ολα; για μαγεια θα μπορουσε να βρει στο ιντερνετ; πρεπει να ξερεις ΤΙ ψαχνεις και ΠΟΥ το ψαχνεις.

εγω σαν φοιτητης πλεον δεν θελω τα βιβλια μου σε ηλεκτρονικη μορφη. ειναι ΒΙΒΛΙΟ. αν νοιαζεσαι για τα δεντρα κοψε τις ασχετες σελιδες. γραφε καλυτερα και πιο συνοπτικα. αλλα να καταλαβαινουμε τι γραφει καποιος. εγω ειμαι υποστηρικτης του βιβλιου. δεν θελω να "χαλαω" τα ματια μου στο pc διαβαζοντας μαλακιες. θελω να ειμαι ξαπλωτος στο κρεβατι μου κρατωντας το χαρτινο βιβλιο κατω απο τα παπλωματα (χειμωνας ερχεται)

Δημοσ.

Η απάντηση μου ΔΕΝ είναι μια διακαιολογία στο ότι καταργούνται τα δωρεάν συγγραμάτα, και δεν απευθύνεται σε αυτό. Είμαι σχεδόν οφ-τοπικ.

εγω σαν φοιτητης πλεον δεν θελω τα βιβλια μου σε ηλεκτρονικη μορφη. ειναι ΒΙΒΛΙΟ.

Ρε, μην κάνεις σαν τις γιαγιάδες που βλέπουν το μηχάνημα που βγάζει τα νούμερα για την ουρά στην τράπεζα και νομίζουν ότι τους ζητήσαμε να λύσουν διαφορική εξίσωση. Είτε μας αρέσει είτε όχι η τεχνολογία προχωράει. Και μένα μ'αρέσουν τα βινύλια αλλά πλέον κοντεύουν να καταργηθούν μέχρι και τα cd. Και εμένα μ'αρέσουν τα βιβλία, αλλά το pdf είναι πιο πρακτικό, πιάνει λιγότερο χώρο, αντιγράφεται πιο εύκολα και ΚΥΡΙΩΣ βρίσκεται πιο εύκολα με παράνομο τρόπο.. :X

Τώρα, το ότι το κράτος δεν είναι σε θέση να μας παρέχει όλα όσα προαπαιτούνται για να καταργηθούν τα βιβλία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. (και προφανώς δεν κόβεται η χρηματοδότηση για τα δωρεάν συγγράματα, για να συμβαδίσουμε με την εποχή και την τεχνολογία)

Εγώ, σήμερα.

Ναι, εμείς φταίμε αν δεν ξέρεις εσύ να γκουγκλάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

btw αυτό με την σίτηση στα 20.000 που γινεται; Γιατι στο παπεί για φέτος το όριο ειναι 45.000.

Kάνε μια βόλτα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης :)

Δημοσ.

Ναι, εμείς φταίμε αν δεν ξέρεις εσύ να γκουγκλάρεις.

Και άμα σου πω και τι μαλακίες πρέπει να βρω. Εργασίες Αγγλικής Φιλολογίας, ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...