tsionis123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε κάτι ασκήσεις που μας έχουν βάλει στο φροντιστήριο 1) να αποδώσουμε με ελληνικού όρους τις ξένες λέξεις "σλόγκαν" και "πόστο" 2) << το μοντέλο της νέας εποχης δεν συγχωρεί την ευαισθησία , την γενναιότητα και το δόσιμο, αλλά προτείνει σαν θεμελιακή προϋπόθεση της επιτυχίας τον έρωτα του εγώ και την εχθροτητα προς τους άλλους>> Ποια μορφή σύνταξης επιλέγεται στη φράση αυτή ; Να μετατρέψετε τη σύνταξη σε άλλη δυνατή . Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2012 από tsionis123
xpapias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 To να το προσπαθήσεις και να μην τα καταφέρεις είναι πολύ καλύτερο από το να το πάρεις έτοιμο. 2
gigisoni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Στο πρώτο δεν βοηθάω, γιατί όπως βλέπω και ίντερνετ έχεις και iphone, οπότε σίγουρα θα ξέρεις το google για να κάνεις μία αναζήτηση. Μην τα περιμένεις όλα στο χέρι. Στο δεύτερο σου δίνω βοήθεια λέγοντας ότι έχει σχέση με τα ρήματα της πρότασης, κάνεις άρση υποκειμένου να το πω απλά και βάζεις τα ρήματα σε άλλη μορφή (στον ίδιο πάντα χρόνο).
tsionis123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα θέλω να δα ενημερώσω τι έχω απαντήσει ήδη στις ερωτήσεις αλλα δεν ξέρω αν είναι σωστές 100% Sent from my iPhone using Insomnia
gigisoni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα θέλω να δα ενημερώσω τι έχω απαντήσει ήδη στις ερωτήσεις αλλα δεν ξέρω αν είναι σωστές 100% Sent from my iPhone using Insomnia Πες μας τι απάντησες 2
tsionis123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Σλόγκαν : το σύνθημα ή μια φράση που εκφράζει τους στόχους ή τη φύση τη επιχειρήσεις , του οργανισμού κ γενικότερα μια φράση που χρησιμοποιείται επανειλημμένα για να προωθήση κάποιο προϊόν Όσον αναφορά το πόστο δε έχω μπορέσει ακόμα να βγάλω κάτι Κ για την φράση την μεγάλη ξέρω ότι είναι σε ευεργετική φωνή κ προσπαθώ να την κάνω σε παθητική Sent from my iPhone using Insomnia
gigisoni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Στο σλόγκαν έχεις δώσει την επεξήγηση της λέξης. Η άσκηση σου ζητάει να βρεις την αντίστοιχη ελληνική λέξη της ξένης λέξης "σλόγκαν". Μία λέξη θέλει, πχ ασανσέρ=ανελκυστήρας. Μπορεί να έχει και περισσότερες, αν ναι τις γράφεις. Στην φράση το βρήκες, κάνε τα αντικείμενα υποκείμενα, δίνοντας στην πρότασή σου πιο απρόσωπη και πιο επίσημη μορφή. Και είναι η ενεργητική φωνή, όχι ευεργετική.... 2
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Και είναι η ενεργητική φωνή, όχι ευεργετική.... Ναι, αυτο σε πείραξε και οχι τα τρομερα ορθογραφικά και συντακτικά λαθη.....
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Στη δευτερη προταση αν αλλαξεις τα ρηματα απο ενεργητικη σε παθητικη θα σου βγει μονη της η συνταξη. Οσον αφορα τις λεξεις, αφου γνωριζεις τι σημαινει slogan θα πρεπει να το αποδωσεις με μια λεξη. Για το posto, googlαρε την ετυμολογια της λεξης και δες τι θα βγαλει. Επισης βγαλε το autocorrect απο το iphone σου, μπορει να σε οδηγησει σε προβληματα 1
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Επισης βγαλε το autocorrect απο το iphone σου, μπορει να σε οδηγησει σε προβληματα μικρο τρολαρισματακι: και όχι για τον topic starter μη παρεξηγηθει: που να ειχε ξερω γω μετατροπεα απο greeklish πχ afthn edw th protash -> αυτή εδω τη πρόταση το color θα το βγαζε ψολορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα