Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την MSI μπορεις να βαλεις 2η καρτα γραφικων χωρις να εχεις καποιο προβλημα σε επιδοσεις.με την asus με την δευτερη θυρα που εχει,δεν μπορεις.

Δημοσ.

Συγνωμη,δεν το καταλαβα....

Ετσι οπως δειχνουν οι μητρικες,η msi δειχνει καλυτερη γιατι εχει ψυχτρακια επανω στο κυκλωμα τροφοδοσιας του επεξεργαστη.βεβαια η Msi παντα ειχε θεμα με αυτο το θεμα στις φθηνες της μητρικες.λογικα το εχουν διορθωσει το προβλημα μιας και αυτη,δεν ειναι φθηνη.

Η λογικη παντως λεει οτι οπου θα σε παει η μια,θα σε παει και η αλλη.

Δημοσ.

φιλε για μενα να παρεις asus.ομως δεν ειμαι και σιγουρος γιατι εγω εχω s775.η asus striker 2 extreme παντως που εχω εγω στο 775 ειναι φοβερη

Δημοσ.

δεν με πολυενδιαφέρει η δεύτερη κάρτα γραφικών. σε θέμα oc με ενδιαφέρει και ποια υλοποίηση είναι πιο καλή

Καταρχάς τι σκοπεύεις να κλοκάρεις και που έχεις στο μυαλό να το φτάσεις.

Η πιο φθηνή επιλογή για σωστό OCing είναι αυτή:

http://www.visionstu...&step=undefined

Κατά τα άλλα η G45 λόγω ψύξης αλλά και οι δύο δεν έχουν LLC, και οι IB βασίζονται πολύ εκεί για clocking...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά παράγγειλα την Άsus αν και δεν έχω ιβ cpu έχω τον 2600k αλλα αργότερα μπορεί να πάρω IB γι' αυτο πείρα z77. τώρα το ποσο θα τον φτάσω λέω γύρω στα 3.8 που είναι safe.

Επεξ/σία από nickthegreek22
Δημοσ.

Συ είπας...

Μετά μην λες πήγε άχρηστος ο 2600k... Και δεν έχεις κανέναν λόγο να αλλάξεις έναν τόσο καλό επεξεργαστή με IB. Όταν θα χρειάζεται, θα υπάρχει άλλο socket και όχι το 1155

Kαι για αυτόν τον επεξεργαστή θέλεις Ζ68 chipset

Εδώ έπρεπε να πας:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24708&cat=3&sub=369&pmanuf=195&sort=3&step=undefined

Δημοσ.

gt θα πάει άχρηστος ο 2600k? μην μου λες τέτοια.. gt δεν θα έχει καλές επιδόσεις με z77? αφού υποστηρίζει απλά είναι πιο optimized για ΙΒ αυτό το ξέρω.

και η μητρική θέλω να έχει pci-e 3.0 gt έχω κάρτα γραφικών pci-e 3.0. μπορώ να την βάλω και σε 2.0 αλλα θέλω να είναι καλά και ωραία συνδυασμένα

Δημοσ.

και η μητρική θέλω να έχει pci-e 3.0 gt έχω κάρτα γραφικών pci-e 3.0. μπορώ να την βάλω και σε 2.0 αλλα θέλω να είναι καλά και ωραία συνδυασμένα

Καλά και ωραία συνδυασμένα θα είναι*. Δεν φτάνει το bandwidth του pci-e 2.0 η κάρτα σου, έτσι κι αλλιώς.

Αν πάς σε z77 δεν κερδίζεις τίποτα και παίρνεις entry level μητρική. Aν πας σε z68 παίρνεις καλύτερη.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που σε ενδιαφέρει το ψυχολογικό του καλού συνδυασμου για την κάρτα που δεν έχει διαφορά και όχι για το cpu-chipset.

Δημοσ.

Καλά και ωραία συνδυασμένα θα είναι. Δεν φτάνει το bandwidth του pci-e 2.0 η κάρτα σου, έτσι κι αλλιώς.

+1

Αν πάς σε z77 δεν κερδίζεις τίποτα και παίρνεις entry level μητρική. Aν πας σε z68 παίρνεις καλύτερη.

+1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...