evangio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ανάγνωσης CD.κατέβασα από το youtube κάποια τραγούδια σε WAV μορφή και τα έγραψα σε CD με τον FREEDISC BURNER.Το CD αυτό στον υπολογιστή παίζει κανονικά ,το ίδιο και σε ένα CD PLAYER που έχω. Δεν παίζει όμως σε άλλα 2 CD PLAYER που το δοκίμασα , παλαιότερης τεχνολογίας Σε αυτά δείχνει να είναι ένα μόνο τραγούδι όλο το CD ,που δεν το παίζει κιόλας ( ενώ κανονικά περιέχει 15τραγούδια -που στα άλλα CD PLAYER τα παίζει κανονικά ) Το CD αυτό το έχω γράψει για τον πατέρα μου ,για να το ακούει στο αυτοκίνητο. Καμία ιδέα ,γιατί δεν παίζει ( δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω στο αυτοκίνητο )??? ευχαριστώ
nemesiskp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τα εγραψες σε μορφη data ή σε audio cd;Αν τα εγραψες στο πρωτο λογικα για αυτο δεν τα παιζουν τα παλαιοτερης τεχνολογιας CD PLAYER.Επισης σε τι ταχυτητα τα εγραψες;Μου εχει τυχει πολλες φορες να μην τα διαβασει λογο υψηλης ταχυτητας εγγραφης.
evangio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστώ.δοκίμασα με μικρότερη ταχύτητα ,αλλά δεν.. η λύση βρέθηκε από το windows media player που τα μετέτρεψε σε CDA μορφή. ακόμα δεν κατάλαβα γιατί τα WAV δεν τα παίζει παντού. ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.
nemesiskp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αρα τα ειχες γραψει σε data μορφη.Ειναι αυτο που λεμε "διαβαζει mp3 το player σου ή μονο cd".Ο υπολογιστης και το ενα Player σου διαβαζουν "mp3" ενω τα αλλα της παλιας τεχνολογιας οχι. Γενικα οταν τα γραφεις σε audio cd ειναι σαν να παιρνεις ενα αυθεντικο cd απο ενα μαγαζι.Εκει η χωρητικοτητα παει με βαση τα λεπτα.70 ή 90 λεπτα ειναι,δεν θυμαμαι καλα.Παντως το γραφει πανω το cd. Στην αλλην περιπτωση τα γραφεις ως data.Εκει η χωρητικοτητα παει με βαση τα mb.Αν θυμαμαι καλα 700mb ειναι ενα cd.Αλλα ασφαλως δεν υποστιριζεται απο παλαιοτερες συσκευες. Για αυτο με τον καιρο υπερισχισε το mp3 απο το απλο cd γιατι στο ιδιο δισκακι εγραφες πολλα περισσοτερα τραγουδια,ενω ταυτοχρονα ειχες πληροφοριες για το ονομα του τραγουδιου,την ποιοτητα κτλ.Ενω στα απλα cd ελεγε μονο track 1,track 2 κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα