Pireotis88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ξερει κανεις πως μπορει να βαλει στο καναλι του στο youtube ενα εικονιδιο σαν αυτο που εχω κυκλωσει με το κοκκινο κυκλο??? Το εχω δει σε αρκετα καναλια...Ξερει κανεις τιποτα.Που πρεπει να απευθυνθω για το δικο μου?
Pireotis88 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδη??Καντο πιο λιανο γιατι παροτι εχω καιρο καναλι στο ''συσωλην'' δε το κατεχω και τοσο το partner..
bnvdarklord Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αν αποκτήσεις πολλά views και subscribers μπορεις να γινεις partner οπου ουσιαστικά πληρώνεσαι απο το youtube για να ανεβαζεις video. Οσοι εχουν εικονίδια τετοια δηλαδη ειναι partners.
Pireotis88 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 αυτη τη στιγμη εγω εχω 187 συνδρομητες και 189000 views..θελω πολυ ακομα ?
bnvdarklord Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δες εδω βασικα http://www.youtube.com/yt/creators/partner.html
SlackulatoR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα το Youtube Partner...
Pireotis88 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 και πως το εχουν τοσο η down2earth οσο και οι Otherview που μου ερχονται τωρα ευκολα στο μυαλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα