Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω εμπειρίες απο όσες εχετε κάνει η σας έχουν κάνει.. Ίσως όσοι είμαστε τώρα 23-24 να έχουν περάσει χρόνια απο τις καφριλες μας αλλα όλοι έχουμε κάνει πιστευω

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια φορά ήθελά να πάρω ένα φίλο στο κινητό,έπερνα όμως το δικό μου νούμερο και η πιο τραγική από μένα κοσμότε μου στειλε και SMS ότι με κάλεσα! :P

• Like 2
Δημοσ.

μικρός έπαιρνα τηλέφωνο σε ενα μαγαζί που πούλαγε πειρατικά games για ps1 και οταν το σήκωνε τσίριζα στο αφτί του

άλλαζα την φωνή μου και τον ρώταγα αν έχουν ένα παιχνίδι και όταν μου απαντούσε του τσίριζα

ο λόγος ηταν οτι μου είχαν γράψει πολλές φορές παιχνίδια ntsc τα οποία δεν έπαιζαν στο ps1 μου που το είχαν τσιπάρει οι ίδιοι και όταν τα πήγαινα τα δοκίμαζαν σε κονσόλα που τα έπαιζε και μου έλεγαν οτι φταίει η κονσόλα μου (που την είχα αγοράσει πριν 1 μηνα) και έτσι είχα μείνει με 5 παιχνίδια που δεν έπαιζαν και δεν μου τα άλλαζαν . (μετά όμως έσκασε μύτη ο big bro στο μαγαζί και του τα άλλαξαν :devil: )

μεγαλώνοντας κατάλαβα πως δεν ηταν σωστό αυτό που έκανα αλλα μετά έμαθα τι είναι το region lock οπότε καλά του έκανα του ποστη που για 2 μήνες κάθε πρωι τηλεφωνούσα και ούρλιαζα στο αφτί του.

----------------------------

μια αστεία φάρσα που είχα κάνει ηταν που πήρα τηλέφωνο ενα φίλο μου και του είπα οτι πέθανα (έκανα την φωνή μου αλλιώς και δεν κατάλαβε οτι ειμαι εγώ) και κόντεψε να βάλει τα κλάματα. μετά για να με συγχωρέσει για την φάρσα του δάνεισα το pro για ps1 αλλα δεν μου το ξανάδωσε :mad: :mad: :mad: (ξέχασα να το ζητήσω , τώρα το θυμήθηκα μετά απο 10+ χρόνια πφφφ :blink: )

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια φορά ήθελά να πάρω ένα φίλο στο κινητό,έπερνα όμως το δικό μου νούμερο και η πιο τραγική από μένα κοσμότε μου στειλε και SMS ότι με κάλεσα! :P

Φάρσα σου 'κανε!!!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...