adekastoss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, έχω σκοπό να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικό του χρόνου, και γι' αυτόν το σκοπό έπεται να πάρω υποτροφία γιατί με τα οικονομικά μου δεν το βλέπω να γίνεται διαφορετικά, και ήθελα να σας ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση να με καταλάβουν άμα για τις ίδιες σπουδές παίρνω δύο υποτροφίες ταυτόχρονα; Από ίδρυμα ή από το ΙΚΥ και κληροδότημα δλδ. Σημείωση: Απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς των υποτροφιών κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2012 από adekastoss
brickman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μια δεν σου φτάνει; Να στερήσεις και άλλου παιδιού για να βγάζεις βόλτα την γκόμενα;
adekastoss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 αναφερομαι σε κληροδοτημα που δεν το παιρνει κανεις λογω καταγωγης.. και ναι το θελω για τη γκομενα!
brickman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 αναφερομαι σε κληροδοτημα που δεν το παιρνει κανεις λογω καταγωγης.. και ναι το θελω για τη γκομενα! Μα δεν λεω για το καταγωγης.Η γκομενα να μαθει στα λιγα και στα καλα, μην της κανεις πολυτέλειες......
IHateLove Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν υποτροφίες(μιλάω για κληροδότημα) για συγκεκριμένα άτομα, ο κάθε Χ δίνει μια υποτροφία μόνο για όσους η καταγωγή τους είναι από την τάδε πόλη... :/
adekastoss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποιο λες; Θα είμαι σε άλλη χώρα για έναν χρόνο, ε να μη την έχω όσο γίνεται στα ώπα ώπα; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν η υποτροφίες του ΙΚΥ για το εξωτερικό έρχονται στην ώρα τους.. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν υποτροφίες(μιλάω για κληροδότημα) για συγκεκριμένα άτομα, ο κάθε Χ δίνει μια υποτροφία μόνο για όσους η καταγωγή τους είναι από την τάδε πόλη... :/ Μάλλον γιατί θέλει να βοηθήσει τους συμπολίτες του μετά θάνατον!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να με καταλάβουν άμα για τις ίδιες σπουδές παίρνω δύο υποτροφίες ταυτόχρονα; Από ίδρυμα ή από το ΙΚΥ και κληροδότημα δλδ. Σημείωση: Απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς των υποτροφιών κάτι τέτοιο. Ε, άσε ρε φίλε και καμιά υποτροφία για κανέναν άλλο! Κι εγώ του χρόνου φεύγω, χρειάζομαι κι εγώ.
Anubis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καταρχας πως εισαι σιγουρος οτι θα παρεις την υποτροφια του ΙΚΥ γιατι απο οτι καταλαβα στην αλλη παιζεις μονος σου. Επισης οκ τα δικα σου οικονομικα δεν βοηθανε, ο αλλος μαλακας που δεν εχει ετσι? Ακομα και να μην σου φτανουν τα λεφτα του κληροδοτηματος για να ζησεις εξω, εισαι ενα καλο παραδειγμα του γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε. Ναι ειμαι σκληρος! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2012 από Anubis13 1
IHateLove Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ο από πάνω έχει δίκιο, TS, μην τα θέλουμε όλα δικά μας αδερφέ, προκαλείς λίγο, φαντάσου ότι άλλοι πασχίζουν για 1 υποτροφία και εσύ πας για 2 και είσαι και πολύ άνετος-σίγουρος in any case, good luck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα