ennoeitai Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πουρνάρα. Ζεις σε μια χώρα που άνθρωποι "τυχεροί με δουλειά", παλεύουνε να επιβιώσουν με 400 ευρώ το μήνα. Βλέπεις ένα θρεντ σαν το παρόν και γράφεις τόσες σελίδες για να αποδείξεις ότι η επιστολή είναι ψευδής και υπερβολική. Να σου πω την άποψή μου. Η είδηση είναι μούφα 100%. Σοβαρά τώρα τι συζητάτε; Συνειδητοποίησε κανείς ότι λέει, ότι έχει 6 μέρες "χωρίς υποψία φαγητού"; Ένας άνθρωπος που έχει 6 μέρες να βάλει κάτι στο στόμα του, δεν μπορεί να γράψει μια τέτοια επιστολή. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Η συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν είναι ψέμα. Κι εγώ το πιστεύω. Το θέμα ποιό είναι. Όταν λες "Η συγκεκριμένη είδηση είναι ψευδής, εγώ παιδιά δεν την πιστεύω", και σταματάς εκεί, αφήνεις την εντύπωση ότι σου φαίνεται "υπερβολική και για γέλια κλπ.", ενώ όμως η πραγματικότητα δεν απέχει και τόσο, για πολλούς πλέον. Για να τα λέμε όπως είναι στην αλήθεια. Άρα άμα βλέπεις μόνο την ανυποστασία της επιστολής και τίποτα παραπάνω, είναι σαν να αγνοείς παντελώς την θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Τι κάθεστε και λέτε τόσες σελίδες; Η συγκεκριμένη περίπτωση ναι, μπορεί να είναι παραμύθι, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις αληθινές. Είναι θέμα του τι θες να βλέπεις όμως. Αν δε θέλεις, δεν τα βλέπεις. Άμα άλλάξεις λίγο την οπτική σου γωνία, θα δεις πολλούς τέτοιους αληθινούς επιστολογράφους. Μια χαρα δεχομαι οτι υπαρχουν πολλες και διαφορες περιπτωσεις. Απλα δεν καταπινω αμασητο οτι μου σερβιρουν και αναλυω εστω και λιγο, τα δεδομενα που μου δινουν χωρις να αρχιζω τα κλαμματα και τα βουρκωματα δε καθε δακτυβρεχτη επιστολη του εισαγγελατου. Εδώ είναι η ουσία. Όταν η δακρύβρεχτη επιστολή μπορεί να σου θυμήσει, ότι υπάρχουν και αντίστοιχες πραγματικές περιπτώσεις, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ να αρχίζεις τα κλάμματα, να στενοχωριέσαι που υπάρχουν συνάνθρωποί σου που περνάνε έτσι, και να σε κάνει να ξυπνήσεις και να κάνεις κάτι, ότι περνάει απ'το χέρι σου, για να αλλάξει η κατάσταση. Όπως και όλοι μας έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Αν δεν το κάνουμε, κακώς δεν το κάνουμε. Αλλά τουλάχιστον να το παραδεχόμαστε, όχι να κλείνουμε τα μάτια και τραλαλο τραλαλα "έλα μωρέ ψέμματα είναι" και τέλος.. 2
pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πουρνάρα. Ζεις σε μια χώρα που άνθρωποι "τυχεροί με δουλειά", παλεύουνε να επιβιώσουν με 400 ευρώ το μήνα. Βλέπεις ένα θρεντ σαν το παρόν και γράφεις τόσες σελίδες για να αποδείξεις ότι η επιστολή είναι ψευδής και υπερβολική. Να σου πω την άποψή μου. Η είδηση είναι μούφα 100%. Σοβαρά τώρα τι συζητάτε; Συνειδητοποίησε κανείς ότι λέει, ότι έχει 6 μέρες "χωρίς υποψία φαγητού"; Ένας άνθρωπος που έχει 6 μέρες να βάλει κάτι στο στόμα του, δεν μπορεί να γράψει μια τέτοια επιστολή. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Η συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν είναι ψέμα. Κι εγώ το πιστεύω. Το θέμα ποιό είναι. Όταν λες "Η συγκεκριμένη είδηση είναι ψευδής, εγώ παιδιά δεν την πιστεύω", και σταματάς εκεί, αφήνεις την εντύπωση ότι σου φαίνεται "υπερβολική και για γέλια κλπ.", ενώ όμως η πραγματικότητα δεν απέχει και τόσο, για πολλούς πλέον. Για να τα λέμε όπως είναι στην αλήθεια. Άρα άμα βλέπεις μόνο την ανυποστασία της επιστολής και τίποτα παραπάνω, είναι σαν να αγνοείς παντελώς την θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Τι κάθεστε και λέτε τόσες σελίδες; Η συγκεκριμένη περίπτωση ναι, μπορεί να είναι παραμύθι, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις αληθινές. Είναι θέμα του τι θες να βλέπεις όμως. Αν δε θέλεις, δεν τα βλέπεις. Άμα άλλάξεις λίγο την οπτική σου γωνία, θα δεις πολλούς τέτοιους αληθινούς επιστολογράφους. Εδώ είναι η ουσία. Όταν η δακρύβρεχτη επιστολή μπορεί να σου θυμήσει, ότι υπάρχουν και αντίστοιχες πραγματικές περιπτώσεις, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ να αρχίζεις τα κλάμματα, να στενοχωριέσαι που υπάρχουν συνάνθρωποί σου που περνάνε έτσι, και να σε κάνει να ξυπνήσεις και να κάνεις κάτι, ότι περνάει απ'το χέρι σου, για να αλλάξει η κατάσταση. Όπως και όλοι μας έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Αν δεν το κάνουμε, κακώς δεν το κάνουμε. Αλλά τουλάχιστον να το παραδεχόμαστε, όχι να κλείνουμε τα μάτια και τραλαλο τραλαλα "έλα μωρέ ψέμματα είναι" και τέλος.. Δε διαφωνω σε τιποτε απο αυτα που λες, εκτος του οτι πρεπει να γενικευσω. Εκει ειναι η διαφωνια μου. Εχουμε μια συγκεκριμενη επιστολη και μιλαμε για τη συγκεκριμενη επιστολη, και αυτα που γραφει. Το τι υπαρχει γυρω μας, δε χρειαζεται καμμια επιστολη για να μας το θυμισει, το βλεπουμε ηδη, γιατι ειναι γυρω μας, που σημαινει οτι πιο νωρις θα το δουμε απο το να το διαβασουμε στην επιστολη. Αν θελουμε λοιπον να μιλησουμε γενικοτερα για τη φτωχεια και την ανεχεια και σε ποια σταδια εχει φτασει, δεκτο να του κανουμε, ειτε σε ετουτο το θεμα, ειτε σε καποιο νεο. Μεχρι τοτε ομως, δε γινεται να λεω "η συγκεκριμενη επιστολη ειναι ψευδης για τον Α και τον Β λογο" και να μου απαντανε "εισαι λαθος διοτι γυρω σου υπαρχουν τετοια περιστατικα". Καταλαβαινεις πιστευω οτι ειναι καθαρο λογικο αλμα που δεν εχει καμμια απολυτως συνοχη. 1
ennoeitai Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δε διαφωνω σε τιποτε απο αυτα που λες, εκτος του οτι πρεπει να γενικευσω. Εκει ειναι η διαφωνια μου. Εχουμε μια συγκεκριμενη επιστολη και μιλαμε για τη συγκεκριμενη επιστολη, και αυτα που γραφει. Το τι υπαρχει γυρω μας, δε χρειαζεται καμμια επιστολη για να μας το θυμισει, το βλεπουμε ηδη, γιατι ειναι γυρω μας, που σημαινει οτι πιο νωρις θα το δουμε απο το να το διαβασουμε στην επιστολη. Αν θελουμε λοιπον να μιλησουμε γενικοτερα για τη φτωχεια και την ανεχεια και σε ποια σταδια εχει φτασει, δεκτο να του κανουμε, ειτε σε ετουτο το θεμα, ειτε σε καποιο νεο. Μεχρι τοτε ομως, δε γινεται να λεω "η συγκεκριμενη επιστολη ειναι ψευδης για τον Α και τον Β λογο" και να μου απαντανε "εισαι λαθος διοτι γυρω σου υπαρχουν τετοια περιστατικα". Καταλαβαινεις πιστευω οτι ειναι καθαρο λογικο αλμα που δεν εχει καμμια απολυτως συνοχη. Ε ναι το θέμα είναι που θες να εστιάσεις όμως. Το ότι είναι ψευδής η επιστολή είναι ένα σημείο. Μπορούμε όμως να το προσπεράσουμε και να συζητήσουμε για το πόσο τραγική είναι η κατάσταση και για το ότι υπάρχουν αντίστοιχες αληθινές περιπτώσεις; Και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να λυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα; Που δε θα το λύσουμε εμείς τώρα, αλλά λέω, μια τέτοια ακραία επιστολή (ακόμα και ψεύτικη), θα μπορούσε να είναι η αφορμή, έστω για ένα γόνιμο διάλογο σ'αυτήν την κατεύθυνση, αντί του "αχαχα είναι μούφα". Γιατί αντίστοιχα πράγματα ξαναλέω υπάρχουν. Τι θα γίνει, στο ένα ψέμα θα κολλήσουμε; 1
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εστειλα εγω 2 καφασια πορτοκαλια στο newsit να του τα δωσει να ντερλικωσει. Θα κανει και τη φλουδα γλυκο, ζαχαρη θα τη βγαλει μεχρι τα χριστουγεννα. Ρε μπαγλαμά,δε μπας ρε κατα πρακτορείο μεριά να στείλεις και κατα δω κανα καφασάκι;
REDODIN7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά συνεχιζετε να κραζεται, οκ μπορει να είναι ψέμα αλλα το θεμα ειναι οτι καπου εκει εξω υπάρχουν πολύ τέτοιοι άνθρωποι που εχουν περιφανια και δεν το λένε σε κανεναν και κατι πρεπει να γυνει για αυτους!
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Eγώ πάντως το καθήκον μου το έκανα σήμερα.Τάϊσα ένα αδεσποτούλι της γειτονιά με τα αποφάγια της westieoύλας μου... btw,δεν είδα σελίδα στο fb να κάνω ένα like βρ' αδερφέ,να βρίσκεται....
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά συνεχιζετε να κραζεται, οκ μπορει να είναι ψέμα αλλα το θεμα ειναι οτι καπου εκει εξω υπάρχουν πολύ τέτοιοι άνθρωποι που εχουν περιφανια και δεν το λένε σε κανεναν και κατι πρεπει να γυνει για αυτους! *γίνει. Ότι υπάρχουν, υπάρχουν, γεγονός αδιαμφισβήτητο, για το συγκεκριμένο αμφιβάλουμε.;ρ
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Η είδηση είναι μούφα 100%. Σοβαρά τώρα τι συζητάτε; Συνειδητοποίησε κανείς ότι λέει, ότι έχει 6 μέρες "χωρίς υποψία φαγητού"; Ένας άνθρωπος που έχει 6 μέρες να βάλει κάτι στο στόμα του, δεν μπορεί να γράψει μια τέτοια επιστολή. Αυτά είναι γελοία πράγματα.Η συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν είναι ψέμα. Κι εγώ το πιστεύω. ...α είναι τόσο βλήματα δηλαδή στο κατευθυνόμενο σάιτ που ΔΕΝ τους έκοψε να γράψουν "έχω 6 ώρες χωρίς υποψία φαγητού στο στομάχι", για να μην προκαλέσουν τους Πουαρώδες του Διαδικτύου με τα γελοία τους σενάρια. ...εκτός κι αν δεν είναι ότι είναι βλήματα, αλλά είπαν να τρολλάρουν ασύστολα και τους ήρθε η έμπνευση : "...μη γράφεις έχω 2 μέρες να φάω βρε μαλάκα, γράψε κάτι απίθανο, μπας και το καταλάβουν τα μοσχάρια ότι χαβαλέ κάνουμε". Γενικά είναι εκπληκτική η όλη κατάσταση. Μας.
ennoeitai Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ...α είναι τόσο βλήματα δηλαδή στο κατευθυνόμενο σάιτ που ΔΕΝ τους έκοψε να γράψουν "έχω 6 ώρες χωρίς υποψία φαγητού στο στομάχι", για να μην προκαλέσουν τους Πουαρώδες του Διαδικτύου με τα γελοία τους σενάρια. ...εκτός κι αν δεν είναι ότι είναι βλήματα, αλλά είπαν να τρολλάρουν ασύστολα και τους ήρθε η έμπνευση : "...μη γράφεις έχω 2 μέρες να φάω βρε μαλάκα, γράψε κάτι απίθανο, μπας και το καταλάβουν τα μοσχάρια ότι χαβαλέ κάνουμε". Γενικά είναι εκπληκτική η όλη κατάσταση. Μας. *είναι αστείο το ότι δεν έπιασες καθόλου την ουσία του ποστ μου, που είναι ουσιαστικά αυτά που είπες κι εσύ, αλλά κόλλησες κι εσύ στο συγκεκριμένο γεγονός, και στο αν είναι αλήθεια ή ψέμματα η συγκεκριμένη επιστολή κλπ κλπ* Αλλά αφού το θέτεις έτσι, να σου πω ότι θεωρώ, ότι άνθρωπος που δεν έχει βάλει στο στομάχι του τίποτα για 6 μέρες, στο τρελό μυαλό μου που "δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα", βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, και πόσο μάλλον δεν είναι στη νοητική θέση να κάτσει να συντάξει επιστολή και να τη στείλει σε ηλεκτρονική σελίδα. Αν με τη δική σου λογική δεν ισχύουν τα παραπάνω και στέκει η αρχική ιστορία, με γειά σου με χαρά σου, να τη χαίρεσαι τη λογική σου κι αυτά τα "είναι εκπληκτική η κατάστασή μας" δε χρειάζονται. Και επίσης να σου ξαναθυμήσω, ότι εστίασες στο πιο επουσιώδες σημείο του ποστ μου. 1
xreokopia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καποιοι καλοπερναν και δε θελουν με τιποτα να δουν τριγυρω τους τι φτωχεια υπαρχει. 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καποιοι καλοπερναν και δε θελουν με τιποτα να δουν τριγυρω τους τι φτωχεια υπαρχει. Και καποιοι ειναι μιζεροι ,κλαψιαριδες και τα βλεπουν ολα μαυρα
apd453 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε μπαγλαμά,δε μπας ρε κατα πρακτορείο μεριά να στείλεις και κατα δω κανα καφασάκι; Κάποτε μια πλακοραφού είδε στον ξύπνιο της, πως εφύτρωσαν στα χωράφια πληθώρα πορτοκαλίων. Είδε να τα πετούσιν στας χωματεράς, είδε να δίδονται δωρεά σε σχολάς και μαθητάς να παίζουσι πορτοκαλοπόλεμον με συνμαθητάς που φοιτούσαν σε σχολεία πλησίον του δικού τους. Κατόπιν είδε και άλλα φρούτα και λαχανικά που επετάχθηκαν στα χωματεράς too. Η εποχή των παχιών αγελάδων επέρασεν και τώρα η πλακοραφού εσκέφτετο γιατί δε κάμεψε τα πορτοκάλια γλυκά του κουταλιού παρά ηγόρασε iphone. 1
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κάποτε μια πλακοραφού είδε στον ξύπνιο της, πως εφύτρωσαν στα χωράφια πληθώρα πορτοκαλίων. Είδε να τα πετούσιν στας χωματεράς, είδε να δίδονται δωρεά σε σχολάς και μαθητάς να παίζουσι πορτοκαλοπόλεμον με συνμαθητάς που φοιτούσαν σε σχολεία πλησίον του δικού τους. Κατόπιν είδε και άλλα φρούτα και λαχανικά που επετάχθηκαν στα χωματεράς too. Η εποχή των παχιών αγελάδων επέρασεν και τώρα η πλακοραφού εσκέφτετο γιατί δε κάμεψε τα πορτοκάλια γλυκά του κουταλιού παρά ηγόρασε iphone. Έχω ρε χαζέ χωράφια από κει που λέω στο νερατζόκωλο να μου στείλει. Αμαν πια,όλα θα σας τα αναλύω;
REDODIN7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Και καποιοι ειναι μιζεροι ,κλαψιαριδες και τα βλεπουν ολα μαυρα H μηπως ειναι ολα μαυρα ?
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 H μηπως ειναι ολα μαυρα ? http://www.youtube.com/watch?v=v4tjM95VvgA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα