pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω ρε χαζέ χωράφια από κει που λέω στο νερατζόκωλο να μου στείλει. Αμαν πια,όλα θα σας τα αναλύω; Θελω γραπτη αδεια ελευθερας, γιατι δεν εχει σε τιποτε κανας γειτονας να μου τη μπουμπουνισει, κι αν ειναι με χοντρο αλατι παει στο διαολο, αν ειναι με 3αρια για αγριογουρουνο, δε θα προλαβω ουτε κιχ
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Θελω γραπτη αδεια ελευθερας, γιατι δεν εχει σε τιποτε κανας γειτονας να μου τη μπουμπουνισει, κι αν ειναι με χοντρο αλατι παει στο διαολο, αν ειναι με 3αρια για αγριογουρουνο, δε θα προλαβω ουτε κιχ Δε βαράει ου γέρουντάζμ πια,έβαλε δραγάτ Αλβανό!
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 *είναι αστείο το ότι δεν έπιασες καθόλου την ουσία του ποστ μου, που είναι ουσιαστικά αυτά που είπες κι εσύ, αλλά κόλλησες κι εσύ στο συγκεκριμένο γεγονός, και στο αν είναι αλήθεια ή ψέμματα η συγκεκριμένη επιστολή κλπ κλπ* Αλλά αφού το θέτεις έτσι, να σου πω ότι θεωρώ, ότι άνθρωπος που δεν έχει βάλει στο στομάχι του τίποτα για 6 μέρες, στο τρελό μυαλό μου που "δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα", βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, και πόσο μάλλον δεν είναι στη νοητική θέση να κάτσει να συντάξει επιστολή και να τη στείλει σε ηλεκτρονική σελίδα. Αν με τη δική σου λογική δεν ισχύουν τα παραπάνω και στέκει η αρχική ιστορία, με γειά σου με χαρά σου, να τη χαίρεσαι τη λογική σου κι αυτά τα "είναι εκπληκτική η κατάστασή μας" δε χρειάζονται. Και επίσης να σου ξαναθυμήσω, ότι εστίασες στο πιο επουσιώδες σημείο του ποστ μου. Απορώ που το βλέπεις το αστείο. Απορώ επίσης που κατάλαβες ότι δεν κατάλαβα το υπόλοιπο του ποστ σου (και ότι συμφωνεί με τα λεγόμενά μου). Γενικώς έχω χάσει τη μπάλα σε τούτο το θρεντ πάντως. Τεσπα, το διάβασα και το κατάλαβα όλο το ποστ σου. Μόνο που δεν είχα να γράψω κάτι σχετικά με όσα συμφωνείς με εμένα, αλλά είχα να γράψω κάτι σχετικά με το κομμάτι που παρέθεσα. Το δε "αστείο", που λες κι εσύ, είναι που μου επαναλαμβάνεις στο τέλος "τί θα έπρεπε να είχα προσέξει"... Ρε παιδιά, περάσαν οι ζέστες, φτάνει. (...θα σχολίαζα κάτι και περί των "έξι ημερών", αλλά μπα. Μαλακία θα κάνω. Δεν παίζει να συνεννοηθούμε εδώ μέσα!)
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Α ρε Τασούλη,σαρανταφεύγα ρε λαμογιώτατε και μυαλό δεν έβαλες... Social engineering μωρέ χαμένε, δεν την ανθίστηκες ακόμα ρε; Κοιτάνε να δούνε,όπως βγάλαν το Καμμένο κόμμα να μετρήσουν και δικτυακά την καλωσυνικότητα του κοσμάκη ρε, το έχει πει και το δημώδες άσμα,παλαιόθεν,"έχω να γαμήσω 14 μήνες"...
Cossutius. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ο άστεγος που έχουμε στη γειτονιά μας (κανονικός άνθρωπος, που έμενε στο νοίκι και έχασε τη δουλεια του, εχοντας την ατυχια να μην εχει γονεις να τον σπρώξουν) και πλέον μένει μέσα στην εκκλησία, στο γραφείο του Παπά, είχε να φάει 4 μέρες και βάραγε σα παλαβός τις πόρτες τις γειτονιάς ζητόντας να του δώσουν να φάει. Δε πήγε σε τραίνα να ζητιανέψει. Απευθήνθηκε στους γείτονές του, στην εκκλησία. Ο άνθρωπος αυτός, όντως μορφωμένος (ναι και πτυχιουχοι πανεπιστημίου μένουν άστεγοι), συνέταξε πρόσφατα και αυτός μια επιστολή, προς τον πρωθυπουργό την οποία κοινοποίησε στην ενορία και την απέστειλε. Αν η επιστολή που διαβάσαμε παραπάνω ειναι αληθινή, προφανως το "εχω 6 μέρες να φάω" ειναι αλληγορικό. Ισως να θελει να δηλώσει με αυτό το τρόπο, το πρόβλημα που υπάρχει. Γενικά κάνουμε λάθος που στεκόμαστε στο κατα πόσο το γράμμα ειναι αληθινό, αφού ειναι δεδομένο οτι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έχουν οχι 6, αλλά 106 ημέρες να φάνε κανονικό φαγητό και ζουνε από έρανο.
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι.Όντως πεινάνε πάρα πολλά ζωντανά σ´αυτή τη γή. Μόλις θα ανακαλύψω ότι θα πεινάσω,ας μην εχω πτυχίο πανεπιστημίου,θα βρω ένα τρόπο να φάω. Άμα καταλάβω ότι πεινάνε δίπλα μου,θα βρω ένα τρόπο να τους ταΐσω. Προχτές μια φίλη μας είπε για τη σχέση της κόρης της με έναν Αλβανό,που έχει με ένα φίλο του ένα τριάρι στη Ν.Φιλαδέλφεια τίγκα στα τρόφιμα που δαγκώνουν απ´ τις κατα τόπους ενορίες.Μετά και μόλις γεμίσει εντελώς το διαμέρισμα,τα σμπρώχνουν σε ριχτάδες.
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Α ρε Τασούλη,σαρανταφεύγα ρε λαμογιώτατε και μυαλό δεν έβαλες... Social engineering μωρέ χαμένε, δεν την ανθίστηκες ακόμα ρε; Κοιτάνε να δούνε,όπως βγάλαν το Καμμένο κόμμα να μετρήσουν και δικτυακά την καλωσυνικότητα του κοσμάκη ρε, το έχει πει και το δημώδες άσμα,παλαιόθεν,"έχω να γαμήσω 14 μήνες"... Δεγκ ζέρω άμα είναι σόκιαλ ετζηνήρινκ - δε με κόφτει καν...Πιστεύω πάντως ότι περισσότερη πιθανότητα έχει να είναι δημοσιοκαφρικό κωλοβάρινκ, έτσι απλά χωρίς ουσία και λόγο ύπαρξης. Και πάλι όμως χέστηκα. Αν με κόφτει κάτι είναι οι ΛΟΓΟΙ που δίνουν κάποιοι για το ότι δεν τους κάθεται : "Μα δεν υπάρχει αφτός ο τύπος - διότι δεν υπάρχουν τέτοιοι τύποι. Όπερ έδει δείξε και μετά μπήξε". Όσο κι αν γαμιότανε ο άλλος να γράφει για σπασμένα καράβια, για κανονικά παιδιά - ακόμη και για ανθρώπους που γίνονται κομμάτια. Δεν υπάρχει λέμε. ...όπως και δεν υπάρχει 6 μέρες νηστικός, επειδή ξέρει να γράφει - επειδή ακόμη δεν το 'χει ξεχάσει. Αλληγορία σου λέει ο άλλος. Όσο κι αν έλεγε ο άγνωστος άλλος για τον τύπο που μάθαινε στον γάιδαρό του να μην τρώει, ταΐζοντάς τον κάθε μέρα και λιγότερο - και πάνω που έμαθε ο γάιδαρος να μην τρώει καθόλου, ψόφησε. Εγώ όταν έχω γαστρεντερικά δεν τρώω και 2 και 3 μέρες. Όταν ο άλλος ψωμολυσάει, να μην κάνει κατιτίς παραπάνω; Ειδικά αν εκπαιδεύεται καιρό τώρα. Το λοιπόν λητσερά μου, το θέμα δεν είναι αν άλλος υπάρχει κι αν ο γάιδαρος δεν τρώει, αλλά το αν πετάει. Και όχι ρε πούστη, δεν πετάει, πως να το κάνουμε. Όσο κι αν κάποιοι επιμένουνε.
UncleBens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το είδα σήμερα στο newsit : "Oνομάζομαι Α.Κ και μαζί με τη σύντροφο μου κατοικούμε στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Είμαστε και οι δύο άνεργοι επι μακρον, προσωπικά 3 ετη και φέτος στις 20 Σεπτέμβρη θα έχουμε επέτειο ενος έτους διαβίωσης χωρις ηλεκτρικό ρεύμα, μια που η δεη διέκοψε τη παροχή λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών. Σήμερα δε είναι η επέτειος των 6 ημερών χωρις καθόλου φαγητο, ουτε καν υποψίας αυτού και βέβαια ειμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ευτυχής που υπάρχω σε μια πραγματικότητα όπου το κάθε χθες ειναι ονειρικό σε σχέση με το σήμερα...και βέβαια ως ενας απο τους πολλούς αδυνατώ πλήρως να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου απέναντι στη πολιτεία και απλά αναρωτιέμαι πόσο συνεπής είναι εκείνη απέναντι σε εμένα και τους όμοιους μου. Αναζητώ μέχρι εξαντλήσεως μια οποιαδήποτε εργασία αλλά μάταια, ούτε χαραμάδα σε υποψία ανοίγματος...κούφια λόγια και κενού περιεχομένου υποσχέσεις. Αλλά υπάρχω...γιατι; Ποιος μπορεί να ζει χωρις τίποτα χωρις καν τα στοιχειώδη, χωρίς την αξιοπρέπεια του, χωρίς την υπερηφάνεια του, χωρίς όνειρα και μέλλον..; Πεινάμε κύριε και είναι λέξεις πραγματικές και με περιεχόμενο. Και ζητάμε να μας βοηθήσετε, έμπραχτα όμως και πολύ άμεσα εαν θέλετε. Δεν είμαι επαίτης ούτε και ζητάω δανεικά, δε βοηθούν, ούτε μπορώ να τα επιστρέψω. Ζητάω εργασία, οποιαδήποτε εργασία για να σταθώ στα πόδια μου και ίσως και να κάνουμε ονειρα... Δεν εφτασα 45 ετών για να σκέφτομαι οτι σύντομα θα αποτελλώ ένα ακόμη νούμερο στις στατιστικές της απώλειας...γιατί βλέπετε είναι προτιμότερη η αυτοχειρία της στιγμής παρά ο καθημερινός θάνατος που βιώνουμε... Πιστεύω στους ανθρώπους και κάνω έκκλιση βοηθείας, είμαι σε απόλυτη απόγνωση, σας παρακαλώ. Δε θέλω να πιστέψω οτι μαζί με τη πτώχευση ήρθε και η κώφωση. Εαν μπορείτε και εαν θέ λετε βοηθήστε αλλά με πράξεις, όχι με λόγια σας παρακαλω. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη για την όποια τυχόν ενόχληση προκαλω και την κατανόησή σας διότι η πείνα κα ιη απόγνωση δεν είναι καλοί σύμβουλοι αλλά δυστυχώς είναι οι μόνοι που με συντροφεύουν εδώ και πολύ - πολύ καιρό. Με απόλυτη ειλικρίνεια Α.Κ. ΥΓ: Σας παρακαλώ ας μη ξεχνάμε την ανθρωπιά μας, τη χρειαζόμαστε και ίσως εμείς λίγο περισσότερο από κάποιους άλλους και ίσως κάποιοι άλλοι περισσότερο από εμάς....". Ο 45χρονος που είναι πάνω απ΄όλα αξιοπρεπής και περήφανος άνθρωπος μας έδωσε την άδεια να δημοσιοποιήσουμε την επιστολή αλλά δεν ήθελε να αναφέρουμε το όνομά του. Οποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του μέσω του Newsit.gr Εγώ πάλι δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό σίγουρα δεν έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια... δεν γίνεται αρτιμελείς άνθρωποι με εφυία μέσου ανθρώπου (η έστω λίγο χαμηλότερη από αυτή) να προσπαθούν και να κάνουν τα πάντα για να βρούνε δουλειά και να μην βρίσκουν.... θα πίστευα αν έλεγαν προσπαθώ να βρω μια δουλειά με καλο μισθό που να μην είναι ιδιαιτερα δύσκολη... ναι τότε ok... αλλα μια δουλειά που τα έσοδα και των 2 μαζί (μιας και είναι ζεύγος) να συμπληρώνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και ένα μακαρόνι με κύμα μια φορα τις δυο εβδομάδες έστω και σκέτο τις υπόλοιπες σίγουρα βρίσκεται.... δηλαδή από το να σφουγγαρίζουν μέχρι το να μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια κτλ... αν όντως ψάξανε τόσο πολύ και κάνανε τα πάντα σίγουρα κάτι θα βρήκαν έστω με 350-280 euro ο καθένας τον μηνα στην ξεφτίλα... μάλλον απλά κοιτάξανε τις εφημερίδες πήρανε μερικά τηλεφωνα δεν τους κάνανε τεμενάδες να τους πάρουν και είπαν ok την επομενη φορα.... η λένε ψέματα... Ναι.Όντως πεινάνε πάρα πολλά ζωντανά σ´αυτή τη γή. Μόλις θα ανακαλύψω ότι θα πεινάσω,ας μην εχω πτυχίο πανεπιστημίου,θα βρω ένα τρόπο να φάω. Άμα καταλάβω ότι πεινάνε δίπλα μου,θα βρω ένα τρόπο να τους ταΐσω. Προχτές μια φίλη μας είπε για τη σχέση της κόρης της με έναν Αλβανό,που έχει με ένα φίλο του ένα τριάρι στη Ν.Φιλαδέλφεια τίγκα στα τρόφιμα που δαγκώνουν απ´ τις κατα τόπους ενορίες.Μετά και μόλις γεμίσει εντελώς το διαμέρισμα,τα σμπρώχνουν σε ριχτάδες. να την χαίρεται.... όχι (μονο) γιατί είναι αλβανός αλλα και απατεώνας.... κάτι τέτοιες χαλάνε το όνομα των ελληνίδων και μας παίζουν με ντουντούκες από παντού.... πως διαπαιδαγωγούν(?) κάποιοι τα παιδιά τους είναι ένα τεράστιο θέμα...
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αγαπητε μου wash, οσο και να προσπαθεις να το γενικευσεις παλι, οτι γυρω μας υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι και οτι κακως εκανα απο την αρχη και ειπα "Με την καμμια δεν γινεται να πιστεψω, οτι υπαρχει αρτιμενης και νοημων ανθρωπος που να "αναζητα μεχρι εξαντλησεως μια οποιαδηποτε εργασια" επι τρια χρονια και δε βρισκει... ", η ουσια για μενα ειναι οτι το συγκεκριμενο θεματακι ξεφουσκωσε ηδη. Περα απο το συγκεκριμενο σαιτ και μερικα παπαγαλακια του που αναπαραγουν μεταξυ τους οτι πει ο πρωτος, δεν παιχτηκε πουθενα αλλου, δε δωθηκε αλλη διασταση περα απο μερικες συζητησεις οπως ετουτη. Υπαρκτο προσωπο ο συγκεκριμενος Α.Κ.; Γιατι οχι; Κι εμενα αν ερχοταν ο εισαγγελατος και ειμουν ανεργος, και μου εσκαγε καμποσα ευχαριστως ανεβαζα μια επιστολη οπου εγω ο Κ.Π. εχω απο τη μεταπολιτευση να δουλεψω, επι Αντρεα μου εκοψαν το ρευμα, ο Κωστακης τοτε με την ολυμπιαδα μου εκοψε το νερο, και τωρα τελευταιως επαψα και να αναπνεω συνεχεια για οικονομια δυναμεων. Τι, δε με πιστευετε; Αφου γυρω μας υπαρχουν σωρια ανθρωπων που ειναι ανεργοι με κομμενα ρευματα και φαγητο μια φορα το μηνα... Αρα λοιπον απο τη μερια μου, δεν ειναι οτι δεν πιστευω οτι υπαρχουν γυρω ασχημα περιστατικα, οπως και οτι σε αλλες χωρες υπαρχουν και πολυ χειροτερα, ειναι που με τσατιζει να με νομιζει ο καθε παπαρας δημοσιοκαφρος τελειως ηλιθιο και παρουσιαζοντας μια τετοια επιστολη να πονταρει στο συναισθημα μου για να παιξει το δικο του πολιτικο παιγνιδι.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάλι δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό σίγουρα δεν έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια... δεν γίνεται αρτιμελείς άνθρωποι με εφυία μέσου ανθρώπου (η έστω λίγο χαμηλότερη από αυτή) να προσπαθούν και να κάνουν τα πάντα για να βρούνε δουλειά και να μην βρίσκουν.... θα πίστευα αν έλεγαν προσπαθώ να βρω μια δουλειά με καλο μισθό που να μην είναι ιδιαιτερα δύσκολη... ναι τότε ok... αλλα μια δουλειά που τα έσοδα και των 2 μαζί (μιας και είναι ζεύγος) να συμπληρώνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και ένα μακαρόνι με κύμα μια φορα τις δυο εβδομάδες έστω και σκέτο τις υπόλοιπες σίγουρα βρίσκεται.... δηλαδή από το να σφουγγαρίζουν μέχρι το να μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια κτλ... αν όντως ψάξανε τόσο πολύ και κάνανε τα πάντα σίγουρα κάτι θα βρήκαν έστω με 350-280 euro ο καθένας τον μηνα στην ξεφτίλα... μάλλον απλά κοιτάξανε τις εφημερίδες πήρανε μερικά τηλεφωνα δεν τους κάνανε τεμενάδες να τους πάρουν και είπαν ok την επομενη φορα.... η λένε ψέματα... να την χαίρεται.... όχι (μονο) γιατί είναι αλβανός αλλα και απατεώνας.... κάτι τέτοιες χαλάνε το όνομα των ελληνίδων και μας παίζουν με ντουντούκες από παντού.... πως διαπαιδαγωγούν(?) κάποιοι τα παιδιά τους είναι ένα τεράστιο θέμα... Και ομως φιλε μου υπαρχουν εμεις στη πολυκατοικια ειχαμε εναν που ηθελε ο ανθρωπος να σφουγκαριζει και ειπαν οχι γιατι δεν συμφερει. Εγω προσωπικα ψαχνω ενταντικα 6 μηνες τωρα σε αγγελιες φιλους και γνωστους και δεν παιζει τιποτα μονο ενα φιλαρακι που παει φανταρος το νοεμβριο μου ειπε οτι θα πει στο αφεντικο του να παρει εμενα στη θεση του και κατι μπορει να γυνει.
UncleBens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ πάντως οποτε έψαξα για δουλειά βρήκα... απλά ήθελε λίγο παραπάνω κόπο από το να κοιτάω αγγελίες και να παίρνω τηλέφωνο... όχι καλές δουλειές αλλα δουλειές με μισθό όπως και να έχει... από τεχνικός στο πλαίσιο μέχρι ντελιβερας... και αν δεν τον θέλανε σε εκείνη την πολυκατοικία θα τον θέλανε σε μια άλλη η σε ένα συνεργείο καθαρισμού... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην ελλάδα "δεν μπορώ να βρω δουλειά" όχι ακόμη τουλάχιστον... υπάρχει μονο "δεν μπορώ να βρω αξιοπρεπή δουλειά με λογική αναλογια προσφορα εργασίας/απολαβές + ασφάλιση" ή "δεν μπορώ να βρω την δουλειά που θέλω/μαρεσει" αυτό ναι... αλλα δουλειές του ποδαριού.. η με χαμηλό μεροκάματο και μαύρα υπάρχουν για τον καθένα αρτιμελή έλληνα πολίτη
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ...άλλο να σε νομίζει για ηλίθιο - άλλο να τεστάρει όχι τα κοινωνικώς μηχανικά σου όρια ηλιθιότητας με το να σου λέει "6 μέρες". Αλλά είπαμε, η λογική έχει πάρει διαζύγιο από νωρίς εδώ. Και κάνει και ασφαλιστικά μέτρα μάλιστα, όταν τη μια λέμε "μα δεν μπορώ να δεχτώ (...να μην κουωτάρω...) ότι δεν είναι δυνατόν άνθρωπος να έχει 3 χρόνια άνεργος, 1 χρόνο αρεύματος, κι έξι μέρες άφαγος. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το ζούσα αυτό" και την άλλη "μα δεν αρνούμαι ότι εκεί έξω είναι ζόρικα τα πράγματα". Τεσπα, στο είπα πολλές φορές : χέσε τα όλα - μπορείς να τον πάρεις κοντά σου για κα'να μήνα να κάνει μεροκάμματα; Όχι αυτόν γαμώ την πουτάνα μου, βρες έναν άλλον! Που να είναι άνεργος έξι μήνες, να του έχουν κόψει ρεύμα τρεις, και να έχει να φάει από προχτές. Ε παρ' τον. Αφού λες ότι δουλειά, του βρίσκεις. Να σχωρεθούν και τα τρολιασμένα σου δηλαδή.
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ...άλλο να σε νομίζει για ηλίθιο - άλλο να τεστάρει όχι τα κοινωνικώς μηχανικά σου όρια ηλιθιότητας με το να σου λέει "6 μέρες". Αλλά είπαμε, η λογική έχει πάρει διαζύγιο από νωρίς εδώ. Και κάνει και ασφαλιστικά μέτρα μάλιστα, όταν τη μια λέμε "μα δεν μπορώ να δεχτώ (...να μην κουωτάρω...) ότι δεν είναι δυνατόν άνθρωπος να έχει 3 χρόνια άνεργος, 1 χρόνο αρεύματος, κι έξι μέρες άφαγος. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το ζούσα αυτό" και την άλλη "μα δεν αρνούμαι ότι εκεί έξω είναι ζόρικα τα πράγματα". Τεσπα, στο είπα πολλές φορές : χέσε τα όλα - μπορείς να τον πάρεις κοντά σου για κα'να μήνα να κάνει μεροκάμματα; Όχι αυτόν γαμώ την πουτάνα μου, βρες έναν άλλον! Που να είναι άνεργος έξι μήνες, να του έχουν κόψει ρεύμα τρεις, και να έχει να φάει από προχτές. Ε παρ' τον. Αφού λες ότι δουλειά, του βρίσκεις. Να σχωρεθούν και τα τρολιασμένα σου δηλαδή. Ρε συ ελεος δηλαδη. Πρεπει να το πω ενα εκατομμυριο φορες για να το καταλαβεις; Το κουωταρα και μονος μου δε φοβηθηκα. Το ξαναλεω αλλη μια φορα για να το εμπεδωσεις. ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ με τιποτε ανθρωπο αρτιμελη και μη χαζο, να ειναι 3 ΧΡΟΝΙΑ (το καταλαβαινεις, 3 χρονια, οχι 6 μηνες, οχι 3 μηνες, οχι 1 χρονο, 3 χρονια) ανεργος, 1 ΧΡΟΝΟ (αυτο σου λεει κατι; 1 χρονο, οχι 1 μηνα, οχι 2 μηνες, 1 ολοκληρο χρονο), σε σπιτι χωρις ρευμα, και μεχρι τις 3 Σεπτεμβρη 6 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ. Ε, αυυτος ο συνδιασμος, παρεα με το σαιτ που τον ανεβασε δε με πειθει, πως να το κανουμε δηλαδη. Τι αλλο θες για να το καταλαβεις; Επειδη λοιπον δε δεχομαι το παραπανω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, σημαινει οτι εχω αγνοια του τι συμβαινει γυρω μου; Στο λεω εκατο φορες, και παλι εσυ τα δικα σου, αφου δε δεχομαστε αυτο, δε βλεπουμε τι γινεται γυρω μου, και πρασινα δαμασκηνα με ψιλες ελιες. Και κατα τα αλλα, εγω ειμαι που τρολλαρω. Εχω 10 σελιδες τωρα, δεν κανω αλλη δουλεια, να προσπαθω να εξηγησω στον wash ενα πραγμα που ειναι ολοφανερο απο το 2-3ο μηνυμα μου, και κατα τα αλλα εγω τρολλαρω... μαλιστα. Οσο για το τι βοηθαω ηδη αγαπητε, αστο, ειναι αλλη ιστορια. Αυτους που ειναι και μπορω να βοηθησω, τους βοηθαω ηδη εδω και χρονια, δε χρειαστηκα ουτε δακρυβρεχτες επιστολες, ουτε χρονικα διλληματα και αφαγιες.
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Και μόνο Site: αυτό αρκεί. Άκου 3 χρόνια άνεργος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα