leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Και μόνο Site: αυτό'>http://www.maknews.g...id=59']αυτό αρκεί. Άκου 3 χρόνια άνεργος. Εκεί παίχτηκε ψιλοπουστιά. Οι γαμιόληδες (ναι,γαμιόληδες ήντουσαν) παίζανε με σημαδεμένη τράπουλα και έχοντας καβάτζα τα στίφη των (πειναλεόντων...) εισβολέων,κατεβάσανε τα μεροκάματα στο χώμα και μετά λέγανε "μα γιατί...","δουλειές υπάρχουν.."κλπ.
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν δεν έχεις να φας, όταν δεν έχεις ρεύμα ένα χρόνο, όταν είσαι άνεργος 3 χρόνια ο εγκέφαλος αυτόματα μπαίνει σε "στήνω κώλο mode". Η ποσότητα ξυλοκαϊνης στο αίμα αυξάνεται, οι μύες της σούφρας χαλαρώνουν, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται και το τμήμα του εγκεφάλου που ευθύνεται για τα αντικαπιταλιστικά ένστικτα συρρικνώνεται σαν γαριδάκι. Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία και αντέξει τις αιμορροΐδες.
KleKoR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ πάντως οποτε έψαξα για δουλειά βρήκα... απλά ήθελε λίγο παραπάνω κόπο από το να κοιτάω αγγελίες και να παίρνω τηλέφωνο... όχι καλές δουλειές αλλα δουλειές με μισθό όπως και να έχει... από τεχνικός στο πλαίσιο μέχρι ντελιβερας... και αν δεν τον θέλανε σε εκείνη την πολυκατοικία θα τον θέλανε σε μια άλλη η σε ένα συνεργείο καθαρισμού... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην ελλάδα "δεν μπορώ να βρω δουλειά" όχι ακόμη τουλάχιστον... υπάρχει μονο "δεν μπορώ να βρω αξιοπρεπή δουλειά με λογική αναλογια προσφορα εργασίας/απολαβές + ασφάλιση" ή "δεν μπορώ να βρω την δουλειά που θέλω/μαρεσει" αυτό ναι... αλλα δουλειές του ποδαριού.. η με χαμηλό μεροκάματο και μαύρα υπάρχουν για τον καθένα αρτιμελή έλληνα πολίτη Σε ποια χώρα είπαμε ότι μένεις;;;
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ποια χώρα είπαμε ότι μένεις;;; Σε μια παραλληλη χωρα απο αυτη των Δ.Υ. Ξερεις υπαρχουν κι αλλες δουλειες εκτος του δημοσιου... εκπλησσεσαι ε; 2
leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν δεν έχεις να φας, όταν δεν έχεις ρεύμα ένα χρόνο, όταν είσαι άνεργος 3 χρόνια ο εγκέφαλος αυτόματα μπαίνει σε "στήνω κώλο mode". Η ποσότητα ξυλοκαϊνης στο αίμα αυξάνεται, οι μύες της σούφρας χαλαρώνουν, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται και το τμήμα του εγκεφάλου που ευθύνεται για τα αντικαπιταλιστικά ένστικτα συρρικνώνεται σαν γαριδάκι. Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία και αντέξει τις αιμορροΐδες. lol,ξεράθηκα... tip για τις αιμοροΐδες:Κρύο νερό στη σούφρα και μετά,μία-μία με το κωλοδάχτυλο σμπρώξιμο προς τα μέσα με ταυτόχρονη σφίξη του σφιγκτήρα. Μόνος σου,έτσι;
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 lol,ξεράθηκα... tip για τις αιμοροΐδες:Κρύο νερό στη σούφρα και μετά,μία-μία με το κωλοδάχτυλο σμπρώξιμο προς τα μέσα με ταυτόχρονη σφίξη του σφιγκτήρα. Μόνος σου,έτσι; Και πως θα βλεπεις; Θες τρεις καθρεφτες για να μανουβραρεις μονος σου
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σε μια παραλληλη χωρα απο αυτη των Δ.Υ. Ξερεις υπαρχουν κι αλλες δουλειες εκτος του δημοσιου... εκπλησσεσαι ε; Αφού στέλνουν με βιογραφικά και δεν έχει δουλειές λέμε. Με mail, με ταχυδρομείο, με courier κ.α. Μου φαίνεται ότι δε θες να καταλάβεις. tip για τις αιμοροΐδες:Κρύο νερό στη σούφρα και μετά,μία-μία με το κωλοδάχτυλο σμπρώξιμο προς τα μέσα με ταυτόχρονη σφίξη του σφιγκτήρα. ...μία, μία.....!!!!! Τι εννοάς γέροντα?
leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν πρόκειται για εξωτερικές (χρόνια καθιστική ζωή,σε συνδυασμό με μηχανάκι,με ουζοπιώματα,με καφτερά κρεατικά κλπ),είναι σαν πολλές ψιλοφουσκίτσες (μη χαίρεσαι τοξοβολίνο,το ξέρουμε ότι μας βλέπεις τώρα...).
tritonas00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην ελλάδα "δεν μπορώ να βρω δουλειά" όχι ακόμη τουλάχιστον... υπάρχει μονο "δεν μπορώ να βρω αξιοπρεπή δουλειά με λογική αναλογια προσφορα εργασίας/απολαβές + ασφάλιση" ή "δεν μπορώ να βρω την δουλειά που θέλω/μαρεσει" αυτό ναι... αλλα δουλειές του ποδαριού.. η με χαμηλό μεροκάματο και μαύρα υπάρχουν για τον καθένα αρτιμελή έλληνα πολίτη Ξερεις υπαρχουν κι αλλες δουλειες εκτος του δημοσιου... Υπερθεματιζω.
leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Και πως θα βλεπεις; Θες τρεις καθρεφτες για να μανουβραρεις μονος σου Αλλοίμονο αν χρειζόμουν καθρέφτη να αισθανθώ το σώμα μου.Είπαμε γέρασα αλλά όχι τόσο. Ε,μετά πάμε pambers.
KleKoR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σε μια παραλληλη χωρα απο αυτη των Δ.Υ. Ξερεις υπαρχουν κι αλλες δουλειες εκτος του δημοσιου... εκπλησσεσαι ε; 1.000.000+++ άνεργοι είναι μαλάκες δηλαδή... ότι πεις... το δημόσιο θύμισε μου... που κολλάει;
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν πρόκειται για εξωτερικές (χρόνια καθιστική ζωή,σε συνδυασμό με μηχανάκι,με ουζοπιώματα,με καφτερά κρεατικά κλπ),είναι σαν πολλές ψιλοφουσκίτσες (μη χαίρεσαι τοξοβολίνο,το ξέρουμε ότι μας βλέπεις τώρα...). Εξωτερικές έχω κι εγώ και όλα αυτά που λες τα κάνω μόνο που αντί για ούζο πίνω τσίπουρο. Και τσούσκες τρώω και μηχανάκι έχω και καθιστική ζωή κάνω. Ομοιοπαθητική και π@π@ριές. Αυτό με το δακτυλάκι δε το ήξερα. Ευχαριστώ.
leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σχολαστικό πλύσιμο,μη ξεχαστείς μέρα χωρίς σαπουνάδα.
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σαπουνακια και μλκιες.. Μια ειναι η λυση 2
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σχολαστικό πλύσιμο,μη ξεχαστείς μέρα χωρίς σαπουνάδα. Αυτό το ήξερα. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι με τις καυτερές στις σαλατάρες όταν πάω για χοντρό δαγκώνω πετσέτα. 1.000.000+++ άνεργοι είναι μαλάκες δηλαδή... ότι πεις... προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο οι άνω των 45-50 πραγματικά δυσκολεύονται να βρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα