IHateLove Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καταθέτω επίσημα αίτημα για "sarcasm" smiley στο isnomnia Ούτε που με ενδιαφέρει φιλάρα. Με 15000+ € το χρόνο και δεν μπορεί να πάρει γάλα στο παιδί του; Π@π@ριες. Έχουν καλομάθει όλοι. Οικογένειες ζούνε με 10000€ και τα παιδιά τους πρωτεύουν στα σχολεία. Όχι με 15000€ και να κλαίγονται ότι δεν έχουν να πάρουν γάλα επειδή έχουν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ και ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ δάνεια... που να ξέρε ο κόσμος ότι θα φτάναμε εως εδώ, πριν μερικά χρόνια νομίζανε ότι θα έχουν δουλειά και λεφτά για όλη τους την ζωη απαπα, δάνειο;;; τρελός είσαι...
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το στεγαστικό.... δεν μπορώ να πω ότι είναι "μεμπτό". Αλλά... στεγαστικό + καταναλωτικό + πιστωτικές και όλα αυτά με 18000€/χρόνο.... Κάτι δεν πάει καλά.
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να είμαι και λάθος αλλά διαβάζοντας την επιστολή έχω την αίσθηση οτι δεν γράφει αλήθιες 100%. Το αν δημοσιεύθηκε στο newswit δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Εκεί που εστιάζω το ενδιαφέρον μου είναι μερικές φράσεις του κειμένου όπως αυτή π.χ "Σήμερα δε είναι η επέτειος των 6 ημερών χωρις καθόλου φαγητο, ουτε καν υποψίας αυτού και βέβαια ειμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ευτυχής που υπάρχω σε μια πραγματικότητα όπου το κάθε χθες ειναι ονειρικό σε σχέση με το σήμερα", ή και μια άλλη ποιο κάτω που μιλούσε πάλι για πραγματικότητες κτλπ. Όταν κάποιος πεινάει 6 μέρες και βρίσκεται σε εντελώς τραγική κατάσταση δεν πιστεύω οτι του έρχονται στο μυαλό διάφορες ποιητικές φράσεις για "ευχάριστες θέσεις και ευτυχίες" ούτε αμπελοφιλοσοφίες οτι πεινάω αλλά υπάρχω μέσα στην πραγματικότητα κτλπ. 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καιρο τωρα. Και εκτος αυτου εκεινοι ξοδεψαν ποσα χρονια της ζωης τους εσώκλειστοι και πληρώνονται ψίχουλα.... α γιατι της αδερφής μου που ειναι πολιτικό προσωπικό στο στρατό, μέχρι και πριν ένα μήνα τους έδιναν
KleKoR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 σιγά την ζωή που κάνουν ρε συ . Απο μετάθεση σε μετάθεση είναι . Πού χρόνος για ηρεμία , συνέχεια σε μετακομίσεις είναι , χάνουν την υγεία τους με την χαρτούρα και τον φόρτο εργασίας . Εκτως αυτού ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για στρατιωτικούς . Αυτοί , ή τεσπα με αυτους , εχουμε οσο μπορουμε την Πατρίδα μας ασφαλή και ανα πάσα στιγμή , σε επαγρύπνηση . πιστεύω να σε προκάλεσα :) Προσωπικά χέστηκα για τους στρατιωτικούς.... στην τελική επιλογή τους ήταν... τα παιδιά τους όμως είναι αυτά που τραβάνε τεράστιο λούκι... Παρόλο που απεχθάνομαι τον στρατό σαν τον διάολο για διαφόρους λόγους, θεωρώ πως το κόψιμο των μισθών των στρατιωτικών είναι απαράδεκτο... Για τον τρόπο ζωής τους κλπ κλπ είναι λίγα... 1
brickman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 α γιατι της αδερφής μου που ειναι πολιτικό προσωπικό μέχρι και πριν ένα μήνα του έδειναν Ειπες την μαγικη φραση! Προσωπικά χέστηκα για τους στρατιωτικούς.... στην τελική επιλογή τους ήταν... τα παιδιά τους όμως είναι αυτά που τραβάνε τεράστιο λούκι... Παρόλο που απεχθάνομαι τον στρατό σαν τον διάολο για διαφόρους λόγους, θεωρώ πως το κόψιμο των μισθών των στρατιωτικών είναι απαράδεκτο... Για τον τρόπο ζωής τους κλπ κλπ είναι λίγα... Κατι επαθα! Εβαλα "Μου αρεσει" στον Κλεκορ!
nicoc89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ειπες την μαγικη φραση! και σε φίλους της που ειναι στρατιωτικοί πάλι τους έδιναν
brickman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 και σε φίλους της που ειναι στρατιωτικοί πάλι τους έδιναν Γιατι αραγε; Λες επειδη ο κολλητός τους ηταν πολιτικο πρόσωπο; Ε, οχι!
nicoc89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι αραγε; Λες επειδη ο κολλητός τους ηταν πολιτικο πρόσωπο; Ε, οχι! δεν έπιασα τι εννοείς.. . Πάντως η αδερφή μου δεν μπήκε με μέσον , τα 19,8 στα λύκειο και αργότερα οι σπουδές της απέδωσαν και ήταν τυχερή να βρει δουλειά πριν το ξέσπασμα της κρίσης, εγώ πάλι που δεν ήμουν του διαβάσματος με ένα τεε και ένα ΙΕΚ δεν πάω πουθενά και έτσι είμαι άνεργος και μετά το στρατό που θα τελειώσω θα παω να γίνω αγρότης. απλά στρατιωτικός δεν θα γινόμουν γιατι αυτά που τραβάνε καθημερινά και ανέχονται δεν πληρώνονται (η ψυχική μας υγεία ειναι ανεκτίμητης αξίας) και επίσης στους περισσότερους αλλοιώνετε ο χαρακτήρας τους και γίνονται βόδια με περικεφαλαία (στην συμπεριφορά).
brickman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έπιασα τι εννοείς.. . Πάντως η αδερφή μου δεν μπήκε με μέσον , τα 19,8 στα λύκειο και αργότερα οι σπουδές της απέδωσαν και ήταν τυχερή να βρει δουλειά πριν το ξέσπασμα της κρίσης, εγώ πάλι που δεν ήμουν του διαβάσματος με ένα τεε και ένα ΙΕΚ δεν πάω πουθενά και έτσι είμαι άνεργος και μετά το στρατό που θα τελειώσω θα παω να γίνω αγρότης. απλά στρατιωτικός δεν θα γινόμουν γιατι αυτά που τραβάνε καθημερινά και ανέχονται δεν πληρώνονται (η ψυχική μας υγεία ειναι ανεκτίμητης αξίας) και επίσης στους περισσότερους αλλοιώνετε ο χαρακτήρας τους και γίνονται βόδια με περικεφαλαία (στην συμπεριφορά). Ενταξει, ειναι αναλογως τον χαρακτηρα. Εγω π.χ. γουσταρω τα στρατιωτικα και θα πηγαινα σε στρατιωτική σχολη απλα ειχα αστιγματισμο και δεν με εβαλαν. Αλλα ακομα τα γουσταρω, εσυ ομως δεν τα γουσταρεις.
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα διαβάσει την νομοθεσία περί γάλατος δεν είδα πουθενά να λέει κάτι για στρατιωτικούς.... Στην παλιά μου δουλειά - τσιμέντοβιομηχανία - μας έφερναν κάθε μέρα γάλα και ψωμί βάσει νομοθεσίας. Και επειδή στον συγκεκριμένο κλάδο ασχολούμαστε εδώ και 4 γενιές από τον προπαππου μου ίσχυε αυτό. Βέβαια πότε μου δεν άγγιξα κανένα από τα δύο....δεν είμαι στο 1900....φερε μου ενα φρεντοτσίνο μόκα ρε αφεντικό και μπαγκετουλα με προσούτο και φιλαδελφεια...ακου ψωμί κ γάλα P.s. ξαναπροσλάβετε με και δεν θέλω μήτε ψωμί μήτε γάλα 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ενταξει, ειναι αναλογως τον χαρακτηρα. Εγω π.χ. γουσταρω τα στρατιωτικα και θα πηγαινα σε στρατιωτική σχολη απλα ειχα αστιγματισμο και δεν με εβαλαν. Αλλα ακομα τα γουσταρω, εσυ ομως δεν τα γουσταρεις. εμενα δεν μου αρέσει ο στρατός της Ελλάδας , οχι γενικά ο στρατός
brickman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα δεν μου αρέσει ο στρατός της Ελλάδας , οχι γενικά ο στρατός Εγω παλι τον λάτρευα την Ελλαδας!
arxaggelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Συγγνώμη, άλλα η είδηση αναρτήθηκε στο newsit. Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ;
tolis_01 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Συγγνώμη, άλλα η είδηση αναρτήθηκε στο newsit. Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ; Νομίζαμε ότι έχει περισσότερο νόημα και είναι άξιο συζήτησης το γενικότερο νόημα που βγαίνει από το κείμενο, συμβάντα που όντως συμβαίνουν σήμερα δηλαδή, ακόμα κι αν η είδηση είναι fake. Για άλλους είχαμε δίκιο, για άλλους άδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα