Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για το τι παράγει ο στρατός αν είσαι ανοικτός να ακούσεις αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι ...

Κάποιος λέει "χέστηκα γιατί το επέλεξε".

γιατί το ίδιο να μη το πει στον οικοδόμο ? Αυτός δε το επέλεξε ?

δεν είπε "χέστηκα γιατί δεν παράγει".

φιλαράκι θα σου πω εγώ αν θες τι παράγει ο στρατός μιας κι είμαι ειδήμον σε αυτά : η απάντηση λοιπόν είναι ότι παράγει αέρα κοπανιστό ,και τίποτα παραπάνω!

Α...και κάτι ακόμα, όλοι αυτοί που είναι ένστολοι γνώριζαν ήδη από την στιγμή που το δήλωναν στο μηχανογραφικό την επικινδυνότητα του επαγγέλματός αυτού ...οπότε μιας και ήταν επιλογή τους δεν νομίζω να κωλύονται γι' αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πούλαγα tv-series,έχει ψωμί η υπόθεση,το λένε και τα παιδιά στο αντίστοιχο topic.

Γιατί μόνο σειρές; και ταινίες. Ειδικά αν είναι ποιότητας 720p ή ακόμα καλύτερα 1080p!

Εκεί να δεις χρήμα με ουρά! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ειναι "σιχαμερος" ο Ευαγγελατος? Επειδη βγαζει τετοιες επιστολες?

Εχεις την εντυπωση οτι ο φουκαρας αυτος δε θελει να δουλεψει και γιαυτο μενει νηστικος?

Ξερεις ποσοι αλλοι τετοιοι υπαρχουν και ποσοι εχουν ηδη αυτοκτονησει?

Ε, καλά, σε σπηλιά ζεις τόσο καιρό; Ο άνθρωπος είναι 2 τάξεις χαμηλότερα από τον Αφτιά, κινδυνολόγος και ο απόπατος της δημοσιογραφίας.

• Like 1
Δημοσ.

φιλαράκι θα σου πω εγώ αν θες τι παράγει ο στρατός μιας κι είμαι ειδήμον σε αυτά : η απάντηση λοιπόν είναι ότι παράγει αέρα κοπανιστό ,και τίποτα παραπάνω!

Α...και κάτι ακόμα, όλοι αυτοί που είναι ένστολοι γνώριζαν ήδη από την στιγμή που το δήλωναν στο μηχανογραφικό την επικινδυνότητα του επαγγέλματός αυτού ...οπότε μιας και ήταν επιλογή τους δεν νομίζω να κωλύονται γι' αυτό.

Εντωμεταξύ κλαίγονται για το 5% τώρα.Πως θα αγοράζουν αυτοκίνητα των 60000 ευρώ τώρα ρε παιδιά;Λυπηθείτε τους.(Τα παραδείγματα είναι πραγματικά).

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα η επιστολη, δε λεει, ουτε τι δουλειες εκαναν μεχρι τοτε που δουλευαν, ουτε τι δουλειες εψαξαν στο μετεπειτα διαστημα, και δε βρηκαν. 3 χρονια ανεργια με 0 χρημα και με κομμενο το ρευμα, ειναι τεραστιο χρονικο διαστημα. Δουλειες για ενα πιατο φαι υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν, δουλειες για ενα αξιοπρεπη μισθο ειναι που σπανιζουν.

Δημοσ.

Τελικα δεν εχεις ιδεα, ε; Θειος μου μερα-νυχτα στα υποβρύχια επι ποσες δεκαετιες δεν διεταζε φανταρους. Ρισκαρε την ζωη του και θαλασσοπνιγόταν για να παιρνει τωρα 600€ σύνταξη. Ελα μην τα ισοπεδώνουμε ολα!

Δεν λεω, καποιοι ειναι οπως τα λες, οι περισσότεροι ομως ειναι αυτοι που ξεσκίζονται οσο δεν μπορεις να φανταστείς.....

Πες μας και ποτε βγηκε στην συνταξη ο θειος σου ψιλε και ποσα επαιρνε συνταξη πριν τις περικοπες και αν αυτα που θα επαιρνε αντιστοιχουν στις ασφαλιστικες του εισφορες με προσδοκιμο ορο ζωης τα 70,και πως θα του πληρωνω εγω την συνταξη για 30+ χρονια.

Ετσι για να τα λεμε ολα οχι οτι μας συμφερει μιλανε ολοι μιλανε και οι στρατιωτικοι οσο για το "θαλασσοπνιγοταν" πεστο σε κανενα αφελη αρκετα με τις πιπες που αραδιαζει ο καθενας .

• Like 4
Δημοσ.

Πες μας και ποτε βγηκε στην συνταξη ο θειος σου ψιλε και ποσα επαιρνε συνταξη πριν τις περικοπες και αν αυτα που θα επαιρνε αντιστοιχουν στις ασφαλιστικες του εισφορες με προσδοκιμο ορο ζωης τα 70,και πως θα του πληρωνω εγω την συνταξη για 30+ χρονια.

Ετσι για να τα λεμε ολα οχι οτι μας συμφερει μιλανε ολοι μιλανε και οι στρατιωτικοι οσο για το "θαλασσοπνιγοταν" πεστο σε κανενα αφελη αρκετα με τις πιπες που αραδιαζει ο καθενας .

Συνταξη στα 57 του (το 2003) με 1700€. Τωρα ειναι στα 600€. Εαν ησουν στην θεση του και ειχες να δεις γυναικα και παιδια για 6 μηνες τοτε δεν πιστευω να τα έλεγες αυτα.....

Επαναλαμβάνω οτι δεν λεω πως δεν υπαρχουν και στρατιωτικοί λαμογια αλλα ως επι των πλείστων (ειδικα τωρα πια) οι στρατιωτικοί ειναι απο μεταθεση σε μεταθεση στο καθε κουτσοχωρι με μισθο 600€. Μην τους βαζετε ολους στο ιδιο σακι....

Δημοσ.

Συνταξη στα 57 του (το 2003) με 1700€. Τωρα ειναι στα 600€. Εαν ησουν στην θεση του και ειχες να δεις γυναικα και παιδια για 6 μηνες τοτε δεν πιστευω να τα έλεγες αυτα.....

Επαναλαμβάνω οτι δεν λεω πως δεν υπαρχουν και στρατιωτικοί λαμογια αλλα ως επι των πλείστων (ειδικα τωρα πια) οι στρατιωτικοί ειναι απο μεταθεση σε μεταθεση στο καθε κουτσοχωρι με μισθο 600€. Μην τους βαζετε ολους στο ιδιο σακι....

Στα 57 απο υποβρυχια δεν γινεται βρες τιποτα αλλο να πεις

Δημοσ.

Στα 57 απο υποβρυχια δεν γινεται βρες τιποτα αλλο να πεις

Ηταν στα υποβρυχια πιο παλια εννοείται! 57 απο την Σχολη Ναυτικων Δοκιμων που εκανε κατι διαλέξεις.

Υ.Γ. απορω γιατι καθομαι και σου μιλαω ακομα.....

Δημοσ.

θες να μας πεις και για το εφάπαξ που πήρε;

με βάση τα στοιχεία που μας έδωσες, κάνε έναν υπολογισμό πόσα χρήματα έχει πάρει σε συντάξεις και εφάπαξ συνολικά, και δες τι εισφορές θα έπρεπε να έχει κάθε μήνα όσο ήταν σε υπηρεσία.

Δημοσ.

θες να μας πεις και για το εφάπαξ που πήρε;

με βάση τα στοιχεία που μας έδωσες, κάνε έναν υπολογισμό πόσα χρήματα έχει πάρει σε συντάξεις και εφάπαξ συνολικά, και δες τι εισφορές θα έπρεπε να έχει κάθε μήνα όσο ήταν σε υπηρεσία.

Ναι δεν λεω, αλλα μιλαμε για εποχες 2003. Αλλο ηθελα να πω εγω......
Δημοσ.

Ε, καλά, σε σπηλιά ζεις τόσο καιρό; Ο άνθρωπος είναι 2 τάξεις χαμηλότερα από τον Αφτιά, κινδυνολόγος και ο απόπατος της δημοσιογραφίας.

Εγω δε ζω σε σπηλια, αναρωτιεμαι ομως μηπως εσυ φορας παρωπιδες. Πρεπει να εκτιμουμε τον δημοσιογραφο εκεινο που βγαζει τετοια θεματα, και οχι αυτον που στηριζει το κατεστημενο και τα παρουσιαζει ολα περιπου ροδινα και φυσιολογικα.

Ποιον θεωρεις μη αποπατο της δημοσιογραφιας?

Δημοσ.

Εγω δε ζω σε σπηλια' date=' αναρωτιεμαι ομως μηπως εσυ φορας παρωπιδες. Πρεπει να εκτιμουμε τον δημοσιογραφο εκεινο που βγαζει τετοια θεματα, και οχι αυτον που στηριζει το κατεστημενο και τα παρουσιαζει ολα περιπου ροδινα και φυσιολογικα.

Ποιον θεωρεις μη αποπατο της δημοσιογραφιας?[/quote']

Τον Βαξεβανη, σχεδόν, για εμένα δεν αξίζει πλέον η δημοσιογραφία αλλά ο Ευαγγελατος δεν είναι δημοσιογράφος αλλά καραγκιόζης, βλάκας, τρομολαγνος και τσιρακι, από τους τελευταίους.

Νίκο αν βλέπεις αυτό το μήνυμα να ξέρεις ότι αχρηστος ;ρ

• Like 2
Δημοσ.

Τον Βαξεβανη τον εκανε προσφατα ρομπα ο 30φυλλοπουλος. Ο Βαξεβανης ειχε βαλει εναν δικο του ανθρωπο (υπαλληλο της εκπομπης του) να "δοκιμασει" το νανοβιονικο γιλεκο ωστε να το βγαλει αχρηστο.

Αν ειναι τσιρακι ο Ευαγγελατος τοτε ολοι αυτοι οι προσκυνημενοι του mega τι ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...