Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...δεν ξέρω τί εννοείς πως καταλαβαίνω, πάντως "δεν" (λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα...) ΣΕ καταλαβαίνω. Αν φταίει το ότι δεν μπορείς να το αναλύσεις πιο πολύ, πάσο, τί να κάνω...

Σημαντικοτατο αγαπητε μου ειναι, γιατι και δινει μεγαλυτερη βαρυτητα στην επιστολη, και μπορεις να δεις εσυ που διαβαζεις την επιστολη με τι ατομο εχεις να κανεις. Διοτι κι εγω εχω γνωστους και ενα και δυο χρονια ανεργους, οι οποιοι σκιζουν τα ιματια τους για μια "οποιαδηποτε" δουλεια, αλλα για οικοδομη και χωραφι, ουτε λογος.

Γιατι να μη συγκρινω τον επιστολογραφο με τον εαυτο μου; Υπαλληλος των 700 ειμαι κι εγω, και μαλιστα σχεδον στην ηλικια του. Αλλα ποτε δεν εβαλα την ουρα στα σκελια να κατσω να γραψω επιστολες. Σε ολη την πορεια μου, περασα απο πανω απο 10 δουλειες, μεσα σε αυτες και χωραφι, και οικοδομη, και λαντζες τη νυχτα (την ωρα που ολοι οι αλλοι διασκεδαζαν), και δουλειες γραφειου και απ' ολα. Αρα εχω καθε δικαιωμα να τον συγκρινω με τον εαυτο μου.

Αν δεν εχουν συγγενεις και φιλους, καιρος να αποκτησουν. Δυστυχως σε αυτη τη ζωη υπαρχει αλληλοεξαρτηση, και οσο λιγοτερη τετοια αλληλοεξαρτηση εχεις, τοσο λιγοτερες πιθανοτητες προκοπης εχεις, εκτος κι αν εισαι μονιμος δυ.

Περιπτωσεις υπαρχουν πολλες, εμεις εξεταζουμε αυτη τη μια, η οποια εδωσε καποια χρονικα δεδομενα τα οποια ειναι αρκετα μεγαλα για να ειναι πιστευτα. Αλλιως ειναι να σου πει ο αλλος οτι εχει ενα χρονο ανεργος, απο αυτον το μισο ειχε ταμειο, τον αλλο μισο τα κουτσοβολευε με ελαχιστα ετοιμα, η με βοηθεια απο τους γονεις ας πουμε, κι αλλιως να σου πει οτι εχει 3 χρονια ανεργος και μενει ενα χρονο σε σπιτι χωρις ρευμα, κι αλλιως (μπορει να δεις στην επομενη επιστολη καποιου αλλου), να σου πει οτι εχει 15 χρονια ανεργος, και ζει εδω και δεκα χρονια χωρις ρευμα και νερο κι αυτος και η οικογενεια του... αρχιζουν τα μεγεθη και μοιαζουν με τα μεγεθη που παρουσιαζουν οι κυνηγοι και οι ψαραδες.

Βρε εγω σου λεω οτι υπαρχει, αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι οτι μεχρι σημερα γιατι δεν εφυγε απο κει που μενει αυτα τα τρια χρονια, και γιατι σημερα αν του βρω εγω δουλεια θα τη δεχτει μετακομιζοντας 500 χλμ μακρυα;

Τα υπολοιπα, περι φιλοξενειας κλπ, και στα σοβαρα να τα παρω, δυστυχως δεν μου επιτρεπουν ουτε τα οικονομικα μου, ουτε ο χωρος του σπιτιου μου περεταιρω φιλοξενειες, σπιτι να μεινε Αν εσενα σου επιτρεπουν οι καταστασεις καντοι. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει αυτος που αμφιβαλλει, να προκαλειται ωστε να δωσει βοηθεια (για να δει ιδιοις ομμασοι), και δεν το εχετε ηδη κανει εσεις που πιστευετε οτι ολο αυτο ειναι αληθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Σημαντικοτατο αγαπητε μου ειναι, γιατι και δινει μεγαλυτερη βαρυτητα στην επιστολη, και μπορεις να δεις εσυ που διαβαζεις την επιστολη με τι ατομο εχεις να κανεις. Διοτι κι εγω εχω γνωστους και ενα και δυο χρονια ανεργους, οι οποιοι σκιζουν τα ιματια τους για μια "οποιαδηποτε" δουλεια, αλλα για οικοδομη και χωραφι, ουτε λογος.

Βολέψου καλά όπως κάνεις και άσε τους άλλους κύριε καθηγητά.

Επειδή έχεις άγνοια και αυτό αποδεικνύεται με τα παραπάνω που έγραψες να σου πω και κάτι από την πραγματική ζωή και όχι απο τα διάφορα παπαγαλάκια που διαβάζεις.

Παραδείγματα απο το καφενείο του χωριού:

1) Ελαιοχρωματιστής φίλος με πάνω απο 6 μήνες να πάρει δουλειά. Ασχολείται με το επάγγελμα πάνω απο 15 χρόνια.

2) Αγρότες που μαζέψαν τα βερύκοκα για να μπουν μόνο 500Ε μέσα και όχι 2000Ε. Άλλοι τα άφησαν πάνω στα δέντρα.

Αν θες και άλλα pm.

Δημοσ.

...ρε συ Πουρνάρα, σε συγκρίνω εγώ με τον Ωνάση, οκ; "Απ' το τίποτα ξεκίνησε", και μάζεψε κέρατα. Να σε βγάλω λοιπόν άχρηστο εσένα που έχεις μείνει στα 700;

Αλλά τεσπά, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις ούτε από το γεγονός ότι ΔΕΝ μπορείς να τους βάλεις όλους ούτε στο ίδιο τσουβάλι - ούτε ότι για 'σένα "δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις". Οπότε, τσάμπα τα λέμε (όπως τσάμπα λέμε ότι στην Καλαμαριά δεν έχει χωράφια, αλλά και αν είχε, 45αρη δεν παίρνει κανένας, και οικοδομές καν δεν βρίσκεις).

...μ' αρέσει μάλιστα που μου πετάς και το μπαλάκι για να τον αποκαταστήσω εγώ (το σκεφτόμουν ότι υπήρχε μια πιθανότητα να το πεις, αλλα...δεν το πίστευα ότι θα το κάνεις...), εγώ που λέω ότι ΞΕΡΩ ότι ΔΕΝ πρόκειται να μπορέσω να του βρω δουλειά την σήμερον ημέρα στα μέρη μου. Εσύ είσαι αυτός που διατείνεται "ότι δεν γίνεται να μη βρει". Βεβαίως μάλιστα "να τα πάρεις στα σοβαρά". Ούτε στο ελάχιστο δεν έκανα πλάκα. Όσο για το "γιατί δεν έφυγε τόσα χρόνια τώρα", για δεν τον ψάχνεις μέσω Νιούζιτ, να μάθεις και να μας πεις, απ' το να "σιγουρεύεις" ότι ή δεν υπάρχει, ή είναι ανάπηρος (είτε σωματικά είτε διαννοητικά); Διότι εγώ δεν έχω καμμιά σιγουριά ότι "η επιστολή" δεν είναι μούφα μεν - αλλά δεν αφορίζω -όπως εσύ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχουν (3 χρόνια/1 χρόνο/6 μέρες κτλ). "Δεν ξέρω αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά, αν όχι πάντως, δυστυχώς δεν μπορώ να τ' αναλύσω πιο πολύ".

• Like 1
Δημοσ.

κι αυτός τι είναι ;

Eιναι συστημικος ο Ευαγελατος? Λεει ζητω το μνημοινο και αβανταρει την ντοπια και ξενη τροικα?

αφού είσαι τόσο ευκολόπιστος , ψάξε βρέστον και δώστου δουλειά..

Και αν τον βρεις, μετά έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη..

ήμαρτον που λέει κι ο γεωργίου..

Δεν ειναι ειναι αν εισαι ευκολοπιστος ή δυσκολοπιστος, σου ειπα και πριν οτι αυτη ειναι η σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα. Παρα πολλοι ανθρωποι βρισκονται στα προθυρα της πεινας και καποιοι αλλοι αυτοκτονουν καθημερινα. Μηπως ζεις σε γυαλα?

τι δεδομένα; ότι το γιλέκο είναι μούφα;

δεν παν να είναι ο άλλος που το δοκιμάζει ότι θέλει.. δεν υπήρξε κάτι ψευδές... απάτη θα ήταν αν το γιλέκο έκανε όντως δουλειά και ο Βαξεβάνης το έβγαζε μούφα...

Ειπαμε φιλε, δεν ειναι το θεμα αν ειναι μουφα το γιλεκο. Οταν λες οτι κανεις σοβαρη ερευνα δε βαζεις το συνεργατη σου να δοκιμασει.

Σημ. Ασχετο, αλλα που το ξερεις οτι ειναι μουφα? Ολοι αυτοι οι επιστημονες που το βγαζουν αποτελεσματικο ειναι μεσα στο κολπο?

Δημοσ.

Αν κάτσεις κι εσύ να γράφεις επιστολές στο Internet και δεν ψαχτείς, δεν πρόκειται να βρεις ούτε συσσίτιο ούτε τίποτα..

Η επιβίωση δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι..

Φιλε μου αν θελω μπορω να το κανω αυτο μεχρι και υπο ορους μπορει να παιρνω προνιακο επιδομα αλλα αυτο ειναι το θεμα δεν εχασα τοσα χρονια σε γυμνασια-λυκεια-φροντηστηρια αγγλικων-ΤΕΙ για να φτασω σε τετοια κατασταση.

Δημοσ.

Βολέψου καλά όπως κάνεις και άσε τους άλλους κύριε καθηγητά.

Επειδή έχεις άγνοια και αυτό αποδεικνύεται με τα παραπάνω που έγραψες να σου πω και κάτι από την πραγματική ζωή και όχι απο τα διάφορα παπαγαλάκια που διαβάζεις.

Παραδείγματα απο το καφενείο του χωριού:

1) Ελαιοχρωματιστής φίλος με πάνω απο 6 μήνες να πάρει δουλειά. Ασχολείται με το επάγγελμα πάνω απο 15 χρόνια.

2) Αγρότες που μαζέψαν τα βερύκοκα για να μπουν μόνο 500Ε μέσα και όχι 2000Ε. Άλλοι τα άφησαν πάνω στα δέντρα.

Αν θες και άλλα pm.

Δυστυχως δεν καταλαβαινω καθολου, τι θες να πεις, και γιατι κανεις bold το συγκεκριμενο κομματι...

Για βοηθα λιγο.

...ρε συ Πουρνάρα, σε συγκρίνω εγώ με τον Ωνάση, οκ; "Απ' το τίποτα ξεκίνησε", και μάζεψε κέρατα. Να σε βγάλω λοιπόν άχρηστο εσένα που έχεις μείνει στα 700;

Αλλά τεσπά, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις ούτε από το γεγονός ότι ΔΕΝ μπορείς να τους βάλεις όλους ούτε στο ίδιο τσουβάλι - ούτε ότι για 'σένα "δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις". Οπότε, τσάμπα τα λέμε (όπως τσάμπα λέμε ότι στην Καλαμαριά δεν έχει χωράφια, αλλά και αν είχε, 45αρη δεν παίρνει κανένας, και οικοδομές καν δεν βρίσκεις).

...μ' αρέσει μάλιστα που μου πετάς και το μπαλάκι για να τον αποκαταστήσω εγώ (το σκεφτόμουν ότι υπήρχε μια πιθανότητα να το πεις, αλλα...δεν το πίστευα ότι θα το κάνεις...), εγώ που λέω ότι ΞΕΡΩ ότι ΔΕΝ πρόκειται να μπορέσω να του βρω δουλειά την σήμερον ημέρα στα μέρη μου. Εσύ είσαι αυτός που διατείνεται "ότι δεν γίνεται να μη βρει". Βεβαίως μάλιστα "να τα πάρεις στα σοβαρά". Ούτε στο ελάχιστο δεν έκανα πλάκα. Όσο για το "γιατί δεν έφυγε τόσα χρόνια τώρα", για δεν τον ψάχνεις μέσω Νιούζιτ, να μάθεις και να μας πεις, απ' το να "σιγουρεύεις" ότι ή δεν υπάρχει, ή είναι ανάπηρος (είτε σωματικά είτε διαννοητικά); Διότι εγώ δεν έχω καμμιά σιγουριά ότι "η επιστολή" δεν είναι μούφα μεν - αλλά δεν αφορίζω -όπως εσύ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχουν (3 χρόνια/1 χρόνο/6 μέρες κτλ). "Δεν ξέρω αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά, αν όχι πάντως, δυστυχώς δεν μπορώ να τ' αναλύσω πιο πολύ".

Εγω λοιπον την ερωτηση μου την εκανα στο εν λογω σαιτ, τους εστειλα μηνυμα απο την Παρασκευη, και τους ζητω τα στοιχεια του κυριου για να επικοινωνησω μαζι του... αναμενω.

• Like 1
Δημοσ.

...να σε πιστέψουμε,,,,ή "μας τα λες τραβηγμένα απ' τα μαλλιά";

Καντε οτι θελετε, δεν με απασχολει και πολυ, για τον εαυτο μου το κανω, για να δω τι πρεπει να πιστεψω εγω και τι οχι, ο καθενας ας κανει το τεστ του.

Δημοσ.

...εννοείται ότι "ό,τι θέλουμε θα κάνουμε", όπως κι εννοείται ότι δε μας πολυκόφτει κι όλας στην τελική. Απλά είπα να σου δώσω "μια γεύση απ' το φάρμακό σου" (έστω κι αν δεν σε νοιάζει :ρ). Ούτε καν θα "αποδείξει" κάτι στους εδώ υπόλοιπους αυτό - ακόμη και δουλειά να του βρεις [αν τον βρεις(που δεν θα τον βρεις)]. Το μόνο ουσιώδες που θα μπορούσε να βγει από τη φάση για 'μένα, θα ήταν εάν τον έβρισκες, τα λέγατε, τα συμφωνούσατε και του έβρισκες και δουλειά του ανθρώπου. Γι' αυτόναν και μόνο δηλαδή θα είχε αξία το πράμμα. Όχι ότι θ' αλλαζε ο κόσμος βέβαια, ένα σωρό υπάρχουν σαν την πάρτη του - αλλά να, ίσως σταματούσες τότε να "αφορίζεις". Αν και είμαι βέβαιος ότι το κίνητρό σου είναι ν' αποδείξεις (και μετά να καταδείξεις :ρ) ότι...κι αυτός και η ιστορία είναι μούφα, κι όχι να δεις τί ακριβώς παίζει από πίσω ως γεγονός (ό,τι κι αν είναι αυτό). Και συνήθως...όποιος ΘΕΛΕΙ να αποδειξοκαταδείξει κάτι...το καταφέρνει :ρ

Δημοσ.

Ρε παιδια να σας πω εγω ενα γεγονος που ειναι αληθινο περα εως περα.

Βλεπω ατομα να ερχονται στο νοσοκομειο και να ζητανε αν περισεψε φαει απο τους αρρωστους για να το φανε αυτοι,

Δημοσ.

...εννοείται ότι "ό,τι θέλουμε θα κάνουμε", όπως κι εννοείται ότι δε μας πολυκόφτει κι όλας στην τελική. Απλά είπα να σου δώσω "μια γεύση απ' το φάρμακό σου" (έστω κι αν δεν σε νοιάζει :ρ). Ούτε καν θα "αποδείξει" κάτι στους εδώ υπόλοιπους αυτό - ακόμη και δουλειά να του βρεις [αν τον βρεις(που δεν θα τον βρεις)]. Το μόνο ουσιώδες που θα μπορούσε να βγει από τη φάση για 'μένα, θα ήταν εάν τον έβρισκες, τα λέγατε, τα συμφωνούσατε και του έβρισκες και δουλειά του ανθρώπου. Γι' αυτόναν και μόνο δηλαδή θα είχε αξία το πράμμα. Όχι ότι θ' αλλαζε ο κόσμος βέβαια, ένα σωρό υπάρχουν σαν την πάρτη του - αλλά να, ίσως σταματούσες τότε να "αφορίζεις". Αν και είμαι βέβαιος ότι το κίνητρό σου είναι ν' αποδείξεις (και μετά να καταδείξεις :ρ) ότι...κι αυτός και η ιστορία είναι μούφα, κι όχι να δεις τί ακριβώς παίζει από πίσω ως γεγονός (ό,τι κι αν είναι αυτό). Και συνήθως...όποιος ΘΕΛΕΙ να αποδειξοκαταδείξει κάτι...το καταφέρνει :ρ

Για μια ακομη φορα, δεν μπορεις να σταθεις στο ιδιο το γεγονος, αλλα χανεσαι μεσα στα αν. Αν εγω το εστειλα, αν εγω εχω αυτο ως κινητεο, αν εχω το αλλο, αν θα του βρω δουλεια (που δε θα του βρω, εδω επεσε και συμπερασμα).

Βεβαια για το ΑΝ η ιστορια ειναι αληθινη, ΑΝ θα πιστευες κατι αλλο απο το σαιτ του εν λογου κυριου, και αρκετα αλλα αν, τα περασες ανεγκιχτα, Μεσα λοιπον σε αυτη την ιστορια, εγω ειμαι που εχω κιντητρα (αυτοκαταδειξης), ολων των αλλων, απο την αλλη πλευρα της ιστοριας, τα κινητρα ειναι αγνα σαν το μελι. Διοτι ο συνομωτης εδω δεν γινεται να ειναι ο αγνος δημοσιογραφος (δεν εχει απωτερο σκοπο...), αλλα ο απλος φορουμιστας, διοτι εχει ως σκοπο να τα κονομησει με το να ψαξει να δει αν η ιστορια ειναι fake η οχι...

Πατριωτ' για ενα ανθρωπο που ζει εδω και 3 χρονια χειροτςρα απ' τα Πακι, μπορω να του βρω αρκετα μεροκαματα, τωρα αν μου ζητησει θεση υποδιευθυντη, λυπαμαι αλλα την εδωσα :)

Δημοσ.

Πατριωτ' για ενα ανθρωπο που ζει εδω και 3 χρονια χειροτςρα απ' τα Πακι, μπορω να του βρω αρκετα μεροκαματα, τωρα αν μου ζητησει θεση υποδιευθυντη, λυπαμαι αλλα την εδωσα :)

Απο που εισαι γιατι εδω αθηνα ειναι χαλια οπως επισης και αλλου που ξερω απο φιλους οπως η ηγουμενιτσα.

Τι δουλειες εννωεις ?

Δημοσ.

Για μια ακομη φορα, δεν μπορεις να σταθεις στο ιδιο το γεγονος, αλλα χανεσαι μεσα στα αν. Αν εγω το εστειλα, αν εγω εχω αυτο ως κινητεο, αν εχω το αλλο, αν θα του βρω δουλεια (που δε θα του βρω, εδω επεσε και συμπερασμα).

Βεβαια για το ΑΝ η ιστορια ειναι αληθινη, ΑΝ θα πιστευες κατι αλλο απο το σαιτ του εν λογου κυριου, και αρκετα αλλα αν, τα περασες ανεγκιχτα, Μεσα λοιπον σε αυτη την ιστορια, εγω ειμαι που εχω κιντητρα (αυτοκαταδειξης), ολων των αλλων, απο την αλλη πλευρα της ιστοριας, τα κινητρα ειναι αγνα σαν το μελι. Διοτι ο συνομωτης εδω δεν γινεται να ειναι ο αγνος δημοσιογραφος (δεν εχει απωτερο σκοπο...), αλλα ο απλος φορουμιστας, διοτι εχει ως σκοπο να τα κονομησει με το να ψαξει να δει αν η ιστορια ειναι fake η οχι... :)

...δεν ξέρω αν είναι για μια ακόμη φορά ή όχι, πάντως δεν με διαβάζεις όπως γράφω, αλλά διαβάζεις αυτό που νομίζεις (ή και θέλεις) - για να καταλήξεις (ω ναι, συμπέρασμα...) στο ότι "χάνομαι στα αν". Πάιπς φίλε μου. Και για την ιστορία λοιπόν, δεν έγραψα "δεν θα του βρεις δουλειά", αλλά δε θα ΤΟΝ βρεις...("η διαφορά της διαφοράς και λοιπά μπλαπμπλα").

Το πρόβλημα στο είπα εδώ και ώρα Πουρνάρα : είναι οτι ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Καλό για την πάρτη σου και μπράβο, και είσαι αποφασισμένος να μην ψοφήσεις ό,τι και αν γίνει. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν πάει έτσι για όλους. ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΑΝΤΑ, θα ψοφάνε. Κι εγώ δεν μπορώ να "χωνέψω" (χωρίς να ξέρω και ΤΙΣ πολλές λεπτομέρειες) "πώς είναι δυνατόν συνταξιούχος φαρμακοποιός να τίναξε τα μυαλά του στο Σύνταγμα λόγω ανέχειας κτλ", αλλά τα τίναξε. Οπότε, δεν ξέρω αν τα ΟΥΦΟ υπάρχουν, αλλά και πεινασμένοι υπάρχουν, και απελπισμένοι υπάρχουν, και 3 χρόνια άνεργοι υπάρχουν, και δεκαέξι μέρες νηστικοί υπάρχουν, και απ' όλα υπάρχουν. Κι εσχάτως μάλιστα, με την ΕΠΙΣΗΜΗ ανεργία να έχει χτυπήσει 25 τα εκατό (η ανεπίσημη πάντα πολύ παραπάνω), ε του πούστη ρε συ, όλο και περισσότερο αληθινοί "επιστολογράφοι θα υπάρχουν". Τώρα αν εσύ είτε δεν ψήνεσαι ή "δεν το δέχεσαι", τί να κάνουμε.

Πάντως, όπως αλλάζουν πολλά στον γαμόκοσμο, καλό θα ήταν ν' αλλάξει και μια παροιμία : το "ο χορτάτος τον νηστικό δεν τον καταλαβαίνει", να γίνει "ο χορτάτος κι ο αποφασισμένος τον νηστικό δεν τον καταλαβαίνουν". Για να είμαστε μέσα...

Κατά τ' άλλα, καλή τύχη με το τεστ. Κι αν όντως βρεθεί ο τύπος κι αν όντως "του εξασφαλίσεις μερικα, έστω, μεροκάμματα" χέσε το θρεντ, και θα 'χεις κάνει ένα καλό. Κι αυτό καλό είναι.

Δημοσ.

Φιλε μου αν θελω μπορω να το κανω αυτο μεχρι και υπο ορους μπορει να παιρνω προνιακο επιδομα αλλα αυτο ειναι το θεμα δεν εχασα τοσα χρονια σε γυμνασια-λυκεια-φροντηστηρια αγγλικων-ΤΕΙ για να φτασω σε τετοια κατασταση.

όταν όμως φτάνεις σε σημείο να μην έχεις να φας, τι θα κάνεις ρε man;

θα στέλνεις επιστολές και θα το παίζεις υπεράνω ή θα ψάχνεις 1 πιάτο φαί να φας ;

Πολλοί , αποχαυνωμένοι από την προσωρινή ευμάρεια , έβλεπαν το τρένο να έρχεται κατά πάνω τους, και συνέχισαν να τρώνε πασατέμπο αμέριμνοι νομίζοντας ότι θα τη σκαπουλάρουν, λες και βλέπουν ταινία 3d ..

Και πέρασε από πάνω τους και τώρα έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια....

Ρε παιδια να σας πω εγω ενα γεγονος που ειναι αληθινο περα εως περα.

Βλεπω ατομα να ερχονται στο νοσοκομειο και να ζητανε αν περισεψε φαει απο τους αρρωστους για να το φανε αυτοι,

πολλά είναι ζάκια βέβαια..

Εγω λοιπον την ερωτηση μου την εκανα στο εν λογω σαιτ, τους εστειλα μηνυμα απο την Παρασκευη, και τους ζητω τα στοιχεια του κυριου για να επικοινωνησω μαζι του... αναμενω.

Πολύ σωστός..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...