Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτο λεω, για τη καταθεση ειναι μονο. Για το "ταμειο" δεν εχει σχεση.

Εννοειται οτι για ταμειο πρεπει πρωτα να εχεις καταθεσει, δηλαδη να εχεις παιξει.

Τον τραπεζικο λογ/σμο τον εχεις ηδη προφανως, ολοι εχουμε τουλαχιστον εναν τετοιο.

Ας κάνω αλλη μια προσπάθεια.

Στις στοιχηματικές εταιρείες μπορείς να «χώσεις χρήματα» με διάφορους τρόπους και ο πιο εύκολος ειναι τα κουπονάκια της paysafe.

Αν είσαι τυχερός και κερδίσεις μπορείς να εισπράξεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε κάρτα. Το πρόβλημα είναι οτι για να εισπράξεις με κάποιο απο αυτούς τους τρόπους πρέπει παλιότερα να εχεις κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση (δηλαδή να εχεις χώσει χρήματα με αυτό τον τρόπο). Άρα ΕΤΣΙ κι αλλιώς θα περάσεις απο γραφειοκρατία-τράπεζες και αυτό απαντά στο ερώτημα σου «Δεν υπαρχουν τετοιες καρτες στα περιπτερα, χωρις μπλεξιμο με τραπεζες?»

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι προσπαθεια να κανεις? Σε ζοριζει κατι?

Δε λεμε κατι διαφορετικο.

Για εισπραξη μεσω τρ.λογ/σμου μιλησα. Τρ.λογ/σμο εχουμε ολοι μας, οποτε δε θα κανεις καποια προσθετη γραφειοκρατια. Απλα θα καταθεσεις/εισπραξεις το χρημα.

Δημοσ.

Bασικα η Πειραιως οταν κανεις αναληψη σου τρωει προμηθεια.. Δε το πιστευα μεχρι που ειδα τον λογαριασμο και οντως! Τελος παντων. Εγω και για τις αγορες και για την Bwin χρησιμοποιω της Κυπρου. Ναι μεν τρωει μια προμηθεια αλλα μπαινουν αμεσως και ελεγχω μεσω του i-cardonline το ποσο που εχει η καρτα μεσα. Για ιντερνετ φορτωνω με paysafe και μετα (2 φορες εχω κανει αναληψη) χρειαζεσαι μια καρτα και να στειλεις φωτοτυπια ή ταυτοτητα ή διπλωμα για τα στοιχεια. Εχουν οριο αναληψης 30€ αλλα ακομα και 10€ να εχεις βαζεις αλλα 20€ και τα σηκωνεις 30€(το εχω κανει). Παντως καλυτερα να εχεις μια Prepaid.

Δημοσ.

Bασικα η Πειραιως οταν κανεις αναληψη σου τρωει προμηθεια.. Δε το πιστευα μεχρι που ειδα τον λογαριασμο και οντως!

Έχει κάνει κανεις οποιαδήποτε συναλλαγή σε τράπεζα, με οποιοδήποτε τρόπο, σε οποιαδήποτε χώρα, και δεν του κράτησε προμήθεια; Περίεργη η τόση έκπληξη!

Δημοσ.

Έχει κάνει κανεις οποιαδήποτε συναλλαγή σε τράπεζα, με οποιοδήποτε τρόπο, σε οποιαδήποτε χώρα, και δεν του κράτησε προμήθεια; Περίεργη η τόση έκπληξη!

Περιμενα οτι δεν θα ετρωγε. Απλα το αναφερω γιατι πιο πανω λενε οτι δεν σου τρωει προμηθεια.

Δημοσ.

Ανάληψη πχ από atm και να σου κρατήσει χρήματα?

Δημοσ.

Ανάληψη πχ από atm και να σου κρατήσει χρήματα?

Έχω την εντύπωση πως όλες οι αναλήψεις από atm κρατάνε προμήθεια. Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία με κάρτες βέβαια, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

Η προμήθεια στην Πειραιώς ειναι λόγω των εξόδων εμβάσματος και χρεώνεται μια φορα. Ανάλογη προμήθεια χρεώνουν όλες οι τράπεζες. Αν π.χ. μεταφέρεις 500 ευρω απο την sportingbet στο λογαριασμό σου θα χρεωθείς έξοδα εμβάσματα όποια τράπεζα κι αν εχεις.

Η προμήθεια που ρωτα ο ts ειναι διαφορετική. Εκεί καθε φορά που ζητά απο το ATM να πάρει χρήματα ΤΟΥ χρεώνεται 1,20. Δηλαδή ο TS θα χρεωθεί ΜΙΑ φορά τα έξοδα του εμβάσματος και μετά ΚΑΘΕ φορά που σηκώνει χρήματα ΤΟΥ τοτε χρεώνεται 1,20.

Δημοσ.

ρε παιδια τι χαρτουρα εχει ολη αυτη η διαδικασια.

εφαγα μια ωρα σημεραστην τραπεζα, να υπογραφω χαρτια για να βγαλω μια prepaid καρτα.

σε αναλογο παλιοτερο τοπικ, καποιοι λεγανε οτι με την ταυτοτητα σου μπορεις να βγαλεις prepaid μεσα σε 5 λεπτα. αμ δε.

Δημοσ.

σε αναλογο παλιοτερο τοπικ, καποιοι λεγανε οτι με την ταυτοτητα σου μπορεις να βγαλεις prepaid μεσα σε 5 λεπτα. αμ δε.

Παλιότερα όντως γινόταν έτσι!

Δημοσ.

Τα μπερδέψαμε λίγο, η ανάληψη απο τη bwin προς τη Πειραιώς με τη χρεωστική κάρτα που πρότεινα δεν χρεώνει τίποτα.

Αν θέλεις να βάλεις λεφτά στη bwin μέσω της κάρτας χρεώνει 2% (ισχύει για όλες τις κάρτες), αν όμως έχεις συνδέσει τη κάρτα με paypal πληρώνεις με paypal και δεν υπάρχει καμία χρέωση

Ανάληψη χρημάτων απο ΑΤΜ Πειραιώς, πλέον νομίζω και Αγροτικής, δεν χρεώνεται (τουλάχιστον για τη χρεωστική για prepaid δεν ξέρω)

Αν πας να κάνεις απο ΑΤΜ άλλης τράπεζας φυσικά και υπάρχει χρέωση, είναι κοινή πρακτική για όλες τις τράπεζες.

Υγ Δεν υπάρχει λόγος να παίξεις bwin, παίξε bet365 / william hill καλύτερες σε όλα

Δημοσ.

Τωρα και για να βαλεις χρηματα στην Prepaid πρεπει να εισαι ο ΙΔΙΟΣ και με ταυτοτητα! Ενω παλια εστελνες οποιον να ναι με τον αριθμο της καρτα απλα και σου βαζε!

(Προτιμω Bwin εγω προσωπικα. Εχω παιξει και bet365 και interwetten. Στη Βwin αν σου κανουν προσκληση οταν βαλεις 10€ σου δινουν 15€ επιπλεον. Δηλ 25€ αμεσως να τα παιξεις οποτε θες)

Δημοσ.

Είναι 2 κατηγορίες πιο κάτω η bwin

Απο bonus πχ η bet365 έχει κατάθεσης / κινητού / νέας σεζόν / σε 5-6 σημαντικούς αγώνες

Για αποδόσεις / live bet / επικοινωνία δεν το συζητάω καν, δεν υπάρχει σύγκριση

Bwin μόνο ως έξτρα εταιρία αν παίζεις μονά και τύχει να έχει λίγο καλύτερη απόδοση στο Χ ή σκοράκι (σπάνιο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...