kostaras14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερει μηπως κανενας τι κλιμα επικρατει στην ξανθη...? Δηλαδη με μηχανακι θα μπορουσες να επιβιωσεις ή οχι? Για το πηγαινε ελα στα πανεπιστημια που ειναι λιγο εκτος Ξανθης τι θα παιρνατε μηχανακι ή αυτοκινητο?
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εισαι απο Θεσσαλονικη και κατω θα σου φανει οτι ειναι κρυα πολη.
kostaras14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 θα μπορεις να κυκλοφορεις με μηχανακι ή θα εχει συνεχεια βροχες-χιονια? Ναι απο Θεσσαλονικη ειναι
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχω ζησει εκει, αλλα εχω παει 2-3 φορες χειμώνα για λίγες μερες. Χιονια δεν εχει, αλλά εχει κρυο και βροχες. Παλευεται φανταζομαι και με μηχανακι αρκει να εισαι καλα ντυμένος, εξαρταται παντα και απο σενα δηλαδη. Καποιος που εχει ζησει αρκετα χρονια εκει θα σε κατατοπήσει καλύτερα.
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει λιγο ποιο βαρυ κλιμα απο Θεσσαλονικη, με περισσοτερο κρυο-βροχες-χιονια αλλα δεν ειναι απαγορευτικο να εχεις μηχανακι. Το μηχανακι βολευει αρκετα για να κινησαι στο κεντρο αλλα για τα πανεπιστημια θα το δαγκωσεις λιγο οποτε καλο ειναι να προμηθευτεις ενα καλο μπουφαν. Αλλοιως αμαξι αμα μπορεις να αντεξεις τα εξοδα. Που σκοπευεις να μεινεις, εστιες? Και εγω σαλονικη σπουδασα αλλα οι 5 μηνες στην ξανθη ηταν σιγουρα οι ποιο κρυοι στην ζωη μου...
kostaras14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει λιγο ποιο βαρυ κλιμα απο Θεσσαλονικη, με περισσοτερο κρυο-βροχες-χιονια αλλα δεν ειναι απαγορευτικο να εχεις μηχανακι. Το μηχανακι βολευει αρκετα για να κινησαι στο κεντρο αλλα για τα πανεπιστημια θα το δαγκωσεις λιγο οποτε καλο ειναι να προμηθευτεις ενα καλο μπουφαν. Αλλοιως αμαξι αμα μπορεις να αντεξεις τα εξοδα. Που σκοπευεις να μεινεις, εστιες? Και εγω σαλονικη σπουδασα αλλα οι 5 μηνες στην ξανθη ηταν σιγουρα οι ποιο κρυοι στην ζωη μου... Θεσσαλονικη μενω και περασα πολυτεχνειο Ξανθης...Θελω να μεινω σε εστια αλλα ειτε με παρουν ειτε οχι θελω μεταφφορικο μεσω.Και το θεμα ειναι αν ειναι ασφαλες να παρω εκει μηχανακι.Γιατι κακα τα ψεματα θα ειναι υπερβολικα πιο φθηνα απο το αυτοκινητο αλλα δεν ξερω πως ειναι εκει...Γιατι αν βρεχει συχνα και χιονιζει συχνα δεν νομιζω να μπορω
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κυριως βροχες θα εχεις παραπανω απο Θεσ/νικη γιατι θυμαμαι εχει κατι ξεκαρφωτες μπορες.Το πολυ πολυ να μην το χρησιμοποιεις 20-30 μερες το χρονο. Ανεβασε το , παρε και ενα καλο μπουφαν και θα δεις μονος σου. Εγω που ειχα αμαξι παντως θα προτιμουσα να ειχα μηχανακι αλλα δεν ειχα τροπο να ανεβασω το δικο μου.
kostaras14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κυριως βροχες θα εχεις παραπανω απο Θεσ/νικη γιατι θυμαμαι εχει κατι ξεκαρφωτες μπορες.Το πολυ πολυ να μην το χρησιμοποιεις 20-30 μερες το χρονο. Ανεβασε το , παρε και ενα καλο μπουφαν και θα δεις μονος σου. Εγω που ειχα αμαξι παντως θα προτιμουσα να ειχα μηχανακι αλλα δεν ειχα τροπο να ανεβασω το δικο μου. Το θεμα ειναι οτι δεν θα ανεβασω θα αγορασω οποτε θελω να κανω σωστη αγορα μην την κανω τζαμπα
athlios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ βροχη και κρυο το χειμωνα αδερφε. Αν το παρεις αποφαση οτι θα φορας ΠΑΝΤΑ καλο εξοπλισμο [μπουφαν μηχανης -γαντια μηχανης +bonus κανα ειδικο κασκολακι] παρε μηχανη και καλες βολτες , αν νομιζεις οτι θα βαρεθεις να ντυνεσαι σωστα μη παρεις γιατι θα ειναι μια ταλαιπωρια.... Επισης ετοιμασου για τρελες κονταρομαχιες.
kostaras14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ βροχη και κρυο το χειμωνα αδερφε. Αν το παρεις αποφαση οτι θα φορας ΠΑΝΤΑ καλο εξοπλισμο [μπουφαν μηχανης -γαντια μηχανης +bonus κανα ειδικο κασκολακι] παρε μηχανη και καλες βολτες , αν νομιζεις οτι θα βαρεθεις να ντυνεσαι σωστα μη παρεις γιατι θα ειναι μια ταλαιπωρια.... Επισης ετοιμασου για τρελες κονταρομαχιες. Oταν λες κονταρομαχιες???σορρυ αλλα δεν το επιασα προθημος ειμαι για καμια βουτα φοβαμαι...
athlios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 εξτρα-συμβουλη αν τελικα αποφασισεις να παρεις και πας για σκουτερ παρε κατι με μεγαλους τροχους γιατι η Ξανθη εχει ΚΑΡΟδρομους. Oταν λες κονταρομαχιες???σορρυ αλλα δεν το επιασα προθημος ειμαι για καμια βουτα φοβαμαι... Θα καταλαβεις οταν πας.... Για τα πεσιματα, ολα στο προγραμμα ειναι, με καλο εξοπλισμο και προσοχη θα γλυτωσεις αρκετα...
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποσα κυβικα σκεφτεσαι? Το αμαξι θα βολευε και για εξορμησεις στην κομοτηνη, που ειναι και ο παραδεισος του αντρα φοιτητη, αλλα εχει αλλο κοστος. Το σιγουρο ειναι οτι το μηχανακι δεν θα παει χαμενο, ακομα και αν καποιες μερες μενει κλειδωμενο λογω καιρου, θα το αξοιοποιησεις ολο τον υπολοιπο χρονο και θα σου γινει απαραιτητο. Απλα μην παρεις κατι ακριβο, παρε κανενα μεταχειρισμενο να κανεις την δουλεια σου και ργοτερα βλεπεις.
kostaras14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 σκεφτομαι για κατι πιο φθηνο απο ενα μεσο καλο αμαξι π.χ κατω απο 4.000 ευρω....
athlios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και βγαινουμε οφτοπικ[πρωτη φορα θα 'ναι??] Υποθετω πως εχεις διπλωμα Α1 οποτε προσπαθησε να μεινεις μακρυα απο scooter και στα λεφτα που θελεις να διαθεσεις υπολογισε και τον υπολοιπο εξοπλισμο που θα χρειαστεις.
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Με τοσα παιρνεις ενα καλο 250ρι τυπου beverly αλλα δεν ξερω με το διπλωμα τι μπορεις να κανεις. Βεβαια με τα ιδια ή και λιγοτερα περνεις ενα μικρο αμαξακι τυπου 106-saxo-fiesta αλλα εκει εχεις μεγαλυτερα τελη-ασφαλεια + οτι θα θες κανενα 80-100ρι το μηνα για βενζινες. Δικια σου η αποφαση, αναλογως το budget, εγω στην θεση σου θα επερνα μηχανακι γιατι ετσι εμαθα θεσσαλονικη, προτιμουσα να αφηνω το αμαξι σπιτι και να πηγαινω παντου με το μηχανακι. Το κρυο συνηθιζεται ενω και να βραχεις καμια μερα δεν τρεχει τιποτα. Αλλα ανοιξη φθινοπωρο καλοκαιρι το μηχανακι θα ειναι απολαυση. PS: Υπαρχουν 2 ειδη οδηγων μηχανων, αυτοι που εχουν πεσει και αυτοι που θα πεσουν, για αυτο παντα κρανος+ μπουφαν με προστατευτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα