Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Θα ηθελα να ακουσω αποψεις σχετικα με κατι που σκεφτηκα, δεν ειναι προτοτυπο αλλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας.Εστω οτι εχω ενα καταστημα το οποιο το εχω κλειστο.Πως σας φενεται σαν ιδεα να το κανω εκθεση τεχνολογιας? Τι Εννοω.Λοιπον.Να φερνω διαφορα τεχνολογικα προιοντα τα οποια ειτε ειναι ακριβα και ενω καποιος θα ηθελε να τα δοκιμασει,δεν μπορει λογω οικονομικων δυσκολιων, προιοντα τα οποια ειναι καινουργια στην αγορα και καποιος θα ηθελε να τα δοκιμασει εξωνυχιστικα πρωτου προβει σε αγορα ( οχι περιορισμενα οπως Public,Multirama,Kotsovolo π.χ ) , προιοντα και τεχνολογιες οπως nvidia 3d vision , ATI Eyefinity , καινουργιες κονσολες, τηλεορασεις , tablets , κοκ.Tωρα θα μου πειτε πολλα εξοδα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα .Μπορει να κανεις συμφωνιες ξερω εγω με τις εταιριες ειτε για εκπτωση ειτε για δανεισμο κτλ.Τελος το μονο που θα πρεπει καποιος να πληρωσει ξερω γω ειναι μια εισοδος 3-5 ευρω για 1 ωρα ή κατι τετοιο.Αυτα περνανε βεβαια σε δευτερη μοιρα , το θεμα ειναι πως σας φενεται σαν ιδεα.

Δημοσ.

Δεν θα πλήρωνα για να δοκιμάσω κάτι. Σίγουρα θα υπήρχε κάπου τσάμπα, ή θα διάβαζα reviews στο νετ. Άσε που είναι δουλειά της εταιρίας να τα δίνει για δοκιμή

Δημοσ.

Τα μεγάλα καταστήματα τεχνολογίας έχουνε σε display όλα τα προϊόντα. Κινητά κτλπ τα δοκιμάζεις έτσι και αλλιώς πριν τα αγοράσεις αφού τα έχουνε σχεδόν όλα σε display. Και γενικά στην σημερινή κατάσταση εγώ δεν θα πλήρωνα ποτέ για να πάω σε έκθεση να δοκιμάσω κάτι γιαυτό υπάρχει το google/forums/youtube/benchmarks κτλπ κτλπ.

Δημοσ.

Καλύτερα μετανάστευση.Δεν πηγαίνουν κόντρα σε 5 εκατομμύρια τρελούς-τεμπελόσκυλα.Ξανασκέψου το.

• Like 1
Δημοσ.

darkpipis ως γνωστόν στο χώρο των πωλήσεων «το άγγιγμα» του προϊόντος αυξάνει τις πωλήσεις. Είναι το γνωστό μας DEMO. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που όλα τα μαγαζιά έχουν display όπως επίσης και ο βασικός λόγος που υπάρχουν τα demo προγράμματα στους υπολογιστές. Εν ολίγοις το κόστος του demo ενσωματώνεται μέσα στην τιμή πώλησης.

Όπως καταλαβαίνεις για προϊόντα μικρής αξίας δεν μπορείς να πείσεις τον πελάτη να πληρώσει για να δοκιμάσει. Θα μπορούσες να πείσεις τον πελάτη ενος ακριβού προϊόντος (π.χ. πριν σκάσω 2000 για την τάδε συσκευή, θέλω να την δοκιμάσω) ΑΛΛΑ αυτός που μπορεί να αγοράσει κάτι ακριβό θα σε πει γύφτο αν του ζητήσεις μερικά ευρώ για τη δοκιμή (ρε φίλε θα σου σκάσω 2000 και μου ζητάς 4 ευρώ για μια ώρα; ). Φαντάσου να σκέφτεσαι να αγοράσεις μια bmw Μ5 και για το test drive να σου ζητάνε 30 ευρώ για την βόλτα. Κατανοείς το παράδοξο; Πάντα θα υπάρχουν καταναλωτές που ψάχνουν τη λεπτομέρεια και ίσως να πλήρωναν λίγα ευρω για να δού διεξοδικά μια συσκευή αλλά αυτοί ειναι η ελάχιστη μειοψηφεία που δεν θα σου βγάλει ουτε τα έξοδα κίνησης.

Η ιδέα σου όμως δεν είναι άσχημη αν την δεις λίγο διαφορετικά. ΌΛΕΣ οι εταιρείες εχουν προϋπολογισμό και υλικό για επιδείξεις. Αν ο χώρος που διαθέτεις ειναι σε κάποιο ανεκτό σημείο μπορείς να δημιουργήσεις μόνιμο εκθεσιακό χώρο ανα εταιρεία και ανα Χ μέρες. Π.χ. συμφωνείς με την sony για το τάδε διάστημα, με την hp για το τάδε διάστημα, κλπ. Αυτοί θα πρέπει να σου πληρώνουν μόνο το ρεύμα (με μετρητή παροχής) και εσύ θα κερδίζεις απο κάποια παράπλευρη παροχή (π.χ. να διατηρείς καφετέρια μεσα στο χώρο, να προωθείς άλλο μεταπωλητή, κλπ).

Υπο πολλές προϋποθέσεις μπορείς να καθιερωθείς σε μια περιοχή και με την κατάλληλη προώθηση μεσω internet να εχεις κατευθυνόμενη πελατεία.

• Like 2
Δημοσ.

Η ιδέα σου όμως δεν είναι άσχημη αν την δεις λίγο διαφορετικά. ΌΛΕΣ οι εταιρείες εχουν προϋπολογισμό και υλικό για επιδείξεις. Αν ο χώρος που διαθέτεις ειναι σε κάποιο ανεκτό σημείο μπορείς να δημιουργήσεις μόνιμο εκθεσιακό χώρο ανα εταιρεία και ανα Χ μέρες. Π.χ. συμφωνείς με την sony για το τάδε διάστημα, με την hp για το τάδε διάστημα, κλπ. Αυτοί θα πρέπει να σου πληρώνουν μόνο το ρεύμα (με μετρητή παροχής) και εσύ θα κερδίζεις απο κάποια παράπλευρη παροχή (π.χ. να διατηρείς καφετέρια μεσα στο χώρο, να προωθείς άλλο μεταπωλητή, κλπ).

Υπο πολλές προϋποθέσεις μπορείς να καθιερωθείς σε μια περιοχή και με την κατάλληλη προώθηση μεσω internet να εχεις κατευθυνόμενη πελατεία.

Ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου , δεν ειπα ποτε οτι θελω να πουλαω, ειπα να δοκιμαζουν .Ειδικα εαν στο μερος που ειμαι δεν γινονται σχεδον ποτε τετοια event.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου , δεν ειπα ποτε οτι θελω να πουλαω, ειπα να δοκιμαζουν .Ειδικα εαν στο μερος που ειμαι δεν γινονται σχεδον ποτε τετοια event.

Η ιδέα σου είναι καλή αλλά μίλησες και για είσοδο 3-5ευρω/1ώρα. Εκεί είναι το λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...