anest_dek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία τιμή για αυτό το stickaki http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=120904 1
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 πηραμε το 16αρι με 10 περιττο ¨)))))) Άστοχο το σχολιό σου αν σκεφτείς πώς με επιπλέον 4,90Ε παίρνεις 2πλάσιο μέγεθος. 4
IcemanGr71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία τιμή για αυτό το stickaki http://www.eshopspec...phtml?id=120904 Εγώ παράγγειλα ένα για να βάλω μέσα παιδικές ταινίες για να βλέπει ο μικρός στο media player...
JimChris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Eυχαριστω για την ενημερωση Να εισαι καλα
giannispaok Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω για την ενημερωση! πολυ καλη προσφορα και διαβαζει και γραφει γρηγορα....!!!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Άστοχο το σχολιό σου αν σκεφτείς πώς με επιπλέον 4,90Ε παίρνεις 2πλάσιο μέγεθος. +1
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση, αγόρασα και εγώ για χρήση αρχείων στον αποκωδικοποιητή....
Tomahawk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Άστοχο το σχολιό σου αν σκεφτείς πώς με επιπλέον 4,90Ε παίρνεις 2πλάσιο μέγεθος. Δεκτόν, αλλα δε νομίζω πως χρειάζεται να συγκρίνουμε ταχύτητες...
defacer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω για την ενημερωση! πολυ καλη προσφορα και διαβαζει και γραφει γρηγορα....!!!!! Σίγουρα διαβάσαμε το ίδιο; Με υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης στα 28 MB/sec και εγγραφής στα 6.50 MB/sec... Άσχετο: όταν έρθει η επανάσταση, την ώρα που οι άλλοι θα κρεμάνε δικηγόρους εγώ θα κυνηγάω μαρκετάδες. Τα 28 μου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά αλλά δεν το κάνω θέμα. Τα 6.50 είναι ταχύτητες χελώνας. 32GB = 32000 MB (στο περίπου, δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα είναι το formatted capacity). Αν κάνεις τη διαίρεση βγαίνει ότι μ' αυτή την ταχύτητα για να το γεμίσεις θέλεις κάτι παραπάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά. Το οποίο είναι και ο λόγος που δεν το αγοράζω παρόλο που η τιμή είναι πολύ καλή.
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Eίναι όντως αργό στο write αλλά μία από τις καλύτερες χρήσεις για το συγκεκριμένο flashάκι πιστεύω πως είναι αυτή που ανέφερε ο pp6210...
IcemanGr71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Σίγουρα διαβάσαμε το ίδιο; Άσχετο: όταν έρθει η επανάσταση, την ώρα που οι άλλοι θα κρεμάνε δικηγόρους εγώ θα κυνηγάω μαρκετάδες. Τα 28 μου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά αλλά δεν το κάνω θέμα. Τα 6.50 είναι ταχύτητες χελώνας. 32GB = 32000 MB (στο περίπου, δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα είναι το formatted capacity). Αν κάνεις τη διαίρεση βγαίνει ότι μ' αυτή την ταχύτητα για να το γεμίσεις θέλεις κάτι παραπάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά. Το οποίο είναι και ο λόγος που δεν το αγοράζω παρόλο που η τιμή είναι πολύ καλή. Απλά το γεμίζεις ..... και το αφήνεις.... για ταινίες π.χ. παιδικές που βλέπει ο μικρός συνέχεια ή για αρχεία που θες να τα έχεις μαζί σου πάντα.... είναι για χαρά..... ανάλογα με την χρήση.... αγοράζεις ή όχι...
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 πηρα και εγω ενα για να το εχω για μουσικη μονιμα στο αυτοκινητο (τα 4GB δεν παλευονται πολυ, τα βαριεσαι) σαν τιμη δεν ειναι και τιποτα το τρελο καθως στο amazon το χουν 10.29 λιρες αλλα διαβαζω καλες αξιολογησεις και ειναι και χωρις μεταφορικα οποτε μια χαρα, ευχαριστω τον TS
apostolispk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν περνεις στικακι 32 gb με ταχυτητα ενγραφης 6,5. Απαραδεκτο στικακι.εδω το αλλο με 10 ευρω ειχε 28 ενγραφη και μερικοι δεν το θελανε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα