Προς το περιεχόμενο

E-shop specials Intenso 32 gb usb stick μόνο 14,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση, αγόρασα και εγώ για χρήση αρχείων στον αποκωδικοποιητή....

Δημοσ.

Άστοχο το σχολιό σου αν σκεφτείς πώς με επιπλέον 4,90Ε παίρνεις 2πλάσιο μέγεθος.

Δεκτόν, αλλα δε νομίζω πως χρειάζεται να συγκρίνουμε ταχύτητες... ;)

Δημοσ.

ευχαριστω για την ενημερωση! πολυ καλη προσφορα και διαβαζει και γραφει γρηγορα....!!!!!

Σίγουρα διαβάσαμε το ίδιο;

Με υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης στα 28 MB/sec και εγγραφής στα 6.50 MB/sec...

Άσχετο: όταν έρθει η επανάσταση, την ώρα που οι άλλοι θα κρεμάνε δικηγόρους εγώ θα κυνηγάω μαρκετάδες.

Τα 28 μου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά αλλά δεν το κάνω θέμα. Τα 6.50 είναι ταχύτητες χελώνας. 32GB = 32000 MB (στο περίπου, δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα είναι το formatted capacity). Αν κάνεις τη διαίρεση βγαίνει ότι μ' αυτή την ταχύτητα για να το γεμίσεις θέλεις κάτι παραπάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά.

Το οποίο είναι και ο λόγος που δεν το αγοράζω παρόλο που η τιμή είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

Eίναι όντως αργό στο write αλλά μία από τις καλύτερες χρήσεις για το συγκεκριμένο flashάκι πιστεύω πως είναι αυτή που ανέφερε ο pp6210...

Δημοσ.

Σίγουρα διαβάσαμε το ίδιο;

Άσχετο: όταν έρθει η επανάσταση, την ώρα που οι άλλοι θα κρεμάνε δικηγόρους εγώ θα κυνηγάω μαρκετάδες.

Τα 28 μου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά αλλά δεν το κάνω θέμα. Τα 6.50 είναι ταχύτητες χελώνας. 32GB = 32000 MB (στο περίπου, δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα είναι το formatted capacity). Αν κάνεις τη διαίρεση βγαίνει ότι μ' αυτή την ταχύτητα για να το γεμίσεις θέλεις κάτι παραπάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά.

Το οποίο είναι και ο λόγος που δεν το αγοράζω παρόλο που η τιμή είναι πολύ καλή.

Απλά το γεμίζεις ..... και το αφήνεις.... για ταινίες π.χ. παιδικές που βλέπει ο μικρός συνέχεια ή για αρχεία που θες να τα έχεις μαζί σου πάντα.... είναι για χαρά..... ανάλογα με την χρήση.... αγοράζεις ή όχι...

Δημοσ.

πηρα και εγω ενα για να το εχω για μουσικη μονιμα στο αυτοκινητο (τα 4GB δεν παλευονται πολυ, τα βαριεσαι)

σαν τιμη δεν ειναι και τιποτα το τρελο καθως στο amazon το χουν 10.29 λιρες αλλα διαβαζω καλες αξιολογησεις

και ειναι και χωρις μεταφορικα οποτε μια χαρα, ευχαριστω τον TS :-D

Δημοσ.

Δεν περνεις στικακι 32 gb με ταχυτητα ενγραφης 6,5.

Απαραδεκτο στικακι.εδω το αλλο με 10 ευρω ειχε 28 ενγραφη και μερικοι δεν το θελανε!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...