Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκυλί μου φοβάται πολύ, όταν παίρνω ένα κλαδί - ξύλο, αυτό κάθετε αντί να τρέξει

και όταν λέω κάθετε δεν εννοώ ότι δεν φεύγει μόνο αλλά επίσης κάθετε στα πόδια και κατεβάζει το κεφάλι...

πραγματικά είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί αν ποτέ του τύχει κάτι αυτό δεν θα το βάλει στα πόδια :/, δοκίμασα να τον χτυπήσω 2-3 φορές λίγο δυνατά για να τον τεστάρω και αυτό δεν έφευγε :cry:

Δημοσ.

Καλά,μαλάκας είσαι;Δοκίμασες να χτυπήσεις το σκυλάκο να στρετσάρει;Με ξύλο;

Ορισμένοι από σας δεν σας αξίζει ο αέρας που ανασαίνετε ρε μπαγλαμάδες.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά,μαλάκας είσαι;Δοκίμασες να χτυπήσεις το σκυλάκο να στρετσάρει;Με ξύλο;

Ορισμένοι από σας δεν σας αξίζει ο αέρας που ανασαίνετε ρε μπαγλαμάδες.

τι λες ρε μ**πιτουρο, είναι δυνατών δηλαδή

απλά λίγο, τόσο δα. χαστούκισε τον εαυτό σου χωρίς δύναμη για να καταλάβεις πόσο δυνατά τον βάρεσα.

@τρολλερς, Μην είστε offtopic!!!

Δημοσ.

Όχι στην βια κατά των ζώων!

Εύχομαι όποιος κακοποιεί τα ζώα η ζωή του να του το ανταποδώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Aν του τύχει κάτι θα δράσει το ένστικτό του.Ξέρει καλύτερα απο σένα.

Το ο,τι το βαράς και κάθεται είναι γιατι είσαι το αφεντικό του.

Οι σκύλοι σε αντίθεση με τις γάτες ειναι ρήχα συναισθηματικά ζώα.Αν βαρέσεις ενα σκύλο θα σου ρθει με την ουρά στα σκέλια αν χτυπήσεις γατα θα μπεις στην black list της,

Δεν φταίει αυτό που κάθεται προσοχή σε σένα ειναι γιατί είσαι το αφεντικό του και τον ταΐζεις, όποτε εσύ ξέρεις καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.

καλα ο σκυλος σου τα φοβαται κι εσυ εκανες την κινηση να τον χτυπησεις μ αυτο??

λιγη κοινη λογικη ρε γμτ!

προφανως το σκυλακι εχει καποια φοβια με τα ξυλα, τι ηλικια εχει?

• Like 2
Δημοσ.

τι λες ρε μ**πιτουρο, είναι δυνατών δηλαδή

απλά λίγο, τόσο δα. χαστούκισε τον εαυτό σου χωρίς δύναμη για να καταλάβεις πόσο δυνατά τον βάρεσα.

@τρολλερς, Μην είστε offtopic!!!

Ειλικρινά,θάθελα να ήμουν δίπλα σου την ώρα που σήκωσες το ξύλο και κοπάνησες το σκυλάκο.Θα περπάταγες σε καμια βδομάδα.

Το σκυλάκο ρε χαμένε;Που σε κοιτάει στα μάτι και περιμένει σα νάσαι θεός να τον χαϊδέψεις,λες κι εξαρτάται η συνέχεια της ζωής του απ' το χάδι σου;Και τον κοπανάς ρε μαλακισμένο;

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω, 4-5 χρόνια το έχω, κουταβάκι θυμάμαι ότι ήταν , ε +-1

ρε παιδιά έλεος, δεν χτυπάω σκυλιά, δεν τον βάρεσα δυνατά, απλά έχω παρατηρήσει αυτόν τον φόβο και ήθελα να τον τεστάρω!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΔΥΝΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ!

άλλο είναι το θέμα, μην αλλάζετε το θέμα!

@οντοπικ

δεν γίνεται μόνο με μένα αλλά με όλη την οικογένεια...

Δημοσ.

οκ μην το ξεχειλώσουμε το θέμα γιατι και σε εμένα συμβαίνει αλλα το αντίθετο (ο σκύλος μου με δαγκώνει για να δει αν φοβάμαι)

στο θέμα σου τώρα!

το σκυλί έχει φάει ξύλο. Απο κάποιον έχει φάει ξύλο 100%. Εφόσον εσύ ή κάποιος στην οικογένεια σου δεν τον χτυπήσατε /χτυπάτε τότε πριν τον πάρεις είχε κακοποιηθεί.

σκύλος που φοβάται κάτι συγκεκριμένο επειδή γεννήθηκε φοβητσιάρης δεν υπάρχει.

αν τον έχεις εκτός σπιτιού πιθανόν να του πέταξε κάποιος πέτρα η ξύλο και να τον χτύπησε. (ίσως κάποιο διαβολόπαιδο της γειτονιάς του , ρίξτους κανένα χαστούκι να ομολογήσουν πιο το έκανε αν καταλάβεις κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

ψαξε μπας και βρεις κανα βιντεο με τον dog whisperer...

ασχετο με τον topic starter χτες ειδα ενα ζωο να βαραει το μποξερ του παιζει καταγγελια καπου?για χ λογους δεν ειμαι για μπλεξιματα ξυλο δικαστηριο κτλ.

Δημοσ.

Κάποιος απ' όλους σας τον κοπάνησε μέχρι να πονέσει (δεν πονάνε εύκολα αυτά έχουν αυτόματη έκκριση ενδορφίνης και όσο και να υποφέρουν δεν το δείχνουν,απλά κατεβάζουν τ' αφτιά και υποφέρουν ήσυχα,ανάλγητοι άνθρωποι,δεν μας αξίζει αυτός ο γαμωπλανήτης τελικά...).

Τις κραυγές πόνου τις βγάζουν για να αποθαρύνουν τον επίδοξο χρήστη βίας εναντίον τους.

Κι αυτά ζωντανά είναι,τη βίαια επιβολή στη προσωπικότητά τους την απεχθάνονται.

Δημοσ.

κοιτα να δεις το σκυλακι οταν ηταν κουταβι μπορει να ειχε καποια ασχημη εμπειρια με ξυλο κι ετσι να του εχει μεινει φοβια. μπορει καποιος να το ειχε απειλησει , να χε χτυπησει κλπ.

Η να μη του το "εμαθες" με τον σωστο τροπο. Ας πουμε ενα αντικειμενο, καινουριο προς τον σκυλο, κοιταμε να του το "συστησουμε" αργα αργα, και μονος του τελικα να εξοικειωθει. Αν το χες παρει και το κουναγες πανω απο το κεφαλι του, δεν...

Τωρα ειναι σε μια ηλικια που δυσκολα θ αλλαξει αυτο, μπορεις ομως να προσπαθησεις. ασε ενα μικρο ξυλο κατω, κατσε διπλα, κρατα την αγαπημενη του λιχουδια και με ηρεμη φωνη προσπαθησε να το παρακινησεις να σε πλησιασει.Μολις το κανει δωσε τη λιχουδια αρχισε τα μπραβο κλπ. Αυτο επαναλαβε το αρκετες φορες. Αν δεν πλησιαζει ουτε για να φαει, ξεκινα να τοποθετεις λιχουδιες σε μια χ αποσταση απο το ξυλο, και σιγα σιγα να τις φερνεις πιο κοντα.

Ειναι απαραιτητο ομως να παιζει με ξυλα?τοσα παιχνιδια υπαρχουν

Δημοσ.

το σκυλί όπως είπα το έχω από κουτάβι, όσο τον έχω εγώ δεν έχει πάθει το παραμικρό

το φροντίζουμε καλά, του δίνουμε να τρώει κάθε μέρα...

το μόνο που μπορώ να φανταστώ έχει να κάνει με την μάνα μου, μερικές φορές απλά το διώχνει χωρίς βία και το τονίζω αυτό επειδή μπορεί να φάει καμιά κότα.

έχω την εντύπωση ότι φοβάται την μάνα, δεν ξέρω.

απλά να επισημάνω ότι δεν πέφτει κάτω όταν κρατάω ένα κλαδί-ξύλο, πέφτει όταν κάνω την κίνηση να τον χτυπήσω.

ΥΓ: αν είναι αυτό που είπε ένας από πάνω, ότι το κάνει επειδή με νοιώθει δικό του άτομο (δεν μου αρέσει το αφεντικό) τότε παιδιά είναι RESPECT, Πολύ συγκινητικό.

Κάποιος απ' όλους σας τον κοπάνησε μέχρι να πονέσει (δεν πονάνε εύκολα αυτά έχουν αυτόματη έκκριση ενδορφίνης και όσο και να υποφέρουν δεν το δείχνουν,απλά κατεβάζουν τ' αφτιά και υποφέρουν ήσυχα,ανάλγητοι άνθρωποι,δεν μας αξίζει αυτός ο γαμωπλανήτης τελικά...).

Τις κραυγές πόνου τις βγάζουν για να αποθαρύνουν τον επίδοξο χρήστη βίας εναντίον τους.

Κι αυτά ζωντανά είναι,τη βίαια επιβολή στη προσωπικότητά τους την απεχθάνονται.

:(

--------------------------------------

θα παρακαλούσα έναν Moderator να κάνει Delete το τοπικ, δεν μπορώ, είμαι πολύ ευαίσθητος.

κοιτα να δεις το σκυλακι οταν ηταν κουταβι μπορει να ειχε καποια ασχημη εμπειρια με ξυλο κι ετσι να του εχει μεινει φοβια. μπορει καποιος να το ειχε απειλησει , να χε χτυπησει κλπ.

Η να μη του το "εμαθες" με τον σωστο τροπο. Ας πουμε ενα αντικειμενο, καινουριο προς τον σκυλο, κοιταμε να του το "συστησουμε" αργα αργα, και μονος του τελικα να εξοικειωθει. Αν το χες παρει και το κουναγες πανω απο το κεφαλι του, δεν...

Τωρα ειναι σε μια ηλικια που δυσκολα θ αλλαξει αυτο, μπορεις ομως να προσπαθησεις. ασε ενα μικρο ξυλο κατω, κατσε διπλα, κρατα την αγαπημενη του λιχουδια και με ηρεμη φωνη προσπαθησε να το παρακινησεις να σε πλησιασει.Μολις το κανει δωσε τη λιχουδια αρχισε τα μπραβο κλπ. Αυτο επαναλαβε το αρκετες φορες. Αν δεν πλησιαζει ουτε για να φαει, ξεκινα να τοποθετεις λιχουδιες σε μια χ αποσταση απο το ξυλο, και σιγα σιγα να τις φερνεις πιο κοντα.

Ειναι απαραιτητο ομως να παιζει με ξυλα?τοσα παιχνιδια υπαρχουν

δεν έχετε καταλάβει, το έκανα μόνο 1 φορά επειδή παρατήρησα αυτό το πράγμα και μου έκανε εντύπωση.

γενικά τον κάνω παρέα, τον χαιδεύω, και δεν με φοβάται, όταν τον φωνάζω έρχεται όλο χαρά..

Δημοσ.

θα παρακαλούσα έναν Moderator να κάνει Delete το τοπικ, δεν μπορώ, είμαι πολύ ευαίσθητος.

σε καταλαβαίνω , δεν περίμενες να ακούσεις κάτι τέτοιο.

μην το παίρνεις της μετρητής όμως , δεν είναι ανάγκη να ήταν κάποιος απο την οικογένεια σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο σκύλος δεν σε νιώθει αφεντικό και το κάνει αυτό, αλλά απλά φοβάται. Και κάνοντας αυτά τα πειράματα κάθε άλλο παρά βοηθάς την κατάσταση. Είναι σα να έχεις ένα παιδάκι που φοβάται και εσυ κάθε τόσο κρυβεσαι και του κανεις "μπου" για να τσεκαρεις αν φοβάται...

Αν δεν το εδειρες εσυ, κάποιος του ρίχνει μερικές στα μουλωχτά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...