ennoeitai Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εύχομαι να σου το κάνουν το ίδιο κι εσένα ρε "μάγκα". Να έρθει κάποιος να σε σπάσει στο ξύλο για να δει αν μπορείς να φύγεις! Παιδιά ξέρει κανείς τα στοιχεία του; Έχω ήδη στείλει αυτή τη σελίδα στη φιλοζωική.
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε HateLove κι εσύ, ολόκληρος χωριάτης και μπήκες στο ινσόμνια να ρωτήσεις τους αστούς με τα σκυλάκια του σαλονιού και της ψυχοθεραπείας πως να κουμαντάρεις το σκυλί σου για να μην τρώει τις κότες και να μη φοβάται τα κλαδιά; Αυτοί μόνο και μόνο επειδή έγραψες τις λέξεις "σκύλος" και "ξύλο" στην ίδια πρόταση, είναι ικανοί να σε λιντσάρουν διαδικτυακά. Παιδιά ξέρει κανείς τα στοιχεία του; Έχω ήδη στείλει αυτή τη σελίδα στη φιλοζωική. Εγώ πήρα τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και την άμεση δράση. Θα φτιάξω και damnatio σελίδα στο φέησμπουκ, να τον τσακίσουμε τον αλήτη. Όλοι εδώ http://www.mostfunga...r-of-voodoo.htm Victim's name: IHateLove 4
HERTHAN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδη αν ενα σκυλι φοβαται τα οπλα και τις σφαιρες του μπουμπουνας μια (στην κεφαλα ομως ετσι?) ετσι για τεσταρισμα. Nice mate... 1
IHateLove Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 αναρωτιέμαι αν σκέφτεστε πριν απαντήσετε, μου δίνετε την εντύπωση ότι απλά είστε με τις ώρες σε μια οθόνη και έχετε αποβλακωθεί. είπα εγώ ότι χτυπάω το σκυλί μου;;; , Ελληνικά μιλάμε γα**ω το κέρατο μου. μερικά σχόλια σας με ενοχλούν, με παρουσιάζουν σαν άνθρωπο που χτυπάει τα ζωα που αυτό δεν ισχύει. απαιτώ σεβασμό, αν έχετε κάτι επί του θέματος τότε γράψτε αλλιώς αφήστε το Spaming (trolling) θα ήταν προτιμότερο να μην γράψετε καν από το να λέτε κουταμάρες. 3
bluesattack Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε φουστη μου διαβαστε κανα βιβλιο , ρωτηστε σε κανα ειδικο φορουμ , κανα εκπαιδευτη.Τι ειναι αυτα ? Δηλαδη ηθελες με το που παρεις το ξυλο , σαν αφεντικο , να το βαλει στα ποδια η να σου ορμηξει ? Για να ειναι ετοιμος για τον εξω κοσμο ? Τι κουλα ειναι αυτα...
ennoeitai Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει ρε χειτλαβ λίγη πλάκα κάναμε χαλάρωσε. Για σκύλους δεν ξέρω, αλλά άμα ψάξεις στο γκουγκλ (στα αγγλικά) σίγουρα θα βρεις περιπτώσεις παρόμοιες με τη δική σου, και πώς το έλυσαν.
leecherman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε HateLove κι εσύ, ολόκληρος χωριάτης και μπήκες στο ινσόμνια να ρωτήσεις τους αστούς με τα σκυλάκια του σαλονιού και της ψυχοθεραπείας πως να κουμαντάρεις το σκυλί σου για να μην τρώει τις κότες και να μη φοβάται τα ξύλα; Ρε συ ντάμπα,εσύ δεν ήσουνα ρε όταν λέγαμε για καλασνίκοφ και σφαίρες που φοβόσουνα μη σε πιάσει καμια ξώφαλτση;Θες να σου βρω την εξέλιξη του topic starter στη Κρήτη που τάχουνε ξεκοιλιασμένα και δεμένα με σύρμα μέχρι τον υποδόριο ιστό;
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιτα τα σκυλια ειναι οπως τα μαθεις.. Εγω ειχα ενα πολυ καλο σκυλι και οποιον ξενο εβλεπε μυριζοταν τον βγαγιζε... Τωρα αν κανενα μικρο πηγαινει και του πεταει πετρες ειναι αλλο θεμα αυτο...
isay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 hatelove κανονισε με κάποιο γνωστό σου που δεν τον ξέρει ο σκύλος να βρεθούν κοντά χωρίς τη δική σου παρουσία. Πές στο γνωστό σου να πιάσει ένα κλαδί και να παρακολουθήσει τη συμπεριφορά του σκύλου. Αν φοβηθεί, τοτε εχει φάει πολύ ξύλο (ή πέτρες) στο παρελθόν. Αν δεν φοβηθεί ή ακόμα καλύτερα του μοντάρει, τότε ο σκύλος σκύβει σε σενα γιατί σε βλέπει σαν αρχηγό της αγέλης. Κοινή λογική - δοκιμή αίτιο και αποτέλεσμα
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 το θεμα κλεινει.για να μην αρχισω να μοιραζω ban με οποιον εγραψε off topic και φυγουν 5-6 απο εδωμεσα που δεν ξερουν τι να κανουν και μπαινουν και καταστρεφουν καποια θεματα. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις