4saken Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι ενα γατακι περιπου δυο μηνων στην γειτονια που σημερα που το δα μετα απο μερικες μερες ηταν πολυ νωχελικο, βαριεστημενο.Δεν αντιδρουσε σε πειραγματα,καθοταν πολυ χαλαρα να το χαιδεψω και ουτε καν αντιδρουσε πχ στο καλωδιο των hands free οπως πριν μερικες μερες...Σαν να βαριοταν την ζωη του σε αντιθεση με το αδερφακι του που ηταν οπως τις προηγουμενες μερες. Ορεξη δεν του ελειπε, εφαγε κανονικα μεχρι να χορτασει και το μεσημερι και πριν απο λιγο ενω ηπιε και κανονικα.Παρατηρησα οτι ειναι μαυρισμενο ενα μικρο μερος της μυτης του, δεν ξερω αν ηταν ετσι απο την αρχη και εγω απλα το προσεξα τωρα. Καμια ιδεα?Αν ειναι ετσι και αυριο λεω να το παω σε κτηνιατρο...
lary7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Οσο τρωει και πινει μην το φοβασαι. Μπορει να ειναι ψιλοαρωστο,τα αδεσποτα κολλανε ευκολα διαφορα πραγματα αλλα οι γατες με το που παθουν το παραμικρο σοβαρο τους κοβεται η ορεξη. Τοτε ειναι που πρεπει να ανησυχεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Aν τρωει κανονικα και απλα ειναι νωχελικο δεν φαινεται να εχει αμεση αναγκη απο κτηνιατρο. Αν δεις να κραταει 2-3 μερες το θεμα της νωχελικοτητας πηγαινε το καμια βολτα γιατι σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο για την ηλικια του.
4saken Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω παιδια...Τι βολτα να το παω?μπορει να βολταρει στην γειτονια μονο του...Δεν ειναι περιορισμενο σε σπιτι...
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Στον κτηνιατρο εννοουσε Επειδη τωρα φροντιζω 4 γατακια που βρηκαμε γυρνωντας απο διακοπες, να ξερεις οτι ειναι πολυ ευαισθητα. Μπορει ναι μεν να τρωει αλλα να χει καποιο προβλημα. Εφοσον ειναι νωχελικο πηγαινε το στο γιατρο αυριο καλου κακου 1
leecherman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αβιταμίνωση λόγω αποχής από το μητρικό γάλα,είτε από αδυναμία είτε απο "απώλεια" της μαμάς.
4saken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα ειχε σκουληκια και ηταν αφυδατωμενο...Του βαλε ορο,βιταμινες και μου δωσε μια κρεμα να του δινω καθε 3 μερες.Θα γινει καλα... 1
Finn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε και σύντομα στα παιχνίδια! Χθες άκουγα εγώ έξω απ το γραφείο να μυξοκλαίει όλη μέρα αλλά όταν σχόλασα δε το βρήκα :/
leecherman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε και σύντομα στα παιχνίδια! Χθες άκουγα εγώ έξω απ το γραφείο να μυξοκλαίει όλη μέρα αλλά όταν σχόλασα δε το βρήκα :/ Βγαίνουν τα δυστυχούλια στη γύρα... Με κοίταγε ένα από δαύτα στα μάτια,ότι ξεχώριζε το κεφαλάκι του απ' το δάπεδο αυτ-του σύριζα στο πεζοδρόμιο...πρωί-πρωί. Καλή παρέα θάταν για τη westie_ούλα μου,αλλά είμαι αφ' ενός λίγος να μαζέψω όλα τα δέσποτα σπίτι μου και αφεδύο λείπουμε όλη μέρα και άμα πάμε σπίτι θέλουμε καναπέ και χάδια,όχι κουβά+σφουγγαρίστρα...
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι να σαι με κουβα;; Σε αμμο κανουν τις αναγκες τους οι γατες
leecherman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι να σαι με κουβα;; Σε αμμο κανουν τις αναγκες τους οι γατες Με είχε σιαμέζος 19 1/2 χρόνια....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Με είχε σιαμέζος 19 1/2 χρόνια.... Οπως μαθουν απο μικρα. Εμενα απτην πρωτη μερα στην αμμο παει και δεν εχει κανει ουτε μια ατασθαλεια εδω και 1 χρονο. Ακομα και οταν χρειαστηκε να το δωσω αλλου οταν εφευγα εκτος χωρας για διακοπες, παλι πηγαινε απευθειας στην αμμο, παροτι θεωρητικα βρισκοταν σε εντελως καινουργιο και ξενο χωρο που δεν θα ηξερε που πρεπει να κατευθυνθει για να κανει την ακαγη του. Ενα κακο εχει οτι του αρεσει η αμμος και ωρες-ωρες την σκαβει πολυ και την πεταει εξω απο την λεκανη ή οτι καμια φορα απτα 4 ποδια (ειναι και πολλα για να τα ελεγξεις...) το ενα παταει σε "λαθος" σημειο (εκει που μολις τα εκανε δηλαδη) και μετα κοβει βολτες μεσα στο σπιτι γεμιζοντας το ευωδιαστες πατημασιες...Αλλα αυτο αντε να συμβαινει 1 φορα το μηνα, ασε που πλεον οταν το βαζω στο σπιτι του αποκλειω την προσβαση στη λεκανη, ενω οταν το βγαζω στη βεραντα του αποκλειω την προσβαση στο σπιτι ακριβως γιααυτο το λογο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως μαθουν απο μικρα. Εμενα απτην πρωτη μερα στην αμμο παει και δεν εχει κανει ουτε μια ατασθαλεια εδω και 1 χρονο. Ακομα και οταν χρειαστηκε να το δωσω αλλου οταν εφευγα εκτος χωρας για διακοπες, παλι πηγαινε απευθειας στην αμμο, παροτι θεωρητικα βρισκοταν σε εντελως καινουργιο και ξενο χωρο που δεν θα ηξερε που πρεπει να κατευθυνθει για να κανει την ακαγη του. Ενα κακο εχει οτι του αρεσει η αμμος και ωρες-ωρες την σκαβει πολυ και την πεταει εξω απο την λεκανη ή οτι καμια φορα απτα 4 ποδια (ειναι και πολλα για να τα ελεγξεις...) το ενα παταει σε "λαθος" σημειο (εκει που μολις τα εκανε δηλαδη) και μετα κοβει βολτες μεσα στο σπιτι γεμιζοντας το ευωδιαστες πατημασιες...Αλλα αυτο αντε να συμβαινει 1 φορα το μηνα, ασε που πλεον οταν το βαζω στο σπιτι του αποκλειω την προσβαση στη λεκανη, ενω οταν το βγαζω στη βεραντα του αποκλειω την προσβαση στο σπιτι ακριβως γιααυτο το λογο. χαχαχ ακριβως το ιδιο κάνει και το δικό μου και πρέπει να σκουπίζω κ να σφουγγαριζω καθε 4 μέρες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 H λυση που σκεφτομαι ειναι να παρω καμια λεκανη... ολυμπιακων διαστασεων για να μειωθουν οι πιθανοτητες να πατησει λαθος σημειο. Αλλα νομιζω οτι θα μυριζει περισσοτερο ασε που θα θελει αρκετα περισσοτερη αμμο. Το σπαστικο συνηθειο να σκαβει την αμμο επιμονα και να γεμιζει τη βεραντα με τους κοκκους, δεν ξερω πως θα το καταπολεμησω, λογικα δεν γινεται. Α και το αλλο κακο συνηθειο ειναι οτι οταν παιζει και τον πιανει η τρελα και τρεχει απο δω κι απο κει αρεσκεται στο να μπαινει και να κρυβεται στην λεκανη για την επομενη ενεδρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα