Liverpool89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 στη δικιά μου περίπτωση καλύτερα να μη ζει... και δε θα ζει για πολύ ακόμα..... Ρε μαγκες αυτο ειναι σοβαρο... εδωσε σημεια ζωης μετα της εφτα Οκτωβρίου α 1
snik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι μεν ειναι πρωτογνωρες οι καταστασεις για καποιον 20αρη η 30αρη σημερα μιας και μεγαλωσε σε μια εποχη που υπηρχε αρκετο χρημα και σημερα ισχυει ακριβως το αντιθετο αλλα βλεπω αρκετους να τα εχουν παρατησει και να επαναπαυονται σε αυτην την κατασταση. Δηλαδη λενε την καραμελα οτι υπαρχει κριση και ολα ειναι μαυρα και ειναι ολη μερα μεσα στην μαυριλα. Δεν πιστευω οτι αλλες εποχες τα πραγματα ηταν κατα πολυ ευκολοτερα, απλα οι συνθηκες ηταν διαφορετικες. Ναι πριν καποια χρονια ηταν αλλιως ο 30αρης σε σχεση με τον τωρα αλλα δεν μου λεει κατι αυτο, το θεμα ειναι να προσαρμοζομαστε και να κανουμε οτι καλυτερο στις συνθηκες που επικρατουν. Οσο για τον ts και φιλιες υπαρχουν αν βρεις τα σωστα ατομα, και μια χαρα γυναικες υπαρχουν γυρω σου αρκει να ξερεις τι ψαχνεις και μεχρι που "σε παιρνει". Επισης μια χαρα ευκαιριες υπαρχουν και μεσα στην κριση αλλα αν παρασυρεσαι απο την γενικη ψυχολογια που κυκλοφορει αυτην την στιγμη λογικο ειναι να μην τις βλεπεις. 2
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ρε μαγκες αυτο ειναι σοβαρο... εδωσε σημεια ζωης μετα της εφτα Οκτωβρίου α Ναι. 2
dritan90 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 σε οποια χωρα και να πας δυσκολα ειναι man..... και βασικα νομιζω οτι εδω ερχεται ο χαρακτηρισμος που λενε "βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο" κα για τσιμεντουπολεις,εγκληματικοτηα και μεταναστες που λες,αποτελουν κομματι της καθημερινοτητας σε ολες τις μεγαλουπολεις και στον ανεπτυγμενο κοσμο, μην κοιτας ΠΑΡΙΣΙ και ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ οπως τις διαφημιζουν οι εταιριες, ανεκαθεν στα μεγαλα αστικα κεντρα συνοστιζονταν κοσμος...παλια ανθρωποι απο την επαρχια ,,,τωρα ανθρωποι απο αλλη ηπειρο. Γεμισε λιγο το ποτηρι
sistah Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλη καλη καραμελα και αυτη με τη υγεια.Καλα να εισαι και ολα τα αλλα ερχονται μετα.Οκ, δεν διαφωνω αλλα ειναι και λιγο ατακα να καθησυχασεις τον εαυτο σου.Οποιος ειναι αφοσιωμενος σε αυτο που θελει να κανει/σπουδασει, θα βρει δουλεια και καλη.Ειναι λιγο ποσο το θες και πως ονειρευεσαι τον εαυτο σου στο μελλον.Ειναι μικρα εξυπνα steps που κανεις για να ανεβεις σκαλιτσα χωρις τον μπαμπακα αναγκαστικα.Ειναι λιγο ποσο αυτονομος εισαι, ποσο δυνατος και ποσο το πιστευεις.Κριση και μαλακιες ελεγα και εγω, αλλα βλεπω γυρω μου ανθρωπους που κανανε ΚΑΤΙ και αλλαξανε τον κοσμο γυρω τους,κατι κανανε, ενα βημα παραπανω και πετυχανε το κατι ωστε να μην παιρνουν 500ε και να τους αρεσει αυτο που κανουν.Δεν ειναι ολα ευκολα και ισα αλλα δεν καταφερνεις πολλα περιμενοντας να γινουν ολα καλα γυρω σου και να αδραξεις την ευκαιρια.
kathytherion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Οι γυναίκες καταντήσανε πια απλησίαστες, γιατί αποκτήσανε ξαφνικά υπερβολική αξία και την είδανε ντίβες και θεογκόμενες. ε!! Οριστε? Φιλία δεν υπάρχει πια, την πάτησε το τρένο.να ζήσει !! Κατι τετοια γραφαμε στα λευκωματα και στα θρανια αρχες 2000 Γνώμη μου είναι να ζει κανείς. Με διαφορετικά κριτήρια όμως. Έχουμε καταλήξει σ ένα κόσμο όπου μας ενδιαφέρει ο δηθενισμός, η καριέρα και έχουμε αφήσει στην άκρη πολλές απο τις χαρές της ζωής. Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να κυνηγάω το ιδεατό και να αποθηκεύω κάθε δεκάρα κάτω από το μαξιλάρι για μια δύσκολη στιγμή. Well i ve got news for you. Η δύσκολη στιγμή ξεκίνησε απ τη στιγμή που γεννήθηκες. Ιδίως για τους νέους αν δε ζήσεις τώρα, αν δε κάνεις ταξίδια, αν δε γνωρίσεις άλλους ανθρώπους, πότε θα το κάνεις; Όταν βγεις στη σύνταξη; (Αν βγεις ποτε). Είμαι ένα κλικ πριν την παραίτηση/απόλυση και θέλω να πάρω το μηχανάκι μου να φύγω μια βόλτα στην νότια Ευρώπη. Να σκεφτώ. Να ζήσω. Μετά βλέπουμε. Σε θαυμαζω. Θελει μεγαλη ψυχη να αποτιναξεις τον παλιο υπολογιστικο, και συνετο εαυτο σου και να τολμησεις πραγματα. Πολυ συχνα μπαινω στη λουμπα της αποταμιευσης και της εξασφαλισης ενος ησυχου κεφαλιου, οτι εχω κατι στην ακρη για μια αναγκη. Το αποτελεσμα ειναι απ τη μια να μην εχω και παλι τη δυνατοτητα να κανω οσα θα ηθελα στη ζωη μου και απ την αλλη να θεωρουν οι δικοι μου οτι ειμαι υπευθυνη και αξιοπιστη, οτι δεν χρειαζομαι ποτε λεφτα και οτι θα τα βγαζω περα μονη μου, με αποτελεσμα να τσονταρουν συνεχεια στ αδερφια μου και εγω να μενω ετσι. Και ντρεπομαι να ζηταω κιολας.
DDevil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Να συ-ζεί κανεις ή να μην συ-ζεί. Ιδου η απορια!!! Οσο για τον ts και φιλιες υπαρχουν αν βρεις τα σωστα ατομα, και μια χαρα γυναικες υπαρχουν γυρω σου αρκει να ξερεις τι ψαχνεις και μεχρι που "σε παιρνει". Επισης μια χαρα ευκαιριες υπαρχουν και μεσα στην κριση αλλα αν παρασυρεσαι απο την γενικη ψυχολογια που κυκλοφορει αυτην την στιγμη λογικο ειναι να μην τις βλεπεις. Αυτο ειναι φοβερή ατάκα σε κάποιον που έχει πέσει απανωτά σε 4-5 μυστηριες.... "Υπάρχουν και μια χαρα γυναικες αρκει να ξέρεις τι ψάχνεις..." χαχαχαχα
kathytherion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγω και άνεργος να ημουν με εξασφαλισμένο το φαγητο και τη στέγη από γονεις μια χαρα θα την έβγαζα πάντως. Α και με ένα 150ευρω χαρτζηλικι το μηνα να το τρωω με γυναικες! Σιγα μη καθομουν να σκασω επειδή η προηγουμενη γενια κατεστρεψε τη χωρα και τωρα δεν υπάρχουν ευκαιριες για τους νεους. Μη το λες τοσο ευκολα, αποτελματωνεσαι για πλακα σε μια τετοια κατασταση... zio10 ηταν αρκετά συνηθισμενο γιατι οι τράπεζες έδιναν ευκολα δάνεια. Εδώ ερχοντουσαν πιτσιρικες στο πανεπιστημιο και σε εψηναν να βγάλεις κάρτα πιστωτικη για καταναλωτικές αγορές!!!!!!!! Επιτοκιο κάπου στο 17% αν θυμάμαι καλά.... και όταν την ρωτούσες το απλο ποιος θα τα πληρώσει ρε κοπελια???? ο μπαμπάς. Μα είναι δυνατον να επιτρέπει η τράπεζα να βγαινουν έτσι ευκολα κάρτες? με τι προϋποθέσεις ... θα τις πληρώσει ο μπαμπάς! χαχαχα ! Καλα αυτο με τις πιστωτικες το προλαβα κι εγω, και μπηκα στο Τει το 2010!
DDevil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μη το λες τοσο ευκολα, αποτελματωνεσαι για πλακα σε μια τετοια κατασταση... Καλα αυτο με τις πιστωτικες το προλαβα κι εγω, και μπηκα στο Τει το 2010! hahahah ήταν πολυ αστειο το σκηνικο
Lanike71 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει άδικο ο TS σε αυτά που λέει, αλλά έχει απόσταση με το "να ζει κανείς ή να μη ζει". Το κακό δεν είναι ότι "είναι άσχημα τα πράγματα".Το κακό είναι ότι δε φαίνεται φως και αυτή η κατάσταση ίσως διαρκέσει άλλα 20 χρόνια (για μένα σίγουρα).Οπότε ξεκινάς να σκέφτεσαι τη ζωή σου με πολλά μείον. Αν έχεις ακόμα τη στήριξη γονιών, ξεκίνα να μαζεύεις εφόδια και να την κάνεις για νέες πολιτείες.Το να βρεις μία δουλειά των 400 ευρώ και να λες "έχει ο Θεός","κάτι θα γίνει" κλπ στηριζόμενος στη σιγουριά του πατρικού,είναι σα να αρνείσαι να δεις κατάματα την αλήθεια. Προς το παρόν, ξεκίνα κανένα χόμπυ, γυμναστική (αν δεν κάνεις) και δες θετικά τα πράγματα.Σίγουρα υπάρχει μέλλον για αυτόν που πιστεύει σε αυτό.Μη συνδέσεις όμως το μέλλον σου ποτέ με καταστάσεις ή με ανθρώπους : Πχ το να πεις "ξέρεις, ωραία τα λες, αλλά τους γονείς μου εγώ δεν τους αφήνω" ή "ξέρεις,εγώ χωρίς καφέ στην παραλία Θεσσαλονίκης δε μπορώ". Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. 2
DDevil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μετράει πολυ η γυμναστική κάνω 2-3 φορές το λιγοτερο την εβδομάδα απο 45λ με μια ώρα. Και κοιμάσαι και το απογευματάκι μια ώρα και μετά γυμναστική!!!! 1
GREENLAND Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 oπως ειπε και ο jim morrison Riders on the stormInto this house we're bornInto this world we're thrownLike a dog without a boneAn actor out on loanRiders on the storm και μετα ηρθε το skip και το εβαλε χαλι σε διαφημιση με τους 29 κατασκευαστες του. :-D
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αφου ηρθαμε στον κοσμο θα παλεψουμε ειδικα αν εχουμε αλλους που εξαρτωνται απο μας Ο καθε ανθρωπος πρεπει να επιλεγει να κανει αλλαγες στη ζωη του για να την κανει καλυτερη εστω και αν ειναι ριζικες και μεγαλες Το ερωτημα εχει κυριως αξια αν ειχαμε τη δυνατοτητα να αποφασισουμε πριν γεννηθουμε ή πριν αποφασισουμε να κανουμε ενα παιδι Ποσοι απο μας θα λεγαμε καλυτερα να μην ειχα γεννηθει καλυτερα παρα να ερθω σε ενα κοσμο που το 80% ισως ειναι στη δυστυχια και τη μιζερια
alan2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 http://www.economist.com/news/finance-and-economics/21677223-new-study-shows-money-can-buy-you-happinessbut-only-fleetingly-others?fsrc=scn%2Ffb%2Fte%2Fpe%2Fed%2Fkeepingupwiththekarumes
Panos.Powers Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που κάνουμε λάθος νομίζω πως είναι ότι πιστεύουμε ότι η ευτυχία έρχεται απο έξω προς τα μέσα ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο . Το πως νιώθουμε μέσα μας μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τις καταστάσεις γύρω μας. Η ζωή παρόλα αυτά μπορεί να σου δώσει πολλά σκατά εκεί που δεν το περιμένεις. Βρες και κάνε πράγματα που σε γεμίζουν όσο μπορείς και γενικά κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, μετά όλα θα είναι καλύτερα. Το ξέρω πως τα λόγια είναι πολύ απλά και εύκολα και αυτό που σου λέω είναι δύσκολο αλλά νομίζω είναι σωστή προσέγγιση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα