GR_Antiturk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ειμαι καινουργιο μελος στο insomnia κ ξεκινω με το θεμα Sharkoon drakonia gaming mouse και γενικα με την Sharkoon... ειμαι φανατικος παιχτης εδω κ χρονια του Battlefield 2, 2142, 3... παιζουμε καθε μερα μα αλλα παιδια online και οπως καταλαβαινετε το παιχνιδι αυτο εχει υψηλες απαιτισεις απο ολες τις αποψεις, εκτος απο ενα πολυ καλο PC Gaming θελει και καλα οπτικα μεσα, mouse, keyboard, joystick... Το προβλημα μου εμενα ειναι το ποντικι, πρεπει να εχεις ενα καλο gaming ποντικι με πολλα DPI απο 2000 και ανω, Ειχα το microsoft Sindwinder x5 με 2000 DPI, για 5 χρονια σχεδον, το ποντικι εχει φαει πολυ λιωσιμο ολα αυτα τα χρονια καθως και πολλα χτυπημτα στον τοιχο στο πατομα αναλογα απο που μου ρχοταν να το ριξω εκεινη τι στιγμη, ειμαι υπερευχαριστημενος ολο αυτο το διαστιμα μεχρι προχθες που μου χαλασε, τελος παντων ας μην το κουραζω, ψαχνω να αγορασω καινουργιο ποντικι κ οι επιλογες που εχει κανεις ειναι παρα πολλες κ κλεινουν περισσοτερο προς την RAZOR, πιστευω πως ειναι τα καλυτερα οπως κ τα steelsieries αλλα δυστυχως ειναι πανακριβα, κατελιξα λοιπον στην Sharkoon κ συγκκριμενα στο Sharkoon Drakonia με 5000 DPI, τα χαρακτηριστικα του ειναι: Max. DPI 5,000 Max. acceleration 30 G Mouse weight max. 150 g (w/o cable) Dimensions (L x W x H) 126 x 88,1 x 41,8 mm Sensor Laser Connector USB2.0 (gold-plated) Cable length 180 cm (textile sheathing) Max. FPS 11,750 Max. IPS 150 Number of buttons 11 DPI indication LEDs Scroll wheel left/right yes Mouse feet 4, plastic Illumination yes, configurable via software Chip Avago ADNS-9500 Lifting sensitivity 1-5 mm Weight Tuning System yes (6x 5 g) Εδω μπορειτε να δειτε το ποντικι: http://www.itsmart.g...roducts_id=3823 Τι ξερετε για αυτην την μαρκα? την εχετε χρισιμοποιησει ποτε? ξερετε κατι για το συγκεκριμενο ποντικι? σηγγνωμη αν σας επρηξα... :mrgreen: ξεχασα να πω οτι το ποντικι το βρισκω στο Skroutz 32euro στο καταστημα Visionstudio... τρομερη τιμη για ποντικι με τετοια χαρακτηριστικα... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2012 από GR_Antiturk 1
haris013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδια επειδη ψαχνομαι και εγω για mouse τι λεει το συγκεκριμενο? γιατι τοσο χαμηλη τιμη με τοσα πολλα features? απο ποιοτητα τι λεει? oοσα review διαβασα για το συγκεκριμενο ηταν αριστα! σε σχεση με το g400 της logi αξιζει το σαρκοον?
StratosV7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου το ιδιο θελω να μαθω κ εγω σε ενα αλλο θεμα που ανοιξα πιο κατω... το μονο που ξερω για τι μαρκα αυτη ειναι οτι ενας φιλος εχει το Sharkoon FireGlinde http://www.sharkoon.com/?q=en/node/1341 στα 3.600 DPI πληρως ρυθμιζομενα και 20G, εδω κ 2 χρονια το λιωνει στο παιχνιδι κ δεν εχει καταλαβει τιποτα... το καλυτερο ποντικι στην κατηγορια του θα ελεγα... 1
haris013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου το ιδιο θελω να μαθω κ εγω σε ενα αλλο θεμα που ανοιξα πιο κατω... το μονο που ξερω για τι μαρκα αυτη ειναι οτι ενας φιλος εχει το Sharkoon FireGlinde http://www.sharkoon....?q=en/node/1341 στα 3.600 DPI πληρως ρυθμιζομενα και 20G, εδω κ 2 χρονια το λιωνει στο παιχνιδι κ δεν εχει καταλαβει τιποτα... το καλυτερο ποντικι στην κατηγορια του θα ελεγα... το εχεις δει απο κοντα το fireglide του φιλου σου? με ενδιαφερει να μαθω περισσοτερα γενικα για την ποιοτιτα των ποντικιων της sharkoon,συγκεκριμενα τα πλαστικα ειναι πολυ ψευτικα-φθηνιαρικα?
StratosV7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ναι το εχω δει απο κοντα και το βλεπω καθε μερα, ειναι λιγο φτηνιαρικο αλλα οχι ψευτικο κ οχι ωστε να σε φερει στο σημειο να μην το αγορασεις... σου ειπα οτι το λιωνει καθημερινα στο BATTLEFIELD κ δεν εχει καταλαβει χριστο... απο οτι μου λεει ειναι ευχαριστημενος κ θα το ξαναγοραζε... εχει τελεια αποκριση στα games... καθαρα gaming mouse... αν μπεις στο eshop θα δεις κ αλλα σχολια και απο αλλους...
haris013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ναι το εχω δει απο κοντα και το βλεπω καθε μερα, ειναι λιγο φτηνιαρικο αλλα οχι ψευτικο κ οχι ωστε να σε φερει στο σημειο να μην το αγορασεις... σου ειπα οτι το λιωνει καθημερινα στο BATTLEFIELD κ δεν εχει καταλαβει χριστο... απο οτι μου λεει ειναι ευχαριστημενος κ θα το ξαναγοραζε... εχει τελεια αποκριση στα games... καθαρα gaming mouse... αν μπεις στο eshop θα δεις κ αλλα σχολια και απο αλλους... ωραιος! ευχαριστω πολυ! ως τωρα ειναι το καλυτερο που εχω δει στα ~30 ευρω το dragonia. κατι αλλο που εχω απορια,ποιος ο λογος υπαρξης τοσων πολλων dpi? τι θελω να πω,εχω τωρα το κλασικο αθανατο sidewinder x3 το οποιο ειχε 3 βαθμιδες μεχρι 2000 dpi. ποτε λοιπων δεν καταφερα να παιξω κανενα παιχνιδι στα 2000 dpi γιατι ειχε απειρο sensivity! θελω να ρωτησω καποιον gamer λοιπον πως καταφερνει να παιζει με τοσο μεγαλη ευαισθησια,φαντασου στα 5000dpi δηλαδη, συγκεκριμενα στα fps games δεν μπορουσα να βρω με τιποτα στοχο στα 2000 dpi καθως το crosshair πηγαινε σαν τρελο οπου ναναι. γιατι διαφημηζουν σαν ειδανικο feature τα πολλα dpi στα gaming mouses?
StratosV7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ναι εχεις δικιο αλλα ειναι οπως συνηθισει κανεις, εγω προσωπικα εχω το sindwinder x5, βαζω τερμα το dpi κ κατεωαζω μετα το sensitivity μεσα απ το παιχνιδι... οσο περισσοτερα εχεις τοσο καλυτερο ελεγχο στο παιχνιδι σου εχεις... παρε ενα παραδειγμα οπως τα pixel μιας οθονης... οσο περισσοτερα τοσο πιο καλη αναλυση θα εχεις... ελπιζω να με επιασες... σηγκεκριμενα ειναι η αναλυση του ποντικιού δηλαδή πόσο καλα μπορεί να διαβάσει την κίνηση που κάνεις σε μία ιντσα. (έχει να κάνει με την ακρίβεια) οσο περισσότερο τόσο καλύτερο... Ποσες κουκιδες σαρωνει η διαβαζει σε μια ιντσα δλδ 2.54cm... πχ 5.000 DPI, σαρωνει 5.000 κουκιδες αν 2.5cm... οπως τα pixel μιας οθονης που σου ειπα παραπανω... ενωλιγης ειναι τα pixel στο ποντικι... την διαφορά βεβαια την βλέπεις πολυ καλυτερα σε προγράμματα cad (σχεδίου) ή επεξεργασίας εικόνας (photoshop) κ λιγοτερο στα games, που ομως κ εκει ειναι αισθητη...
haris013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στο photoshop το ομολογω οτι βολευει παραπολυ η υψηλη αναλυση καθως και εγω αμα δουλευω καποιο project βαζω φουλ την αναλυση του ποντικιου. μαλιστα αυτο με το sensivity του παιχνιδιου δεν το ειχα σκεφτει! παω να το δοκιμασω πριν αγωρασω το dragonia. κατι αλλο το dpi on the fly ωστε να το αλλαζεις in game σε τι εξυπηρετει? μπορεις να μου δωσεις κανα παραδειγμα ? 1
StratosV7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 παραδειγμα, εγω παιζω battlefield 3 online, τα dpi ειναι στο φουλ, αν μπω σε ενα οχημα επι του παιχνιδιου εννοω, τοτε η κανη π.χ απ το tank κινειται πολυ γρηγορα κ δεν μπορω να σημαδεψω...οποτε κατεβαζω το dpi κ ειναι κομπλε... Ενα αλλο παραδειγμα ειναι κ οταν παιζεις sniper, οταν σημαδευεις μπορει να μην σε βολευει η ταχυτητα οπως βλεπεις απ τη διοπτρα κ ετσι παλι το αλλαζεις... Στο sniper επισης μπορεις να χρειαστεις περισσοτερα dpi διοτι στις πολυ μεγαλες αποστασεις χρειαζεσαι ολα τα dpi γιατι ακομα κ το χιλιοστο του χλιοστου παιζει ρολο... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ 1
haris013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 παραδειγμα, εγω παιζω battlefield 3 online, τα dpi ειναι στο φουλ, αν μπω σε ενα οχημα επι του παιχνιδιου εννοω, τοτε η κανη π.χ απ το tank κινειται πολυ γρηγορα κ δεν μπορω να σημαδεψω...οποτε κατεβαζω το dpi κ ειναι κομπλε... Ενα αλλο παραδειγμα ειναι κ οταν παιζεις sniper, οταν σημαδευεις μπορει να μην σε βολευει η ταχυτητα οπως βλεπεις απ τη διοπτρα κ ετσι παλι το αλλαζεις... Στο sniper επισης μπορεις να χρειαστεις περισσοτερα dpi διοτι στις πολυ μεγαλες αποστασεις χρειαζεσαι ολα τα dpi γιατι ακομα κ το χιλιοστο του χλιοστου παιζει ρολο... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ με καλυψες πληρος! να'σε καλα.
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν να πω και εγώ την άποψή μου για την Sharkoon. Έχω το fireglider εδώ και 2-3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η ποιότητα κατασκευής του είναι αρκετά καλή (θυμίζει razer στην αφή το πλαστικό του) ενώ μπορείς να το προγραμματίσεις όπως θες, είτε αυτό αφορά παιχνίδια είτε άλλες εργασίες. Το αγόρασα αυτό και όχι το draconia γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η εμφάνιση του δεύτερου. 3
haris013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν να πω και εγώ την άποψή μου για την Sharkoon. Έχω το fireglider εδώ και 2-3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η ποιότητα κατασκευής του είναι αρκετά καλή (θυμίζει razer στην αφή το πλαστικό του) ενώ μπορείς να το προγραμματίσεις όπως θες, είτε αυτό αφορά παιχνίδια είτε άλλες εργασίες. Το αγόρασα αυτό και όχι το draconia γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η εμφάνιση του δεύτερου. ωραιο το fireglider! αν και νομιζω πως το dragonia Θα μου κατσει καλυτερα στο χερι δεν αποκλειω και την αγωρα του fireglider,ειναι και ποιο φθηνο
DreadKnight Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά έχω το Sharkoon Fireglider και έχω να πω ότι τα σπάει. Μια φορά έδωσα παραπανίσια λεφτά για ποντίκι, αλλά άξιζε τον κόπο.
StratosV7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά πήρα το revoltec Fightmouse Elite... Το ξέρει κανείς σας; [ATTACH]161342[/ATTACH] Αποστολή από το ST18i XPERIA RAY με τη χρήση Insomnia App
Feregorn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό είναι ΟΕΜ ποντίκι, το έχουν, δηλαδή, κυκλοφορήσει και άλλες εταιρίες με διαφορετική ονομασία. Κοιτούσα ένα αδελφάκι του, κόκκινου χρώματος (δεν θυμάμαι όνομα) και σε review που βρήκα, είχαν πει εξαιρετικά λόγια. Το ίδιο θα ισχύει και για το δικό σου αφού είναι πανομοιότυπα μοντέλα. Εμένα πάντως, αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι το Draconia και από βίντεο που είδα φαίνεται και αρκετά μεγάλο, οπότε και θεωρώ θα ταιριάζει τέλεια στο χέρι μου. Έχει και όλα αυτά τα φοβερά χαρακτηριστικά και το μοναδικό design, θα το αγοράσω σίγουρα συντόμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα