Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ξεχρεώσει επιτέλους κάποια στιγμή και να ορθοποδήσει.

Θυμάσαι στην Αργεντινή να έφευγαν και να μην πλήρωναν φόρους;

Σε πληροφορώ καθόλου να μην πληρώνεται κανένας Έλληνας για τα υπόλοιπα 30 χρόνια και να δουλεύει τζάμπα και να τα δίνει όλα στο κράτος, η χώρα δεν ξεχρεώνει. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι παίζει. Η χώρα έχει χρεοκοπήσει 3 ή 4 φορές μέχρι τώρα, μπορεί να είναι και παγκόσμιο ρεκόρ και να μην έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό. Αντί να την αφήσουν να χρεοκοπήσει και επίσημα, το τρενάρουν για άλλους λόγους.

Η Αργεντινή, μπορεί να την συγκρίνουν με την Ελλάδα, αλλά καμία σχέση. Μα καμία απολύτως.

• Like 1
  • Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε πληροφορώ καθόλου να μην πληρώνεται κανένας Έλληνας για τα υπόλοιπα 30 χρόνια και να δουλεύει τζάμπα και να τα δίνει όλα στο κράτος, η χώρα δεν ξεχρεώνει. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι παίζει. Η χώρα έχει χρεοκοπήσει 3 ή 4 φορές μέχρι τώρα, μπορεί να είναι και παγκόσμιο ρεκόρ και να μην έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό. Αντί να την αφήσουν να χρεοκοπήσει και επίσημα, το τρενάρουν για άλλους λόγους.

Ωραια, πες οτι ανακοινώνουν επίσημη χρεοκοπία..... Μετά; Μετά πως θα βρει το κρατος χρήματα για να ορθοποδήσει;
Δημοσ.

Ωραια, πες οτι ανακοινώνουν επίσημη χρεοκοπία..... Μετά; Μετά πως θα βρει το κρατος χρήματα για να ορθοποδήσει;

Δεν υποστηρίζω αυτήν την λύση, αλλά εκεί μας έχουν φέρει, και εκεί μας οδηγούν λάου λάου.

Και θα το θυμηθείς ότι αυτό θα γίνει τελικά. Η χώρα θα βαρέσει χρεοκοπία, θα βγει από το ευρώ και θα κόψει δικό της νόμισμα, θα γίνει στάση πληρωμών για 2-3 μήνες και σιγά σιγά θα προσπαθήσει να επανέλθει. Θα περάσουν όμως αρκετές δεκαετίες για να επιστρέψει το βιοτικό επίπεδο στα δεδομένα του 1998-2000. Βαρώντας χρεοκοπία σημαίνει ότι διαγράφονται τα χρέη. Στις οικονομίες, όταν χρεοκοπείς, γίνεται διαγραφή. Βέβαια δεν μπορείς να ξαναδανειστείς μετά, γι'αυτό και θα περάσουν χρόνια να ξανακερδίσει η χώρα την αξιοπιστία της σιγά σιγά.

Από την στιγμή που το κράτος θα κόψει δικό του νόμισμα, από εκεί θα βρει τα χρήματα. Πάντα έτσι γίνεται στις οικονομίες, όταν το κράτος δεν έχει χρήμα, τυπώνει, και ανεβαίνει ο πληθωρισμός. Τώρα επειδή δεν μπορεί να τυπώσει χρήμα, δανείζεται άμεσα από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και ανεβάζει φόρους. Το κακό όμως είναι ότι σ'αυτήν την περίπτωση τώρα, οι φόροι που δίνει ο Έλληνας δεν επιστρέφουν πίσω στο κράτος για να μπορέσει να ορθοποδήσει. Πληρώνεις φόρους και πάνε τα λεφτά στους δανειστές, όχι στο κράτος για να μπορέσει να επανέλθει. Και όσο πιο γρήγορα, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, γυρίσουμε σε δικό μας νόμισμα, τόσο το καλύτερο. Η καθυστέρηση δεν ευνοεί την Ελλάδα, άλλους ευνοεί, αυτούς που δεν την αφήνουν να φύγει από την ευρωζώνη.

Η ευκαιρία χάθηκε την πρώτη διετία, με τον ΓΑΔ. Τότε χρειαζόταν πρωθυπουργός με @@ να τους τρίξει τα δόντια και να τους εκβιάσει. Δεν το κάναμε, τώρα είναι αργά.

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζω αυτήν την λύση, αλλά εκεί μας έχουν φέρει, και εκεί μας οδηγούν λάου λάου.

Και θα το θυμηθείς ότι αυτό θα γίνει τελικά. Η χώρα θα βαρέσει χρεοκοπία, θα βγει από το ευρώ και θα κόψει δικό της νόμισμα, θα γίνει στάση πληρωμών για 2-3 μήνες και σιγά σιγά θα προσπαθήσει να επανέλθει. Θα περάσουν όμως αρκετές δεκαετίες για να επιστρέψει το βιοτικό επίπεδο στα δεδομένα του 1998-2000.

Από την στιγμή που το κράτος θα κόψει δικό του νόμισμα, από εκεί θα βρει τα χρήματα. Πάντα έτσι γίνεται στις οικονομίες, όταν το κράτος δεν έχει χρήμα, τυπώνει, και ανεβαίνει ο πληθωρισμός. Τώρα επειδή δεν μπορεί να τυπώσει χρήμα, δανείζεται άμεσα από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και ανεβάζει φόρους. Και όσο πιο γρήγορα, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, γυρίσουμε σε δικό μας νόμισμα, τόσο το καλύτερο. Η καθυστέρηση δεν ευνοεί την Ελλάδα, άλλους ευνοεί, αυτούς που δεν την αφήνουν να φύγει από την ευρωζώνη.

Η ευκαιρία χάθηκε την πρώτη διετία, με τον ΓΑΔ. Τότε χρειαζόταν πρωθυπουργός με @@ να τους τρίξει τα δόντια και να τους εκβιάσει. Δεν το κάναμε, τώρα είναι αργά.

Ναι συμφωνώ, αλλα πρεπει και οι πολιτες να υποστηρίζουν και να βοηθουν --οσο μπορουν-- το κρατος. Εαν δηλαδη φυγουν ολοι για εξω τοτε και να κανει σταση πληρωμών δεν θα εχει αποτελεσμα επειδη ετσι κι αλλιως δεν θα υπαρχουν εργαζομενοι στην Ελλαδα!
Δημοσ.

Ναι συμφωνώ, αλλα πρεπει και οι πολιτες να υποστηρίζουν και να βοηθουν --οσο μπορουν-- το κρατος. Εαν δηλαδη φυγουν ολοι για εξω τοτε και να κανει σταση πληρωμών δεν θα εχει αποτελεσμα επειδη ετσι κι αλλιως δεν θα υπαρχουν εργαζομενοι στην Ελλαδα!

Τώρα μιλάμε για ακραία και άκρως υποθετική περίπτωση.

Αν αύριο ξυπνούσαμε και όλοι οι Έλληνες είχαν φύγει στο εξωτερικό, η χώρα θα έβγαινε άμεσα από την ευρωζώνη. Βασικά αυτό θα την ευνοούσε, γιατί όπως είπα η παραμονή μας το μόνο που κάνει είναι να προσθέτει φορολογία στον Έλληνα πολίτη και τα λεφτά να φεύγουν έξω, αντί να πηγαίνουν στο κράτος.

Να φύγουν όλοι δεν πρόκειται. Αλλά θα φύγει ένα πολύ μεγάλο μέρος, όχι εργατικό δυναμικό, αλλά επιστήμονες. Δεν είναι όπως μεταπολεμικά που ζητούσαν εργάτες σε χώρες του εξωτερικού. Από εργάτες σήμερα, άλλο τίποτα η Ευρώπη, η Αμερική και η Αυστραλία. Σπουδαγμένους θέλουν, και αυτοί είναι που μπορούν να φύγουν και έχουν την ευκαιρία. Όσοι μείνουν πίσω θα είναι είτε άτομα σπουδαγμένα που θα έχουν ακόμα τις δουλειές τους, είτε εργατική τάξη.

Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις:

1) Από που προκύπτει το ότι όταν μια χώρα χρεωκοπεί διαγράφονται τα χρέη της;

2) Πως το κράτος θα μπορεί με "δικό του" νόμισμα να κόβει όποτε θέλει αυτό χρήμα, όταν η τράπεζα της Ελλάδος δεν ανήκει στο κράτος;

Δημοσ.

Οχι, ο Ελληνας. Απλα οταν καποιος βαριεται να ψαξει για καλη δουλεια καθεται και λεει το γνωστο τωρα πια "Ε, φταιει η κριση...". Οπως εχω πει κι αλλες φορες δειξε μου εναν που εψαχνε 24/7 για δουλεια για αρκετο καιρο και δεν βρηκε καποια καλη. (Εννοειται βεβαια οτι αυτος δεν θα εχει μονο το απολυτήριο ενος ΕΠΑΛ).....

...και επειδή βαριέται να ψάξει για δουλειά, μεταναστεύει στο εξωτερικό. Πιο ότι να 'ναι...

Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις:

1) Από που προκύπτει το ότι όταν μια χώρα χρεωκοπεί διαγράφονται τα χρέη της;

2) Πως το κράτος θα μπορεί με "δικό του" νόμισμα να κόβει όποτε θέλει αυτό χρήμα, όταν η τράπεζα της Ελλάδος δεν ανήκει στο κράτος;

Αυτό σημαίνει χρεοκοπία, δεν έχω να πληρώσω. Το ίδιο συμβαίνει και σε ατομικό επίπεδο. Αν κάποιος εργοστασιάρχης βαρέσει χρεοκοπία και χρωστάει 1 δις σε εμπόρους και άλλο 1 δις σε μισθούς, κανείς δεν θα πάρει δεκάρα τσακιστή. Ο εργοστασιάρχης χρεοκόπησε. Σε επίπεδο χωρών, η χώρα χάνει την αξιοπιστία της στις διεθνείς αγορές και δεν μπορεί να ξαναδανειστεί. Οπότε χρειάζονται χρόνια για να την επανακτήσει. Αλλά...

Όταν το κράτος έχει δικό του νόμισμα, δανείζεται από τον εαυτό του και με έμμεσο τρόπο από τους πολίτες. Κόβει λεφτά, ανεβαίνει ο πληθωρισμός και κάνει υποτίμηση του νομίσματός του. Από εκεί τα βρίσκει, η χώρα γίνεται πιο φθηνή για τον ξένο και την προτιμάει σε εξαγωγές και σε τουρισμό. Αυτήν την στιγμή η χώρα είναι πανάκριβη, και το κράτος δεν μπορεί ούτε να κόψει χρήμα, ούτε να κάνει υποτίμηση του νομίσματός του για να γίνουν πιο δελεαστικά τα προιόντα που εξάγει, συμπεριλαμβανομένου και του τουρισμού. Το αποτέλεσμα είναι να προσπαθεί να βρει λεφτά με άλλους τρόπους, που σημαίνει άμεση φορολογία στον πολίτη. Δεν θα ήταν κακό αυτό, αλλά η φορολογία που βαραίνει τις πλάτες του Έλληνα πάει στους δανειστές και στα χρωστούμενα και όχι πίσω στο κράτος για να μπορέσει σιγά σιγά να ορθοποδήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ αρχην ειμαι αντιθετος ακομα και με αυτο γιατι αν δεν φευγαν ολοι απο τα χωρια τους να βρουν μια "θεσουλα" στην αθηνα τωρα θα ειχαμε αγροτικη-ζωικη παραγωγη και δεν θα καναμε αβερτα εισαγωγες και να ειμαστε δεσμιοι τριτων.

Αλλα ας το παραβλεψουμε αυτο και θα σου οτι οταν εφευγε απο το χωριο για τη πολη τα λεφτα του εμεναν εδω και κινουσε την αγορα αλλα πληρωνε και φορους αμα ομως φυγει εξω αυτα τα λεφτα θα χαθουν.

Εννωειτε πως οποιος εχει ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει ετσι παει, αλλα δυστηχως αυτη τη νοοτροπια εχουνε μερικοι και τα πληρωνει ο φτωχος και ο συνταξιουχος.

Τους φορους τους δινεις για τους αδυναμους τα κομματοσκυλα οτι και να γυνει εστω και ενα "κοκαλακι" θα το παρουν.

Το ποιός έχει και ποιός όχι είναι υποκειμενικό, φόρους για μένα πρέπει να πληρώνουμε όλοι αναλόγως των εισδημάτων μας και να είναι υπολογισμένοι με τέτοιον τρόπο ωστέ να μην επιβαρύνουν πολύ τα μικρά εισοδήματα.

Πλέον τους φόρους τους δίνεις για να πληρωθούν οι τόκοι και τα δάνεια των δανειστών και των τοκογλύφων που μας δάνεισαν, επίσης οι φόροι πάνε για τους μισθούς των ΔΥ, για τους φτωχούς δεν πάει σχεδόν τίποτα, αν ίσχυε αυτό που λές οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα έπρεπε να πλήρωναν πολύ λιγότερα από αυτά που πληρώνουν εδώ και 2 χρόνια και θα κληθούν να πληρώσουν και πολύ περισσότερα.

Επίσης για αυτό που λές για την επαρχία μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα είχαμε αγροτική ζωή, οι περισσότεροι έφυγαν επειδή ακριβώς δεν γούσταραν την αγροτική ζωή οπότε και εκεί να έμεναν το πιθανότερο είναι να κάνανε κάτι άλλο και όχι απαραίτητα αγρότες. Μπορεί π.χ κάποιος να άνοιγε ένα κατάστημα στην επαρχία.

Δημοσ.

Οχι, ο Ελληνας. Απλα οταν καποιος βαριεται να ψαξει για καλη δουλεια καθεται και λεει το γνωστο τωρα πια "Ε, φταιει η κριση...". Οπως εχω πει κι αλλες φορες δειξε μου εναν που εψαχνε 24/7 για δουλεια για αρκετο καιρο και δεν βρηκε καποια καλη. (Εννοειται βεβαια οτι αυτος δεν θα εχει μονο το απολυτήριο ενος ΕΠΑΛ).....

Δειξε μου κι εσυ ποιο το νοημα να βρει καποιος δουλεια στην Ελλαδα, εστω και καλη και μετα θα σου δειξω εγω οσους θες, ειδικα νεους που ψαχνουν 1 χρονο δουλεια στο αντικειμενο τους και τρωνε ακυρα για διαφορους λογους, στα ελαχιστα interviews που θα τους καλεσουν σε σχεση με τα βιογραφικα που θα δωσουν.

Δηλαδη αντε βρηκες δουλεια στο Ελλαντα με μισθο 1000 ευρω το μηνα. Ναι, και? Δε βλεπεις προς τα που οδευει η οικονομια? Δε βλεπεις το μελλον? Θεωρεις οτι εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα να παιρνεις 1 χιλιαρικο το μηνα στην χωρα αυτη, τα 600-700 να φευγουν σε διαφορων ειδων εξοδα (κυριως φορους εμεσους η αμεσους+ακριβεια) μεχρι να ερθουν νεα μετρα, μετα να ερθουν κι αλλα και μετα κι αλλα, μεχρι που θα σου πουν κανεναν "σορρυ επτωχευσαμεν, δεσμευση καταθεσεων κλπ?". Οχι οτι θα εχεις καταθεσεις αλλα λεμε τωρα. Δεστο απο επαγγελματικη σκοπια ενος καριεριστα ας πουμε. Οταν η οικονομια συρικνωνεται συνεχως, ποιος ο λογος ενας επαγγελματιας σοβαρος να επιλεγει την Ελλαδα για να ασκησει μακροπροθεσμη επαγγελματικη δραστηριοτητα σε μια "καλη" δουλεια? Για να βλεπει πιο πιθανη τη μειωση μισθου απο την προαγωγη και ακομα πιθανοτερη την ανεργια επειδη οι επιχειρησεις ψυχομαχουν?

• Like 1
Δημοσ.

Δειξε μου κι εσυ ποιο το νοημα να βρει καποιος δουλεια στην Ελλαδα, εστω και καλη και μετα θα σου δειξω εγω οσους θες, ειδικα νεους που ψαχνουν 1 χρονο δουλεια στο αντικειμενο τους και τρωνε ακυρα για διαφορους λογους, στα ελαχιστα interviews που θα τους καλεσουν σε σχεση με τα βιογραφικα που θα δωσουν.

Δηλαδη αντε βρηκες δουλεια στο Ελλαντα με μισθο 1000 ευρω το μηνα. Ναι, και?

Το εαν αυτοι οι νεοι που λες ειναι ανειδίκευτοι, ψαχνουν σε λαθος μερη, δεν ξερουν να ψαχνουν για δουλεια ή εαν εχουν σκατα βιογραφικο δεν το ξερω. Ξερω ομως οτι καποιος με πολυ καλη μορφωση που εχει αυτα που ειπα πιο πριν και ψαχνει 24/7 για δουλεια (και οχι παιζοντας στο ιντερνετ) εχεις βρει πολυ καλη δουλεια σε μια εβδομαδα το πολυ. Και ναι, δειξε μου το βιογραφικο ενος απο αυτα τα παιδια να σου δειξω κι εγω το δικο μου να τα συγκρινεις και να μου πεις γιατι εγω βρίσκω δουλεια και οχι αυτοι.

Οσο για το πρωτο που ειπες: "Δειξε μου κι εσυ ποιο το νοημα να βρει καποιος δουλεια στην Ελλαδα, εστω και καλη" δεν εχω να πω κατι. Ειναι μακραν η πιο άστοχη περίοδος που εχω διαβασει....

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει χρεοκοπία, δεν έχω να πληρώσω. Το ίδιο συμβαίνει και σε ατομικό επίπεδο. Αν κάποιος εργοστασιάρχης βαρέσει χρεοκοπία και χρωστάει 1 δις σε εμπόρους και άλλο 1 δις σε μισθούς, κανείς δεν θα πάρει δεκάρα τσακιστή. Ο εργοστασιάρχης χρεοκόπησε. Σε επίπεδο χωρών, η χώρα χάνει την αξιοπιστία της στις διεθνείς αγορές και δεν μπορεί να ξαναδανειστεί. Οπότε χρειάζονται χρόνια για να την επανακτήσει. Αλλά...

Αν και αμφιβάλλω για το ότι διαγράφονται τα χρέη, δεν έχω κάτι επίσημο να παραθέσω οπότε το αφήνω. Φυσικά, ακόμα και σε μια νέα αρχή, όταν δεν έχεις τίποτα, τι θα κάνεις; Θα δανειστείς!

Όταν το κράτος έχει δικό του νόμισμα, δανείζεται από τον εαυτό του και με έμμεσο τρόπο από τους πολίτες.

Το κράτος δεν μπορεί να δανειστεί από τον εαυτό του. Απαγορεύεται. Μόνο από ιδιωτικές τράπεζες (Συνθήκη Λισσαβώνας).

Αυτήν την στιγμή η χώρα είναι πανάκριβη, και το κράτος δεν μπορεί ούτε να κόψει χρήμα, ούτε να κάνει υποτίμηση του νομίσματός του για να γίνουν πιο δελεαστικά τα προιόντα που εξάγει, συμπεριλαμβανομένου και του τουρισμού. Το αποτέλεσμα είναι να προσπαθεί να βρει λεφτά με άλλους τρόπους, που σημαίνει άμεση φορολογία στον πολίτη. Δεν θα ήταν κακό αυτό, αλλά η φορολογία που βαραίνει τις πλάτες του Έλληνα πάει στους δανειστές και στα χρωστούμενα και όχι πίσω στο κράτος για να μπορέσει σιγά σιγά να ορθοποδήσει.

Σε αυτό συμφωνώ.

Δημοσ.
Οσο για το πρωτο που ειπες: "Δειξε μου κι εσυ ποιο το νοημα να βρει καποιος δουλεια στην Ελλαδα, εστω και καλη" δεν εχω να πω κατι. Ειναι μακραν η πιο άστοχη περίοδος που εχω διαβασει....

Τα ποσταρίσματά μου στις δύο τελευταίες σελίδες τα έχεις διαβάσει, ή τζάμπα τα γράφω; Γιατί αν όχι όλα, τα περισσότερα ήταν απαντήσεις σ'εσένα.

Για ξαναδιάβασέ τα, και θα δεις ότι καθόλου άστοχη δεν είναι η περίοδος του @MiDi_MiLiZ, εξηγώ και αρκετά καλά μάλιστα ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει νόημα να βρει κάποιος μία καλή δουλειά στην Ελλάδα (που σιγά μην την βρει, αλλά λέμε τώρα....)

Δημοσ.

Δηλαδη εμεις οι ηλίθιοι καθόμαστε και πληρώνουμε τους φορους μας για να ερθεις εσυ μετα κυριος απο το εξωτερικό και να τα βρεις ολα ετοιμα; Οχι φιλε μου! Να κατσεις και να σκασεις να πληρωνεις τους φορους που σου αναλογούν οσο εσυ φοροδιεφευγες και ηρθαμε σε αυτη την κατασταση, αλλιως μετα οταν γυρισεις απο το εξωτερικο στην "Ωραια Ελαλδα" να μην σε προσλαβει κανεις!

Κι εγω δεν χαίρομαι οταν πληρωνω χαρατσια/φορους αλλα ξερω οτι το κανω για να τα εχω καλα με τους συμπολίτες μου και με την πατριδα μου.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά από έλληνες που δουλεύουν στο εξωτερικό, στέλνουν χρήματα στην οικογενεια που τους μεγάλωσε επειδή όντως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Όχι μια ή δυο φορές στις τόσες αλλά κάθε μήνα 300-500 ευρώ για στεγαστικό/τροφή/φάρμακα. Όλοι που έχω γνωρίσει, όταν παρουσιάστηκε οικονομικό θέμα, όλοι βοήθησαν με χρήματα αλλά και με ουσιαστικές συμβουλές.

Δημοσ.

Το εαν αυτοι οι νεοι που λες ειναι ανειδίκευτοι, ψαχνουν σε λαθος μερη, δεν ξερουν να ψαχνουν για δουλεια ή εαν εχουν σκατα βιογραφικο δεν το ξερω. Ξερω ομως οτι καποιος με πολυ καλη μορφωση που εχει αυτα που ειπα πιο πριν και ψαχνει 24/7 για δουλεια (και οχι παιζοντας στο ιντερνετ) εχεις βρει πολυ καλη δουλεια σε μια εβδομαδα το πολυ. Και ναι, δειξε μου το βιογραφικο ενος απο αυτα τα παιδια να σου δειξω κι εγω το δικο μου να τα συγκρινεις και να μου πεις γιατι εγω βρίσκω δουλεια και οχι αυτοι.

Γενικολογεις με μπλαμπλα. Η πραγματικοτητα στην ελληνικη αγορα εργασιας δεν ειναι τοσο ομορφη οσο υπαινισεσαι (οτι ταχα οποιος εχει γνωση και ειδικευση και ψαχνεται βρισκει καλη δουλεια). Για να βρεις καλη δουλεια πρεπει να υπαρχουν κι εσυ εισαι στο σταδιο που ακομα δεν εχει παρει πρεφα οτι η ανεργια ειναι 24% (εκτος αν 1.000.000 κοσμου, ολοι τους ειναι αχρηστοι ανειδικευτοι αμορφωτοι και βαριουνται να ψαξουν), οτι μεταναστευουν κατα ορδες καμποσες χιλιαδες ατομων επειδη δε βρισκουν τιποτα εδω (εκτος κι αν αυτοι βαριουνται να ψαξουν Ελλαδα, αλλα εχουν ορεξη να ψαξουν εξω) και οτι οι δουλειες μειωνονται με γεωμετρικους ρυθμους (ως συνεπεια των λουκετων και των απολυσεων).

Πολυ καλα.

Επισης τα ποστ σου συνολικα ειναι μακραν τα πιο αστοχα που διαβασα εδω μεσα. Αποτι βλεπω εξαλλου δεν εισαι υπερμαχος του να λες γνωμη, απλα να ακυρωνεις οποια δε συμφωνει μαζι σου ακομα και χωρις να προβαλεις επιχειρηματα. Ε κανω κι εγω το ιδιο και ειμαστε ολοι χαρουμενοι.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...