Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 500 αντε και 20-30 ευρω παρα πανω το πολυ.

Χρήση υπολογιστή : Χαλαρο gaming(κυριως για LOL, Guild Wars 2 και αλλα casual παιχνιδια πχ Darksiders, Max Payne κλπ), ταινιες και μουσικη.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τιποτα το ιδιατερο.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Υπαρχει μια Samsung Syncmaster 20". Μελλοντικα θα αγοραστει μια 24".

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Καρδιτσα, Λαρισα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Οτι εμπιστευεστε και ειναι φθηνο. Πληρωμη με αντικαταβολη ομως απαραιτητο.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Οχι.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Οχι.

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Δες το παρακάτω αν θες. Είναι από το visionstudio στη Θεσσαλονίκη και θα βγει περίπου 500.

Κυριως λογω εμφανισης γινεται να μου προτεινεις καποιο αλλο κουτι? :P

πχ αυτα τα 3

http://www.visionstu...&step=undefined

ειναι οκ?

Παντως περισευουν περιπου 50 ευρω. Γινεται να βελτιωθει κατι απο αυτα που εχεις προτεινει? Περισσοτερο RAM? Ο επεξεργαστης θα μου φτασει?

Σορρυ για το πριξημο απλα δεν εχω ιδεα, για αυτο ρωταω οτι να ναι. :)

Δημοσ.

Παντως περισευουν περιπου 50 ευρω

Να υπολογιζεις και τα μεταφορικα που θα βγουν περιπου 20-30 ευρω

Δημοσ.

Να υπολογιζεις και τα μεταφορικα που θα βγουν περιπου 20-30 ευρω

Ναι το εχω υπολογισει. Με τα μεταφορικα ειναι στα 480 αυτη τη στιγμη οποτε εχω καποιο περιθοριο ακομα.

Δημοσ.

Παρόμοιες επιδόσεις θα έχεις στα παιχνίδια.

Τα θετικά του πρώτου είναι ότι καταναλώνει πολύ λιγότερο και έχει μεγαλύτερη αναβαθμισιμότητα (μπορείς στο μέλλον να πας σε i5 ή i7 επεξεργαστή). Τα αρνητικά ότι είναι διπύρηνο και ενδέχεται στο μέλλον να μην τα πάει καλά ο επεξεργαστής στα παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται πάνω από δύο πυρήνες.

Τα θετικό του δεύτερου είναι ότι παίρνεις τετραπύρηνο επεξεργαστή από τώρα. Τα αρνητικά ότι δεν θα μπορείς να πας σε κάτι high end αν το θελήσεις και η κατανάλωση. Επίσης ότι είναι ακριβότερο.

Δημοσ.

Ωραια, ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις!

Προτιμω να μπορω μελλοντικα να αναβαθμισω το συστημα οποτε θα παρω το πρωτο αν ειναι.

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Επειδη τελικα δεν εχει διαθεσιμα κουτια σε ευλογο χρονικο διαστημα απο το visionstudio θα παρω απο το e-shop αν ειναι.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο το οποιο να εχει αμεση διαθεσιμοτητα απο εκει μεχρι 45-50 ευρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...