Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άι χεστειτε κωλοκουνουπα!! Τοσα χιλιόμετρα κρέας στο κοκκαλο στη πατούσα βρήκατε να κάνετε τη βρωμοδουλεια σας?έλεος δηλαδη...

Καντην μακια να περάσει, όπως ο νικοκ.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Σημερα πηγα για ψαρεμα.. Ενα ψαρι πιασαμε καπου 200 γραμμαρια.. <br><br>

Εγω εχασα δυο φορες το αντιβαρο και το παρατησα.. Εμπλεκε σε πετρες και εσπαγε η πετονια

Βαριδιο δε λεγεται ρε γαμώτο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

@Physics_Rulez μην μασάς, τριπλό καπάκι RMA σε WD Black εγώ... back to back χτυπημένοι με συνεχόμενα serials.

Τον πήγα πίσω στο e-shop. Μαλακία έκανα;

Δημοσ.

Ενα RMA εκανα σε σκληρο στο Eshop πριν 3 χρόνια, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου πέρα από τις μετακινησεις. Τους πήγα τον σκληρο, τους ειπα ότι δεν δουλευει, τον εστειλαν για RMA και μεσα σε 4-5 εργάσιμες πήγα να πάρω τον καινουριο. 

• Like 1
Δημοσ.

In other news, για να ανανεώσει άδεια παραμονής ένα ζευγάρι αλλοδαπών, θα πρέπει να δηλώνουν ετήσιο φορολογητέο εισόδημα>10.200,00 ευρώ, την ώρα που ο βασικός μισθός είναι 586,08 -> ετήσια μικτά 8.205,12 (καθαρά πολύ πιο κάτω). Δηλαδή αν η γυναίκα μείνει άνεργη ή έχει 2-3 παιδιά και δε μπορεί να δουλέψει, bye bye.

Τι μούφα είναι αυτή. Τι 10.200 εισόδημα, στο δημόσιο θα δουλεύουν;

Νόμος του 2005 my ass. Το 2005 κυκλοφορούσαν με καγιέν ρε!

Δημοσ.

Δεν σας διώχνουμε αλλά δεν σας δίνουμε και αδεια παραμονης, θελουμε να ζείτε στην Ελλάδα αλλά χωρίς δικαιώματα, να μην μπορείτε να προσφέρετε, ούτε να πάρετε κάτι από το κράτος γιατι ΕΤΣΙ. 

Δημοσ.

To e-shop έχει το καλό ότι καμμμμιά φορά αν δεν τους "κάθεται" καλά το RMA σου - και δεν μπορούν να κάνουν πουστιά, να στραβώσουν κανένα pin και τέτοια - παίζει να δώσουν εντολή να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Μου έχει τύχει.

Το πλαίσιο, για να δώσει λεφτά -όχι πιστωτικό- πρέπει να ευθυγραμμιστούν πλανήτες και να λυθεί ικανοποιητικά το πρόβλημα της κβαντικής βαρύτητα βρόχων.

Πάντως μαύρισε τους την μέρα, αν σου κάνουν νερά.

Τώρα για άδειες παραμονής τι ψάχνεις ρε Phy, εδώ έχουν μπει τα ούγκανα στη βουλή, αυτά είναι ψηλά γράμματα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...