Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ο τύπος είναι έμπειρος λέμε, γνωστή νυχτερινή φιγούρα, δεν τελειώνει όμορφα. το τελευταίο μπιφτέκι του λούσιφερ και τέτοια. πάω να κοιμηθώ, με λυπάται η ψυχή μου.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Κωνσταντίνε ,όσο μας λες για την ιστορία σου (με έμφαση κατα προτίμηση στον φουσκωτό) τσέκαρε το ζήτημα που σου έχω στείλει από χθες πμ.
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 τη γουστάρει ο τετραπλάσιος σε όγκο από εμένα μπράβος του μαγαζιού. Do you even lift? 7
frenzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ο τύπος είναι έμπειρος λέμε, γνωστή νυχτερινή φιγούρα, δεν τελειώνει όμορφα. το τελευταίο μπιφτέκι του λούσιφερ και τέτοια. Χώσου ελεύθερα, έχεις το εξελικτικό αβανταζ κι αυτοί οι τύποι το σέβονται αυτό. Η γκόμενα βέβαια βαράει κόκκινα σε ψυχασθένεια αλλά αυτό μένει να το ανακαλύψεις. Πάω να οδηγήσω ένα οχταωράκι τώρα, διακοπές, ξεκούραση, κουραφέξαλα.
Rabican Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ρε μπας και κουνηθηκε κανεις στην αθηνα πριν λιγο;; πριν απο 2 λεπτα...; η σκαβουν κανα μετρο στους αμπελοκηπους και δεν το ξερω;; μπαχααχ
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ετρωγα υδατάνθρακες και δεν κατάλαβα τίποτα... 3
Nikosgiann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 τον ενιωσα κ γω,αθηνα εκανε 5.3 στην αμφικλεια
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=328948 5.3 στην Αμφίκλεια 10χλμ εστιακό βάθος Shake it baby, τον νιώσαμε καλά εδώ στο Μαρούσι (στον 4ο όροφο που βρίσκομαι).
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Κωνσταντίνε ,όσο μας λες για την ιστορία σου (με έμφαση κατα προτίμηση στον φουσκωτό) τσέκαρε το ζήτημα που σου έχω στείλει από χθες πμ. δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτό, μίλα με σμοντ που ξέρουν τα μηχανολογικά του φόρουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις