athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ποιος ειναι ο δικος σου λουλουσιφερ? Εχεις αναψυκτηριο?
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πλακα πλακα, μου ειχε αφησει τραυματα, και το συνηδητοποιησα (αν γραφετε ετσι) προχθες που την είχε ο alpha. Πάντα με τρομαζε η σκηνη που αυτος εκανε τον κασκαντερ και σκαγαν δεξια αριστερα εκρηξεις. Εγω θυμαμαι προσπαθουσαμε με ενα φίλο στο 15:10 να καταλαβουμε αν φαίνεται ρώγα ή οχι. Εκανε γραμμες και το vhs και δεν βγάζαμε συμπερασμα. http://www.youtube.com/watch?v=E6_GJtxTjRk
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Σιδέρωμα; Not yet. Αλλά πλησιάζει η ώρα του γαμώτο!
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ποιος ειναι ο δικος σου λουλουσιφερ? Εχεις αναψυκτηριο? Εχει. Σε μια πλατεία που την λένε πλατεία Θεσσαλονίκης, και υπάρχει μόνιμα ενας μπασίστας που παίζει σε μια γωνία και ζητάει λεφτά.
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 το σιδερωμα πρεπει να γινεται τελευταια στιγμη. Διαλεγεις κατι απτη στοιβα και το σιδερωνεις πριν βγεις. Αυτο εμαθα το διαστημα που ελειπε η μμαμμμα. 1
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εγω θυμαμαι προσπαθουσαμε με ενα φίλο στο 15:10 να καταλαβουμε αν φαίνεται ρώγα ή οχι. Εκανε γραμμες και το vhs και δεν βγάζαμε συμπερασμα. http://www.youtube.com/watch?v=E6_GJtxTjRk Αθωες εποχές τότε. Και μονο στην ιδέα οτι μπορεί και να φαίνεται η ρωγα, είχαμε υλικό για μια βδομάδα. Τωρα, οι νεοι, ολα στο πιάτο τα θέλουνε. ----- Μα ακου στοιχο ρε πουστη: '' Το πρόβλημα δεν έλυσες το οικονομικό, και θέμα δημιουργησες μανούλι νομικό. '' Πόσα κιλά έμπνευση!!! 2
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 το σιδερωμα πρεπει να γινεται τελευταια στιγμη. Διαλεγεις κατι απτη στοιβα και το σιδερωνεις πριν βγεις. Αυτο εμαθα το διαστημα που ελειπε η μμαμμμα. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό αγαπητέ. Ή όλα ή τίποτα. Βγαίνει ο Sheldon Cooper από μέσα μου.
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πες μου οτι σιδερωνεις και τα σεντονια ξερωγω.
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 [...] να καταλαβουμε αν φαίνεται ρώγα ή οχι [...] αχ τον μαλάαακααααα 1
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πες μου οτι σιδερωνεις και τα σεντονια ξερωγω. Εεεε...λίγο..λιγάκι
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εεεε...λίγο..λιγάκι Τα βρακια τα σιδερωνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις