Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ΜΟΥυυυυυαααααααααααχαχχαχαχχα

Αν παρω δειγμα την αδερφη μου η οποια βασιζει σα προσχημα την αριστεροχειρια της για το οτι δε μπορει να καθαρισει ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ε τοτε ειναι ολιγον βλακες......

Τα μαχαίρια ολκής που πουλάνε συνήθως τα σούπερ είναι για δεξιόχειρες..υπάρχουν για αμφιδέξιους και αριστερόχειρες..εξυπνάκια.;ρ

Δημοσ.

Τα μαχαίρια ολκής που πουλάνε συνήθως τα σούπερ είναι για δεξιόχειρες..υπάρχουν για αμφιδέξιους και αριστερόχειρες..εξυπνάκια.;ρ

yy5z1mi.jpg

eap3jDd.png

Δημοσ.

yy5z1mi.jpg

Φατσού, στο δικό μου σπίτι με μαχαίρι τα καθαρίζουμε..τι μας πέρασες εδώ; Μεγάλη Βρετανία γαμώ το μουνί της Ελισάβετ.; 

• Like 1
Δημοσ.

yy5z1mi.jpg

Και απο τα δυο εχουμε.

Και μαχαιρι για αριστεροχειρες -και καλά- και τετοιο μπαρμπαδάκι αλλά εξακολουθει να υποστηριζει πως δε μπορει γιατι ειναι αριστεροχειρας.......

Αϊκιού ποντικιού....

Δημοσ.

Και απο τα δυο εχουμε.

Και μαχαιρι για αριστεροχειρες -και καλά- και τετοιο μπαρμπαδάκι αλλά εξακολουθει να υποστηριζει πως δε μπορει γιατι ειναι αριστεροχειρας.......

Αϊκιού ποντικιού....

Μπααα, καλα το παιζει. 

• Like 2
Δημοσ.

Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων

[*]Οι αριστερόχειρες είναι γενικώς πιο έξυπνοι, όμορφοι, ευφάνταστοι και πολυτάλαντοι από τους δεξιόχειρες, σύμφωνα με το Κλαμπ των Αριστερόχειρων!

Οk I'll bite

Έτσι αρρώστια χώσε!

Ήρθε η ώρα της δικαίωση μας.Αρκετά υπομένουμε το ζύγι των δεξιόχειρων.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΩΝ!

Είμαι η μειονότητα της μειονότητας της μειονότητας της μειονότητας της μειονότητας.Άνδρας,γκέι,αριστερόχειρας,παιδαράς,πανέξυπνος.Αλλά ακόμα αντέχω ανάμεσα στους μέσους όρους.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!

Η κατάληψη του κόσμου ώρα χρόνου.Εμπρός αριστερόνια!

Δημοσ.

Οk I'll bite

Έτσι αρρώστια χώσε!

Ήρθε η ώρα της δικαίωση μας.Αρκετά υπομένουμε το ζύγι των δεξιόχειρων.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΩΝ!

Είμαι η μειονότητα της μειονότητας της μειονότητας της μειονότητας της μειονότητας.Άνδρας,γκέι,αριστερόχειρας,παιδαράς,πανέξυπνος.Αλλά ακόμα αντέχω ανάμεσα στους μέσους όρους.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!

Η κατάληψη του κόσμου ώρα χρόνου.Εμπρός αριστερόνια!

στ'αρχιδια μας και τις ωοθηκες μας

• Like 3
Δημοσ.

δε μπορει να καθαρισει ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ε τοτε ειναι ολιγον βλακες......

ΔΕΝ είναι πρόσχημα,είναι ΦΑΚΤ

Καταγγέλω αριστεροφοβική λεκτική βία.Ας καθαρίσει ο wannabe αριστερόχειρ μόντας Λούσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...