Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που ο Σελερζ την είδε Ξανθόπουλος και έφυγε στα εξωτερικά δεν νιώθετε ένα κύμα ζέστης να κατακλύζει τη χώρα; 

• Like 2
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Σπερες...

Δεν το κοβω σημερα να κουρευομαστε. Τον ειχα πει απο την προηγουμενη εβδομαδα, τον πηρα χτες και σημερα τηλ, και μου λεει ναι αγορι μου θα κουρευτουμε. Ε ακομα περιμενω και 21:00 δουλευει σε μαγαζι.... Οτι να ναι..

Μετα ο αλλος σου λεει αν εισαι οργανωμενος. Εγω ειμαι, οι απεναντι μου δεν ειναι. Φαινομαι ομως και γω οτι να ναι..

Δημοσ.

O Tσίλης δεν ήταν να φύγει?Ο Σέλερζ έφυγε τελικά?

Ο τσίλης φεύγει εδω και 4-5 χρόνια αλλά όλο διακοπες στη Μύκονο είναι.

Δημοσ.

Σοβαρά? Τρέντης ο τσίλης λοιπόν..  Γι' αυτό δέχεται στενό μαρκάρισμα από Τόξο!

Δημοσ.

Μη θαβετε τον μαστερ Τσιλ.. 

Εσύ τον έδωσες στεγνά το Μυκονιάτη,εμείς τον θάβουμε? :-Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ο Τσιλις θα κάτσει στα αυγά του για την ώρα.

Μύκονο εφέτος δεν είδα.

Τελευταία φορά έβαλα 20,5€ βενζίνη......με κέρματα :P

Δημοσ.

έχω ακούσει οτι μερικοί μετράνε την θερμοκρασία βάζοντας το θερμόμετρο στο γκόλο τους (γιατι ? α? :ph34r: )
καταλαβαίνω οτι θα έχει θερμότητα εκεί , δηλαδή αν κάτσει κάποιος γυμνός πάνω σε ενα αυγό το κλωσάει ? οχι να το λιώσει , να είναι η φωλιά ποιο βυθισμένη και να κάθετε ουσιαστικά στο μισό απάνω 
α?  :mellow: 
πως και δεν το δοκίμασε κανένας ? 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Τσιλις θα κάτσει στα αυγά του για την ώρα.

Μύκονο εφέτος δεν είδα.

Τελευταία φορά έβαλα 20,5€ βενζίνη......με κέρματα :P

Εσυ δεν ήσουν στο αεροπλάνο για Γαλλια ρε; τα κέρματα τα δινουμε στα διοδια 1-5 λέπτα και αν δεν τα θέλουν τους ζηταμε να μας ανοιξουν τις μπάρες. 

Δημοσ.

Μύκονο εφέτος δεν είδα.

Νοw,ΑΥΤΟ θα πει κύριοι κρίση.Ορίστε πού μας καταντήσατε.Τσίλη του χρόνου ρε.Μη μασάς.

Δημοσ.

Τώρα που ο Σελερζ την είδε Ξανθόπουλος και έφυγε στα εξωτερικά δεν νιώθετε ένα κύμα ζέστης να κατακλύζει τη χώρα;

Και τώρα ποιος θα ειναι η ήρεμη δύναμη του cinema&tv?

Δημοσ.

Τον αδερφο μου θα τον τρελανω...

Ειμαι τουαλετα. Χτυπαει την πορτα μαλακα τελειωνεις..

Τι χτυπας ρε; Τωρα αρχισα να την παιζω. Αντε σηκω φυγε...

Φευγοντας κεει εσυ παιδι μου δεν παιζεσαι..

Δημοσ.

Το κακο στο πρωτο είναι πώς  μπορεί να την πατήσεις και να βάλεις συναίσθημα πράγμα που μπορεί να σε κρατήσει και λίγο πισω. Απο την άλλη ετσι επειδή συνήθως ειναι αμφίδρομο μπορείς να ζητήσεις πράγματα. 

Στον αντιποδα στο δευτερο δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα και είσαι απλα αλλος ενας αναλώσιμος.

Δημητρα ας πουμε πως εχω το πρώτο και υπάρχει προοπτική του δεύτερου.

Ασφάλεια κ στα δυο, 52 ωρες στο πρωτο 40 στο δεύτερο.  Ανάλογες απολαβές βασικά. 

Κοίτα στην ουσια πουλάω 12 χρόνια προϋπηρεσίας στο αντικείμενο διχως την αναγκη πληρωμής τους απο το νομο αφου πριν δεν ειχα ασφαλιση στο ικα αλλα στπ τεβε. Η χαρά του εργοδότης δλδ :lol:

Στην πρώτη περίπτωση, αν δεν υπάρχουν προβλήματα, αυτό το ξέρεις ήδη μιας και είσαι εκεί, μην το κουνάς.

Δεν ξέρω για τι δουλειά μιλάς, αλλά όταν είσαι σε μικρή επιχείρηση με ανθρώπους που συνεννοείσαι, νιώθεις περισσότερο μέρος της κατάστασης, έχεις λόγο σε πολλά πράγματα, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός πράγμα που σε κάνει να βαριέσαι λιγότερο, και τα προβλήματα που προκύπτουν μπορεί να λυθούν με μία πιο ανθρώπινη προσέγγιση τύπου "έλα ρε μαλάκα, αφού είναι έτσι".

Στην δεύτερη περίπτωση πιθανότατα θα έχεις να αντιμετωπίσεις τυπικούρες, ιεραρχίες, τα κόμπλεξ του κάθε μαλάκα και μία τυποποιημένη καθημερινότητα.

Είναι και θέμα χαρακτήρα, εγώ δεν τα αντέχω τα παραπάνω.

Αναλώσιμος είσαι και στις δύο περιπτώσεις, απλά στην μία μπορείς να το γνωρίζεις, στην άλλη μπορεί να φύγουν 10 σήμερα γιατί δεν βγαίνουν σωστά οι αριθμοί.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...