gatokoritso Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Gatokoritso, πότε θα ποσταρεις και εσυ στο τοπικ με τις φωτο;;; Αντε μη ντρεπεσαι! ψαχνω μια της προκοπης αλλα καμια δεν μου αρεσει.τι να κανουμε?η κοριτσοπαρεα του ινσομνια εχει ανεβασει πολυ ψηλα το πηχη. 2
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Κάτι με θυμίζει αυτός Βοήθα λίγο ρε σλιπ Ken Jeong, ιατρός στο επάγγελμα που το γύρισε σε ηθοποιός με τα Hangover (το παραπάνω gif είναι από Community). 1
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ψαχνω μια της προκοπης αλλα καμια δεν μου αρεσει.τι να κανουμε?η κοριτσοπαρεα του ινσομνια εχει ανεβασει πολυ ψηλα το πηχη. tip: show boobs. win. 2
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Faith in humanity: forever gone. MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS 1
mary Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ψαχνω μια της προκοπης αλλα καμια δεν μου αρεσει.τι να κανουμε?η κοριτσοπαρεα του ινσομνια εχει ανεβασει πολυ ψηλα το πηχη. Ken Jeong, ιατρός στο επάγγελμα που το γύρισε σε ηθοποιός με τα Hangover (το παραπάνω gif είναι από Community). Για την ακριβεια ειναι απο το hangover 3 ( ; αν δε κανω λάθος) και ειναι "το παρακάτω gif"... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλέ βάλε, μην ντρέπεσαι, βάλε με γυαλιά ηλίου να τηρήσεις το πατροπαράδοτο έθιμο.χεχε
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Για την ακριβεια ειναι απο το hangover 3 ( ; αν δε κανω λάθος) και ειναι "το παρακάτω gif"... Έχεις δίκιο, το post μου ήταν λίγο ανάπηρο. Απλά ήθελα να πω πως έγινε γνωστός μέσω των Hangover και στην πορεία έπαιξε κι αλλού, πχ στο Community (1ο gif). To 2o gif είναι από την 1η ταινία, στο σημείο που η wolfpack έχει πάει στο μέρος που τους έχει υποδείξει ο Chow (Ken Jeong) με τα λεφτά ελπίζοντας πως θα πάρουν πίσω τον Doug (κομπάρσος) και τελικά παίρνουν τον Black Doug (αυτόν που πούλησε τα ruffies στον Alan), οπότε ο Chow με τα λεφτά πάει να φύγει και οι άλλοι του λένε ότι το deal δεν ισχύει γιατί τους έδωσε τον λάθος Doug, αλλά ο Chow τους γράφει και λέει "ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΣΣΣΣ, so long gayboys!". Μου αρέσουν τα Hangover. 1
viper2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 http://www.techsmurf.com/futuristic-motorcycle-from-sketch-to-concept-design/#more-10487 1
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 http://ecoleft.gr/2013/08/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5/#article&panel1-5
revolver1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 κιτσι κιτσι για για ντα ντα!! καλησπέθρα Ουλε βου κου σε αβεκ μουα 1
noob Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 κιτσι κιτσι για για ντα ντα!! κανετε χαβαλε τωρα εσεις αλλα.. Νίκοτς τέκνον πόσες φορές σου έχω πει να μην παίζεις με τον πόνο του άλλου?
chill Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 WELT ONLINE: Ποια είναι η γνώμη σας για την έκτρωση εμβρύων στα οποία έχει προγεννητικά διαγνωστεί κάποια καθυστέρηση, πράγμα που αποτελεί αντικείμενο αντιπαράθεσης αυτή την εποχή στη Γερμανία; Πινέδα: Είμαι αντίθετος στην έκτρωση. Όχι για ηθικούς λόγους, αλλά λόγω της εμπειρίας μου. Είναι δύσκολες καταστάσεις και εμπειρίες, αλλά σε εμπλουτίζουν ως άνθρωπο. Εξαιτίας της έκτρωσης κάποιος/α δεν θα τις βιώσει ποτέ. Γονείς με παιδιά που είναι «διαφορετικά» γίνονται καλύτεροι γονείς. Γίνονται ανεκτικότεροι και πιο αλληλέγγυοι. Δεν είναι καλό να επιλέγεις ένα παιδί «a la carte». Σε τελική ανάλυση, επιλέγουμε το τέλειο. Και όταν όλοι είναι ίδιοι, τότε είμαστε σε πολλά φτωχότεροι. Ακόμη και τα λουλούδια διαφέρουν, αλλά όλα είναι όμορφα. Αυτή η τάση για ομογενοποίηση είναι κακή. Όταν όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, έχουν την ίδια εμφάνιση, είναι όλοι ομοιόμορφοι, αυτό είναι ο φασισμός. Dafaq did I read; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις