Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Η κυρία ειναι σταρ της βιομηχανιας ενηλίκων;;;

Γμτ κατι τετοια κουλά λινκ μου πεταγονται εκει στα δεξιά.... :whistle:

Δημοσ.

Αν και αντίγραφο των Enigma είναι αξιόλογοι...adore

Η κυρία ειναι σταρ της βιομηχανιας ενηλίκων;;;

Γμτ κατι τετοια κουλά λινκ μου πεταγονται εκει στα δεξιά.... :whistle:

εχμ, σίγουρα θα συμμετέχει σε αμειγώς εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ όπως κρίνεται και από την εξωτερική της εμφάνιση

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν και αντίγραφο των Enigma είναι αξιόλογοι...adore

Nope οχι αντιγραφο. Διαβασε στο λινκ εκει που λεει Γνωριμια με τους Gregorian ;)

Plus αυτοι κανουν μονο διασκευες.

Δημοσ.

Πούλησα τα καλά μου ηχεία - και τώρα για το μεταβατικό στάδιο μέχρι να πάρω τα καινούργια - ξέθαψα κάτι generic computerοspeakers από την εποχή των δραχμών.

Όλη μου η μουσική ακούγεται πλέον "ξένη". Αλλά τουλάχιστον ξέρω πότε θα χτυπήσει το κινητό μου - με ειδοποιούν! :)

Δημοσ.

Πούλησα τα καλά μου ηχεία - και τώρα για το μεταβατικό στάδιο μέχρι να πάρω τα καινούργια - ξέθαψα κάτι generic computerοspeakers από την εποχή των δραχμών.

Όλη μου η μουσική είναι πλέον "ξένη". Αλλά τουλάχιστον ξέρω πότε θα χτυπήσει το κινητό μου - με ειδοποιούν! :)

7Prp0lo.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα που ο Σελερζ την είδε Ξανθόπουλος και έφυγε στα εξωτερικά δεν νιώθετε ένα κύμα ζέστης να κατακλύζει τη χώρα; 

Διαβαζω όμως ακόμα...

Δεν τις έχασα τις άκρες μου εκει πέρα. Να κλειδώσεις το βράδυ,

Δημοσ.

Όλη μου η μουσική ακούγεται πλέον "ξένη". Αλλά τουλάχιστον ξέρω πότε θα χτυπήσει το κινητό μου - με ειδοποιούν! :)

Ατσα ο caution....

Ατακα στο 50/50...

50 χρονων φτασατε μυαλο δεν βαλατε..

Εγω ειμαι 20ρης με 30 χρονια πειρα...

Δημοσ.

Ρε παιδια βλεπω να χουνε ανεβασει μερικοι φωτογραφιες με το πτωμα του Ασλανη κι αναρρωτιεμαι ποσο πια πιο κατω μπορουν να πεσουν;;; Τα κορακια βρηκανε ειδηση και ξεπερασαν τους εαυτους τους παλι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...