nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ξέρει κανείς το τηλέφωνο του ? θέλω να τον ρωτήσω για κάτ βόταν
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κάνεις την ερώτηση από μέσα σου και την επαναλαμβάνεις σαν mantra - ο andreas2 θα την ακούσει.
revolver1990 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ξέρει κανείς το τηλέφωνο του ? θέλω να τον ρωτήσω για κάτ βόταν Να δώσεις και σε μας.Μονοφαγά
noob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καιρός είναι λοιπόν να ασχοληθείς.. :ph34r: :ph34r:
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 λέτε για γίνω nicoc89 potter!χου χου!να λέω αμπατζάμ παπατζάμ φου και φου μανιντου πουφ πουφ !και να εμφανίζεται ενας βάτραχοις
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 σκάει μύτη ο andreas και μοιράζει σε όλους κρέας σκάει μύτη ο brickoman και οι mods λεν ώχ αμάν σκαέι και ο nicoc με χαρά χειροκροτούν!γειά σου nicoc μου φωνάζουν , με αγκαλιάζουν και γελούν χουχουχουχουχουχουχουχουχουχχχου111να πω την αλήθεια ακούγεται λίγο σόκιν το πρώτο στιχάκι αλλα όπως έλεγε ενας γέροντας που μιλούσε με γρίφους " δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις , υπάρχουν βρώμικα μυαλά" 2
frenzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 λέτε για γίνω nicoc89 potter! χου χου! να λέω αμπατζάμ παπατζάμ φου και φου μανιντου πουφ πουφ ! και να εμφανίζεται ενας βάτραχοις σκάει μύτη ο andreas και μοιράζει σε όλους κρέας σκάει μύτη ο brickoman και οι mods λεν ώχ αμάν σκαέι και ο nicoc με χαρά χειροκροτούν! γειά σου nicoc μου φωνάζουν , με αγκαλιάζουν και γελούν χουχουχουχουχουχουχουχουχουχχχου111 να πω την αλήθεια ακούγεται λίγο σόκιν το πρώτο στιχάκι αλλα όπως έλεγε ενας γέροντας που μιλούσε με γρίφους " δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις , υπάρχουν βρώμικα μυαλά" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις