Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όντως ωραία βυζάκια ! χουχου!

καλημέθρα  B)

η πλάκα είναι οτι δεν περίμενα να μείνει στο youtube . Οπότε νόμιζα πως φορούσαν αυτές ρούχα είτε πολύ διάφανα , είτε στο δερματί και με ζωγραφισμένες ρώγες .

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Γιατι οταν μαμιεται το συμπαν, πρεπει να μαμηθουμε κ μεις? Ολα στραβα μου πανε, το πολυ η μπαρα του γυμναστηριου να μετατραπει σε γκιλοτινα.

Δημοσ.

Γιατι οταν μαμιεται το συμπαν, πρεπει να μαμηθουμε κ μεις? Ολα στραβα μου πανε, το πολυ η μπαρα του γυμναστηριου να μετατραπει σε γκιλοτινα.

PMSing-meme.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

uVPGY5v.jpg

Εγω παντως κοιμηθηκα 10 ωρες μετα απο μερες... Στην δουλεια εχει πεσει εμπλοκη, αυτη την βδομαδα δουλευω 6 μερες επειδη δεν εχουμε προσωπικο :(

Δημοσ.

XD

βρε μαμημενο spoolsv.exe

ποσα GB θα φας πια...;

Κλείσε τον εκτυπωτη, σταμάτα το spool service και κάνε restart.

Δημοσ.

Εγω παντως κοιμηθηκα 10 ωρες μετα απο μερες... Στην δουλεια εχει πεσει εμπλοκη, αυτη την βδομαδα δουλευω 6 μερες επειδη δεν εχουμε προσωπικο :(

Υπομονή. Εγώ γύρισα από το σούπερ πριν λίγο και μου έπεσε το βάζο με την μαρμελάδα στο πάτωμα και έσπασε στον πάτο.

Τουλάχιστον έσωσα την μισή

Θελω να ξαναπαω σχολειο

2 ώρες ύπνος και αυτός σκατά.

I'm feeling crunky - πάω να βρω νήμα να ανοίξω τα CAPS LOCKS!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑ ΕΦΗΒΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...