evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειμαστε βελγιο ή αγγλια? ετσι οπως το εγραψες για λιγα δευτερα νομιζα οτι ενας απο ελλαδα(hello!!!!) το πηρε. εκτος και αν ησουν στη δουλεψη των Ένγκλερτ/Χιγκς ,τοτε πασο..απο το επαθλο τσιμπατε τιποτα? Βελγιο ULB. Πρωην καθηγητης ειναι γτ εχει καμποσα χρονια στην συνταξη. Ειχε πολλα χρονια να παρει νομπελ το πανεπιστημειο.
gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Βελγιο ULB. Πρωην καθηγητης ειναι γτ εχει καμποσα χρονια στην συνταξη. Ειχε πολλα χρονια να παρει νομπελ το πανεπιστημειο. εμεις εχουμε ξεμείνει με 2 νομπελ λογοτεχνειας..
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εμεις εχουμε ξεμείνει με 2 νομπελ λογοτεχνειας.. πρεπει να εχουμε 4-5 νομιζω. ο δευτερος πολυτεχνιτης παντως διαμαντια βγαινουμε βρε. το επομενο νομπελ θα ειναι το δικο μου.
gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ετσι ετσι και να πεις οτι το ινσομνια σε στήριξε σε αυτο in other news αυτος ειναι ο νεος Frankenstein το νεο τερας του Frankenstein not bad.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 το νέο τέρας του Frankenstein θες να πεις 2
gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλα λες..ο φρανκι ηταν ο τρελος επιστημον ε? 2
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 το επομενο νομπελ θα ειναι το δικο μου. Ηρέμησε Λούλο! 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 τι ειναι νομπελ? σα βραβείο και καλά επειδή κάτι κάνανε ? 1
gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 τι ειναι νομπελ? σα βραβείο και καλά επειδή κάτι κάνανε ? 1
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 τι ειναι νομπελ? σα βραβείο και καλά επειδή κάτι κάνανε ?
nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ενα αγαλματίδιον δεν ειναι ? σαν αυτά στα όσκαρ?
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ενα αγαλματίδιον δεν ειναι ? σαν αυτά στα όσκαρ? δεν αντεχω αλλο την αμορφωσια σου ειλικρινα κατα τ'αλλα εδω το εχουν γαμησει εχω παρει εμαιλ για το νομπελ σε ολους τους λογαριασμους μου που γραφουν κι ολας απο κατω οτι επειδη ειναι εξαιρετικο γεγονος στελνουμε εμαιλ και στους προσωπικους λογαριασμους. πρωτη ειδηση επισης στο σαιτ http://www.ulb.ac.be/ αυριο περιμενω λαβαρα στην ειδοσο του campus. τους εχω ικανους να το κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις